تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 1137 اولاول ... 265665715755761762763764765766767768769775815865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض رضا جان

راستی نتیجه گیری نکردم !!!

فیزیک 1و2 بهترین گزنیست فورا بدون مکس برو بگیر اگرم گیرت نیومد شاید من تونستم یکی بهت هدیه بدم (میگم شاید چون میترسم تموم شده باشه وگرنه حتما این کارو میکردم .. )

گسسته عزیزم یه منتشران بگیر با کتاب درسی تا بفهمی بحث در مورد چیه .. بحث رو یاد بگیری بعد برو سرغ فار .. ازت خواهش میکنم به خاطر نداشتن اموزش در کتاب فار بیخیال این کتاب خوب نشی ... من گفتم قبلا حتی کسی که میخواد رتبه خوبی بیاره و بخواد یکم بیشتر مایه بذاره میتونه فار و گاج رو بخونه تا همه سوال های گسسته کنکور 91 رو جواب بده (مثل من !) .. اما به هر دلیل اگه فقط خاستی یه کتاب بخری و بعد بخوای اموزش هم داشته باشه گاج رو بگیر که واقعا خوبه استاندارده ....

دیف هم به خدا وقت میخواد من وقت ندارم وگرنه 1 صفحه کامل میرم ... بذار اگه دیدم وقت کردم و دیدم کسی نگفته در خدمتم .

این تنها کاری بود که میتونستم خدمت reza0382 انجام بدم .. هر چند ناقص بود ولی با اشتیاق نوشتم که رضا جان بتونی از این دغدغه بیرون بیایی و بتونی ان شالله درسات رو بخونی تا نهایت موفق شی ... مطمئن باش در اینده هم اگه توانایی رو داشتم در خدمتتم . mineworld
    Last edited by mineworld; 29-08-2011 at 15:52.

2. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

عمومی:

ادبیات:

زبان فارسی:
    اگر زبان فارسی شما ضعیف هست انتشارات دریافت دکتر سبطی
    اگر متوسط هست پنج بحث زبان فارسی انرژی اتمی
    نکته مهم:سوالات کنکور زبان فارسی در حال جدید شدنه در حالی که در کنکور های قبل بحث ها تکراری بود ولی کنکور 90 این طور نبود بنابراین اگر در زبان فارسی قوی هم هستید سعی کنید انتشارات دریافت رو تهیه کنید

قرابت معنایی که 9 سوال به طور متوسط میاد:
    در درجه اول انتشارات دریافت دکتر سبطی و یا قرابت انرژی اتمی یا قرابت رمزینه شهریار قبادی
    دریافت خیلی بهتره چون:راهکار ارائه میکنه و علاوه بر تست های سراسری و سنجش تست های تالیفی بسیار خوبی داره
    و مهم ترین مزیتش پاسخ های تشریحی هست که بی نظیره

آرایه ادبی:بطور متوسط 3 الی 4 سوال میاد
    اگر ضعیف هستید حتما حتما انتشارات رمزینه شهریار قبادی که توضیحاتش بی نظیره ولی عیبش اینه که تست کم داره
    اگر متوسط یا قوی هستید انرژی اتمی که مزیتش اینه که تست های خیلی زیادی داره ولی عیبش اینه که توضیحاتش خیلی بده
    در آرایه ادبی سعی کنید تست زیاد بزنید

تاریخ ادبیات و لغت و املا: 3 تا لغت و 2 تا املا و 2 تا هم تاریخ ادبیات البته متغیره
    برای لغت فقط و فقط لغت های انتهای کتاب رو بخونید و نیاز به هیچ کتابی نیست سعی کنید خیلی خیلی دقیق حفظ کنید
    مثلا معنی لغت رسومات به نظرتون چیه؟؟؟
    (تشریفات درسته( و آداب و سنن و رسوم غلطه؟؟؟چون در انتهای کتاب پیش کلمه تشریفات به این معنی هست

