ای بابا ... یه آره ای ،نه ای، چیزی![]()
ای بابا ... یه آره ای ،نه ای، چیزی![]()
نه ، من که از شرکت نوین گلستان استفاده میکنم ، بدک نیست ماهی واسه 128 بی نهایت ، 11000 تومن خوبه ؟![]()
سلام
همین صفحه قبلو یه سر نگاه کنی وصفش هست تاپیک هم داره
در کل برای استفاده معمولی خوبه 256 هم مثل اینکه بعضی از دوستان دانشجو دوره فوق لیسانس
موفق به گرفتنش شدن
اسیاتک خودش داره همه مشتریاشو میپرونه کم کم
خوبه؟؟؟ عالیه ... البته بستگی به سرعتت دانلودت داره ... اگه 16 باشی که میشی همون مخابرات
اسیاتک نمایندگیهاش همشون یه سری ادمای نفهم و بی فرهنگن ... من چون پارس انلاین ظرفیت سرویس دهی بهمو نداره ... میخواستم برم اسیا تک ... ولی از بس نمایندش ادم عوضی ای بود پشیمون شدم
الان رفتم پیشگامان سفارش دادم ... 128 . 8گیگ ماهی 25![]()
گفتن سرعتش دوروبر 40 میپرخه
اسیاتک اولاش خیلی خوب بود هم قیمتش هم کارکنانش خیلی با شخصیت بودن کم کم هم خودشون هم ادماشون گند شدنداسیاتک نمایندگیهاش همشون یه سری ادمای نفهم و بی فرهنگن ... من چون پارس انلاین ظرفیت سرویس دهی بهمو نداره ... میخواستم برم اسیا تک ... ولی از بس نمایندش ادم عوضی ای بود پشیمون شدم
الان رفتم پیشگامان سفارش دادم ... 128 . 8گیگ ماهی 25 گفتن سرعتش دوروبر 40 میپرخه
من اگه دردسر نداشت این عوض کردن شرکت عوض میکردم یه ماه باید صبر کنیم خط از رانژه در بیارن بعد برم دنبال یه شرکت دیگه جمعا حداقلش یه ماه و نیم طول میکشه
بسته به مرکز مخابراتیت داره ... اگه مرکز شهر باشی و یه مرکز مخابراتی شلوغ ... و خودت بری بگی خطت رو از رانژه دربیارن 3 روز نکشیده خطت آزاد میشه ///![]()
سلام به همه كسي ميتونه براي نصب و راه اندازي adsl شاتل راهنمايي وكمك كنه به من
سلام به یورسلف
اینجا همه استادن ... فعلا من شاگرد جواب میدم
هیچ کاری نداره
شما بعد از اینکه درخواست رانژ کردن خط رو دادید و مودم رو تحویل گرفتین ... بیاد اینجا بگید، ... تا با سیل راهنمائیها مواجه بشید
اگر هم که خط رانژه شده و مودم خریدین .. نوع و مدل مودم رو گید تا راهنماییتون کنیم
كدوم اي اس پي سرعت شبانش خوبه واسه دان ميخوام
تهرانم
قيمت هم مهمه
روزها كلا نيستم
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
كسي از اينترنت آسان سرويس گرفته؟
بدرد بخور هست مخصوصا سرويس شبانه اش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)