برای املا کتاب املای دریافت دکتر سبطی و لا غیر

و تاریخ ادبیات هم نیاز به تکرار داره و به کتابی نیازی ندارید

ممنون از پیشنهاداتتون،واسه عروض و قافیه باید چیکار کنیم؟
    کتاب کلک واسه تست خوب نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از کسانی که پاسخ مرا دادن واقعا سپاس.......
    فقط موندم که برا2یا3 تست باید یه کتاب جدا مال شهاب اناری بخونم(زبان3) یا سبزبگیرم .. چیکار کنم؟؟؟؟
    فرق اند ریدینگ با درکمطلب به زبان ساده چیه؟
    برای تست جامع ادبیات سفیدگاج یا سه جلد خیلی سبز؟
    تفاوت ایاد فیلی با فوت وفن چیه؟
    دینی خیلی سبز یا نشرالگو یا..چی خوبه؟
    برا شیمی پایه مبتکران پیش سبز یا همش مبتکران بگیرم(مبتکران فقط تست کافیه؟)
    برا گسسته خوبه فار+سفید گاج یا نه چی کار کنم؟
    برا هندسه و امار هم کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــد!

بازم از همتون ممنونم..
    ببخشید سرتونو درد اوردم!

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پیشنهاداتتون،واسه عروض و قافیه باید چیکار کنیم؟
    کتاب کلک واسه تست خوب نیست؟
    برای عروض بهترین کتاب خیلی سبز هست نوشته عباس براری

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام دوستان گل و بلبل
    یه درخواست معرفی کتاب فوری داشتم ... دستم به دامنتون

یه کتاب معرفی کنید برای خود آموز حساب دیفرانسیل 2 ( یا 1 و 2 ) پیش دانشگاهی ... که کم حجم باشه و راحت بشه خوند ... برای امتحان نهائی جبرانی شهریور میخوام که 15 روز دیگست ...

یه کتاب جامع و کامل و خلاصه میخوام ، در حدی که بشه فقط نمره آورد ( بعضی کتابها خیلی اضافات کنکوری و حتی بعضی مطالب اضافی دارن که بدرد کنکور هم نمیخوره ... )

... مرسی از همه

خواهشا کمک کنید و خانواده ای را از نگرانی برهانید

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

برای عروض بهترین کتاب خیلی سبز هست نوشته عباس براری

واسه ریاضی چه کتابی خوبه؟؟
    راستی به نظرتون دیر شده واسه شروع؟یعنی خیلی عقبم چون تا حالا هیچی نخوندم

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه ریاضی چه کتابی خوبه؟؟
    راستی به نظرتون دیر شده واسه شروع؟یعنی خیلی عقبم چون تا حالا هیچی نخوندم
    ریاضی فقط قلم چی و گاج هست که گاج بهتره
    خیر دوست عزیز اصلا دیر نیست
    فقط شما تا آخر تابستون چند تا کنابو خوب بخون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

عزیزم :

گسسته :

که به نظرم بهترین پستو گذاشتم چون فکر میکنم حرف کسی که پونزده ساله داره گسسته درس میده (صادقی ) رد خور نداره .. این یک بعد چون من خودم فارو خوندم گاجو دیدم احساس میکنم میتونم نظر بدم .. نتیجه گیری اینکه به این پستم شدیدا اطمینان کن .. فک نکنم کسی نظری غیر از پیشنهاد این کتابا داشته باشه ..

محتوای مخفی: : 

سلام

الان میخواید بگید بده ؟! این نوعه پاسخ تشریحی گسسته فار بده ؟! هم ... هم ... هم .. یعنی خیلی خنده داره ( شایدم گریه داره ! ) دوست عزیز انگار شما خیلی گسسته نخوندید . ما که خوندیم میدونیم این بزرگترین حسن یه کتاب گسسته میتونه باشه . متاسفانه شما اینو شاید خوب درک نکنید . ولی بدونید این برگ برنده این کتابه که اونو تک کرده میدونی تک تــ ک . اصلا اون کتابای دیگه غبطه میخورن به این نوع پاسخ وقتی میبینن کتاباشون ازش عاجزه . مشتاقم ببینم انتخاب نهایی شما برای گسسته چه کتابیه ؟ چون اونوقته که میتونیم با هم مقایسه کنیم دوتاشون رو . نمی دونم با چه زبونی به شما بگم که دارید اشتباه در مورد این کتاب فوق العاده و خیلی بالاتر از سطح تالیف کتاب گسسته توی ایران حرف میزنید (کتای حتی بهتر از کتاب حاجی زاده ) . اخرم بهتون میگم تا بدونید از نظر استاد مهندس عطاالله صادقی بهترین کتاب های گسسته ایرانت این کتابها هستند .

1 - گسسته فار (تالیف خودشون به همراه احسان موسوی )

2 - گسسته گاج ( تالیف اقای مهندس منصف شکری )

3 - گسسته خوشخوان (تالیف مرد همه فن حریف ایران رسول حاجی زاده )

این ترتیب رو اقای صادقی تو یه PDF تو قسمت مشاوره سایت دریافت نوشتن . در اخر از 1# فروم از لحاظ درسی جناب samba خواهش میکنم در صورتی که فرصتشو امکانشو دارن یه نگاهی به PDF این کتاب بندازن (چون قبلا خودشون گفتن من این کتاب فا رو ندیدم و نظر در موردش نمیدم ) بله ...

یه چیز جدیدم بگم در مورد گسسته .. فار نمیخواد اموزش بده ! هر چند کتاب از سری کتابهای اموزشی هستش ولی عطاخان میگه به توضیحاش به چشم اموزش نگاهش نکنید قراره اگه یه جا تو یه کتاب خونیدید و یاد گرفتید بیاید ایشون تو یه صفحه جمع بندی کنه و حالا یه چیز ابتکاریم بفرمان ... گاج از نظر اموزش بهتره یعنی اموزش کمی بهتره ولی متاسفانه مثل همه کتابهای گسسته ایران به جز " گسسته فار " پــر فرموله البته میتونی نادیدش بگیری و چی ؟ خودت تحلیل کنی و بیفرمول به جواب برسی ... بعد اینکه تنها یه درس تو کل رشته ریاضی تا دلت بخواهد فرمول داره اونم گسسته ست ولی تو کتاب فار یه عبارت میبینی که برگ برنده کتابه " خالی از فرمولهای جورواجور " اینو الان درک نمی کنی ... بمونه واسه بعد خریدنش ...

یه سرم حتما به قسمت تست های دوره ای نشر دریافت بزن که صادقی گل کاشته برنامه ریزی کرده توپ تنگش تستم میذاره ... خودش میگه کجای کتابشو بخونی .. حالا جدیدنم تو نشر دریافت کتاب داره : همایش گسسته و جبر و احتمال

دیفرانسیل :

به اندازه صفحات رفته تاپیک کتاب داریم شما یه لطفی کن بفرما درست چه جوریاست یعنی پایه ریاضیت چه طوره .. یه کار مهمترم در حق ما بکن یکم کمتر در مورد کتاب دیف وسواس به خرج بده .. پیشمون میشی حسابی . هر چی گرفتی منتشرانم گرفتی ! بشین بخون درست بخون تکرار کن پشتکار داشته باش و بخون دیگه تموم .. نه این که روز اول که کتابی خریدی بگی احساس میکنم روحیاتم با کتاب سازگار نیست !! تصورم بر اینه که .. بیخیال بابا وقتی بچه ها گفتن خوبه و به درد سطحت خورد .. شکن نکن . نتیجه اینکه 1 تناسب با درک ریاضیت داشته باشه 2 مورد تایید دوستان فروم باشه . خیلی عجله دارم الان ببشخید ...

فیزیک (1و2) :

این فیزیک 1و2 که شما میبینید قبلا کتاب اندیشه سازان بوده چون دیگه اندیشه رفت پیکارش الان مبتکران داره چاپش میکنه ... حالا اتفاقا من همین کتابو دارم اونم با لوگوی مبتکران ‍! خدا میدونه که نمیدونم چطور بهت بگم که این شاهکار این بی نظیر کتاب چیه !!1 یعنی تصورشم نمیکنی اصلا ... کتاب درسی ندیدی مثل این ... شاهکاره . فکر میکنم هر چی بگم باورت نمیشه تا نبینی .. خب تقدیر شما انگار اینم قبلا توضیح دادم :
    alisun عزیز

اگه بتونی کتاب فیزیک 1 و 2 اندیشه سازان (چاپ جدید مبتکران) رو گیر بیاری فوق العاده ترین کتاب ممکن فیزیک رو پیدا کردی بی هیچ شکی ( این حرف من نیست حرف تمام کساییه که حداقل چندسالیه که کتاب شناسن) ... این کتاب مباحث نــور فشار گرما رو داره همونطور که خودتون میدونید نور مال فیزیک 1 و فشار و گرما هم از فیزیک دوه .. اما انگار دینامیک و سنمایتک و کار انرژِی کمه ؟! مولفن عزیز و توانای این سری کتاب ها این سه فصل رو تو کتاب فیزیک پیش 1 اوردن که یه بار پیشتر بحث نشه اخه پیش دو فصل سینماتیک و دینامیک رو بازم داره . بازم این کتاب پیش رو باید گیر بیاری چون خیلی کمیابه .. البته خوشبختانه اگه حتی دومی رو گیر نیاوردی میتونی کتاب بزرگ و عظیم انتشارات فـــار که همون مولفای اندیشه سازان هستن رو بخونی که محشره . میتونی از اینجا به بهترین بودن این کتاب پی ببری :
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد دوم کتاب میکرو فیزیک پایه گاجه که هر سه سال با همه . در پیشنهاد سوم کتاب فیزیک پایه نشر الگوه که واقعا اینم خوبه ( اما نه این نه گاج هیچ کدومشون اندیشه سازان و فــار نمیشن برای اثبات این قضیه میتونی به صفحات قبل همین تاپیک مراجعه کنی )

یکم توضیح بیشتر درباره فیزیک (1و2) از یه اقا که واسه من توضیح داده بود قبل این که کتاب رو بخرم :

سلام
    مولفاش:احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نِاد-حسن حمدالله پور
    خوب این کتاب 4 فصل داره:
    1- نور-بازتاب نور
    2-شکست نور
    3-ویِگی های ماده
    4-گرما و قانون گازها
    بعضی فصلای فیزیک 2 رو با فصلایی که با فیزیک پیش مشترکن رو یه جا تو کتاب فیزیک پیش آوردن:
    1-حرکتشناسی
    2- دینامیک
    بعضی فصلای فیزیک 2 رو هم کلان انتقال دادن به کتاب فیزیک پیش:
    1-اندازه گیری و بردار
    2-کار و انرژی
    عکس جلد کتاب:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اول هر فصل یه فهرست داره و منوال کتاب از رو این فهرست مشخصه
    که چه جوریه که من عکس اول فصل یکی از فصلا و میزارم و از رو عکس میفهمی که چجوری باید با کتاب جلو بری.

همینطور که تو عکس میبینی هر فصل چند تا بخش داره:
    1-چشم انداز:تو یک یا دو صفحه یه معرفی کلی از فصله و میگه تو این فصل در مورد چی بحث میشه.که خوندنش هم واجب نیست.
    2-درس:تو قسمت درس هم آموزش فصل هست که بین آموزش فصل هم مثال آورده.که بعضی هاشون تست کنکورن.بعضی هاشونم تستای تالیفی.
    و نکات مهم رو گفته.
    یه چند تا عکس از درس:

3-تستای آموزشی:خوب رسیدیم به تستای آموزشی.شما باید این تستا رو هراه خوندن قسمت درس بزنی.یعنی خود مولفا تعیین کردن کی این تستا رو بزنی.
    مثلا یه بخش از یه فصل که آموزش دادن.مینویسن حالا تستای آموزشی شماره ی مثلا 36 تا 42 رو بزنین.
    مثل عکس زیر:(پایین عکسو ببین)

بعد این تستا رو که زدی میری ادامه درس رو میخونی.حالا اگه خودت دوست داشتی میتونی اول درس رو بخونی بعد تستای آموزش رو بزنی.ولی به دستورالعمل عمل کنی بهتره.
    چند تا عکس از تستای آموزشی:

4-پاسخ های تشریحی تست های آموزشی:این بخشم دیگه معلومه دیگه.
    هم پاسخنامه ی کلیدی داره:

هم پاسخ تشریحی:

5-تست های بیشتر تمرین کنید:این قسمت تستایی که برای تسلط بیشتر اگه بخئای میتونی بزنی.و تستاش مثل تستای آموزشی به ترتیب نیست.
    مثلا تست اولش مال یه بخش از فصله و تست بعدی مال یه بخش دیگه.و اینجوری بهتر میتونی خودتو محک بزنی.

6-پاسخ های تشریحی تستای بیشتر تمرین کنید:اینم دیگه واضخه.

7-تستای آزمون فصل:تو این بخش یه بیست سی تایی تست از فصله که میتونی از خودت آزمون بگیری.

8-پاسخ های تشریحی آزمون فصل:این دیگه توضیح نمیخواد

خوب تستای 83 رو هم آخر فصل آورده.
    تعداد تستها در هر فصل:
    فصل اول(نور-بازتاب نور):
    آموزشی:106 بیشتر تمرین کنید:64 آزمون:20
    فصل دوم(شکست نور):
    آموزشی:94 بیشتر تمرین کنید:69 آزمون:22
    فصل سوم(ویژگی های ماده):
    آموزشی: 97 بیشتر تمرین کنید: 70 آزمون:25
    فصل چهارم(گرما و قانون گازها):
    آموزشی: 140 بیشتر تمرین کنید: 73 آزمون:30

فکر کنم دیگه همه چیزو در مورد کتاب اندیشه سازان دونسته باشین.
    این مطلبو تو تایپک هم میزارم. تا همه بهره ببرن.
    در مورد کتابای مبتکران راستش زیاد در جریان نیستم.
    ولی فیزیک 2 شو دیدم.مولفش محمودزاده هست درسته.راستش هر کسی یه کتابو میپسنده.من نمیتونم خوب نظر بدم آخه زیاد ندیدم.از بچه های دیگه هم بپرسی بهتره.
    ولی راستش من از اندیشه سازان خوشم میاد و به کتابای دیگه ترجیح میدم.
    راستی نتیجه گیری نکردم !!!

فیزیک 1و2 بهترین گزنیست فورا بدون مکس برو بگیر اگرم گیرت نیومد شاید من تونستم یکی بهت هدیه بدم (میگم شاید چون میترسم تموم شده باشه وگرنه حتما این کارو میکردم .. )

گسسته عزیزم یه منتشران بگیر با کتاب درسی تا بفهمی بحث در مورد چیه .. بحث رو یاد بگیری بعد برو سرغ فار .. ازت خواهش میکنم به خاطر نداشتن اموزش در کتاب فار بیخیال این کتاب خوب نشی ... من گفتم قبلا حتی کسی که میخواد رتبه خوبی بیاره و بخواد یکم بیشتر مایه بذاره میتونه فار و گاج رو بخونه تا همه سوال های گسسته کنکور 91 رو جواب بده (مثل من !) .. اما به هر دلیل اگه فقط خاستی یه کتاب بخری و بعد بخوای اموزش هم داشته باشه گاج رو بگیر که واقعا خوبه استاندارده ....

دیف هم به خدا وقت میخواد من وقت ندارم وگرنه 1 صفحه کامل میرم ... بذار اگه دیدم وقت کردم و دیدم کسی نگفته در خدمتم .

این تنها کاری بود که میتونستم خدمت reza0382 انجام بدم .. هر چند ناقص بود ولی با اشتیاق نوشتم که رضا جان بتونی از این دغدغه بیرون بیایی و بتونی ان شالله درسات رو بخونی تا نهایت موفق شی ... مطمئن باش در اینده هم اگه توانایی رو داشتم در خدمتتم . mineworld
    سلام بابت این تاپیک هزار بار ممنون
    من تو فیزیک بیشتر فیزیک پایه اشکال دلرم دروغ چرا معلم خوب تو شهر ما نیست فیزیک 2 دبیرستان مبتکران دیدم خیلی زیاد بود انتشارات فار منظورت پیش بود یا پایه تست یا اموزش برای هندسه تحلیلی بعد گاج انرزی اتمی خوبه یا نه چون قلم چی یکم سخت می اوورد میتونم با این دو کتاب کمر شکن شم

10. این کاربر از reza0382 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوستان گل و بلبل
    یه درخواست معرفی کتاب فوری داشتم ... دستم به دامنتون

یه کتاب معرفی کنید برای خود آموز حساب دیفرانسیل 2 ( یا 1 و 2 ) پیش دانشگاهی ... که کم حجم باشه و راحت بشه خوند ... برای امتحان نهائی جبرانی شهریور میخوام که 15 روز دیگست ...

یه کتاب جامع و کامل و خلاصه میخوام ، در حدی که بشه فقط نمره آورد ( بعضی کتابها خیلی اضافات کنکوری و حتی بعضی مطالب اضافی دارن که بدرد کنکور هم نمیخوره ... )

... مرسی از همه

خواهشا کمک کنید و خانواده ای را از نگرانی برهانید
    دوست عزیز مطمئن باش بهترین منبع برات کتاب پرسمان گاج و سوالات هماهنگ اخیره که اونا هم آخر همین کتاب هست. موفق باشی

12. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

ممنون از کسانی که پاسخ مرا دادن واقعا سپاس.......
    فقط موندم که برا2یا3 تست باید یه کتاب جدا مال شهاب اناری بخونم(زبان3) یا سبزبگیرم .. چیکار کنم؟؟؟؟
    فرق اند ریدینگ با درکمطلب به زبان ساده چیه؟
    برای تست جامع ادبیات سفیدگاج یا سه جلد خیلی سبز؟
    تفاوت ایاد فیلی با فوت وفن چیه؟
    دینی خیلی سبز یا نشرالگو یا..چی خوبه؟
    برا شیمی پایه مبتکران پیش سبز یا همش مبتکران بگیرم(مبتکران فقط تست کافیه؟)
    برا گسسته خوبه فار+سفید گاج یا نه چی کار کنم؟
    برا هندسه و امار هم کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــد!

بازم از همتون ممنونم..
    ببخشید سرتونو درد اوردم!
    1) برا زبان کتابهای انتشارات خیلی سبز، شبقره و تخته سیاه کتابهای خوبی هستند
    2)برا ادبیات سه جلد خیلی سبز کلا یه چیز دیگست!!!
    3)برا شیمی همش مبتکران، فقطم تست کافیه
    4)گسسته درس نسبتا مشکلیه و خوندنش کار هر کسی نیست. این کتابایی که گفتی جفتشون خوبن ولی ممکنه نتونی از روشون متوجه بشی، به همون دلیلی که گفتم
    5)هندسه و آمار گاج کتابهای خوبی هستند
    6)برا عربی هم به نظر من کتاب تست جامع خیلی سبز از همه بهتره
    7)برا دینی بیشتر کتابهای بازار خوب هستند ولی به نظر من نشر الگو

موفق باشی

14. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •