تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 1138 اولاول ... 265665715755761762763764765766767768769775815865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان بنده هم با جدا کردن تاپیک مخالفم چون به قول دوستان از این سایتا زیادن که بشه توش تاپیک زد و به هیچ نتیجه ای هم نرسید ولی اینجا فقط خلوص نیت حاکمه و بس بالاخره بعد از مدتها که موتور برف پاک کن ماشین به خاطر پیدا نشدن پلاتینش مشکل داشت درستش کردم و به لطف یکی از دوستان که موتور برف پاک کن سوخته ماشینش رو رایگان با ما به اشتراک گذاشت تونستم جمعش کنم و راهش بندازم یه چند وقتی هم بود که موتور بخاری بدجوری به قیژ قیژ افتاده بود طوری که احساس می کردم بوشش مشکل پیدا کرده بعد از کلنجار رفتن باهاش به خاطر فضای کم جا دست بالاخره بازش کردم جالب بود تو پره هاش پر از آشغال و منگنه های بزرگ شده بود اونها رو درآوردم و خودش رو تمیز کردم دو سر اتصالات بوش رو روانکاری کردم موتور مثل روز اول شد خدا رو شکر

2. 8 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    ،وقتتان به خیر و پاییزتان خاطره آمیز و خاطره آور باد.
    چراغ یا خاموش نمیشد یا خیلی دیر خاموش میشد و آنهم در دور بالا، دینام را باز کردم،دیدم به علت نشت پمپ هیدرولیک و ورود روغن به داخل دینام،دینام سرشار از روغن و گرد و خاک کثافت بود،بین زغال و کنتاکتور آرمیچر روغن و جرم گرفته و سیاه بود علت نرسیدن برق دینام به باتری و خاموش نشدن چراغ دینام هم همین بود،محل اتصال را شستم و سنباده نرم کشیدم و سپس با راهنمایی جناب camaro دینام را بستم،دینام خیلی خوب و سرحال شد.
    برای نصب دینام هم اگه فرمان را کامل به چپ بچرخانیم دینام راحت میره بالا و جای خودش نصب میشه.
    جناب Kcnc از اون روغن ها یافت نشد خیلی شهرها گشتم.
    قبلا مکانیک محترم روغن ترمز زرد داخل پمپ دارای روغن آبی ریخت،دیروز ابتدا روغن هردو خانه پمپ را خالی کردم و سپس روغن ترمز زرد مارک آلتیما درون پمپ ریختم و سپس پیچهای هواگیری چهار چرخ باز کردم حدود یه ساعت بعد روغن زرد از چرخهای جلو بیرون آمد و با هواگیری همه ی روخن تیره ی درون سیستم را خالی کردم.متاسفانه دو بار روغن درون پمپ تمام شد و هوا وارد سیستم شد.دیگه حوصله هواگیری ندارم و ترمز همون جوره.
    اما یه پرسش اساسی:
    یکی دو روزه همراه آب خروجی از اگزوز دوده سیاهرنگ خارج میشه (یعنی آب سیاهرنگ) علت ساده و دم دستی مصرف بالای سوخت اما توضیحات و علت و درمان ؟؟؟
    Last edited by hamid-r-s; 07-12-2014 at 04:17.

4. 8 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تو پره هاش پر از آشغال و منگنه های بزرگ شده بود اونها رو درآوردم
    مهدی جان منگنه های پره هارو در اوردی؟!!!!
    اگه منظورت منگنه های بزرگ و کوچیک لبه های پره های فن هست باید عرض کنم اونها وظیفه بالانس قسمت پنکه رو برعهده دارن و اگه خارجشون کنی بالانس بهم میخوره و ارمیچر در چرخش دچار مشکل میشه و بعد از مدتی فن از کار میوفته.
    بعد از اتمام قابهای داخلی و سقف و موکت کف بالاخره داشبرد هم روکش چرم شد:

البته اونطوری که باید بشه نشد ولی چون تنها راه ارزان و دم دستی بود مجبور شدم این روش رو انجام بدم و سپس روی ماشین نصبش کردم، دوستان هنوز نتونستم سیم دسته د نده رو وصل کنم چون قطعه های نگهدارنده رو ندارم:

دو قسمتی که توی عکس مشخصه چطوری محکم میشن، اگه عکسی دارین لطفا بذارین تا بتونم براش بسازم.

6. 8 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه تصوير مناسبي پيدا نكردم كه دقيقا نشان بده اما پايه هاي مورد استفاده اين شكلي بايد باشه كه بوسيله پيچهاي دور كارتل روغن گيربكس به بدنه گيربكس متصل ميشه

و با خار كشابي شكل مانند همان خار كه مغزي قفل سوئيچي دربها را نگه ميداره ، كابل را روي اين پايه ها ثابت ميكنه، مثل اين خارهاي سياه U شكل توي اين كيت

اين هم طرح كلي اتصال كابل به ماهك دنده كه در مدلهاي مختلف كمي تفاوت داره اما اصول كلي يكي هست.

فكر كنم بهتره براي اون پايه ها توي اوراقيها يا تعميرگاهها باشيد

یکی دو روزه همراه آب خروجی از اگزوز دوده سیاهرنگ خارج میشه (یعنی آب سیاهرنگ) علت ساده و دم دستی مصرف بالای سوخت اما توضیحات و علت و درمان ؟؟؟

كلا توي خروجي خودروها دود تيره رنگ ديده ميشه، حتي موتورهاي كاملا نو و يا بازسازي شده، چون اين به تنظيم كاربراتور يا انژكتورها مرتبط هست و در ادامه كيفيت سوخت.
    در زمستان بخاطر زياد بودن رطوبت هوا، هميشه مقدار بيشتري رطوبت وارد هواي مصرفي موتور ميشه و از طرفي بخاطر سرد بودن اگزوز در مراحل اوليه، حالت ميعان بوجود مياد كه باعث تبديل بخار به آب شده و از لوله اگزوز خارج ميشه و به با دوده هاي سياه هم حل شده و بيرون مياد و البته با گرم شدن اگزوز خرج آب هم خيلي كم ميشه و فقط بخار بيرون مياد كه با تماس با هواي سرد بصورت مه سفيد ديده ميشه.
    اين بخودي خود مشكلي نيست و فقط مسئله همان مصرف سوخت هست كه بايد تنظيم بشه تا كمترين مقدار دود سياه وجود داشته باشه، كه بخاطر نوع بنزين هم تا حدي قابل انجام هست.
    اما خروج آب در فصل گرم سال از اگزوز نشان از مشكل در موتور هست كه ميتونه ايراد از سرسيلندر يا واشر سرسيلندر باشه.

Last edited by camaro lt; 06-12-2014 at 14:19.

8. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چند ماه پیش تایمر برف پاک کن از نت خریدم سیم منفی داشت که نوشته بود مناسب این ماشین هاست تو تبلیغش قیمت را 8500 زده بود سفارش دادم تماس گرفتند که تبلیغ مال چند وقت پیشه الان قیمت 12 تومنه +6تومن هم هزینه پست گفتم بفرستید بعد از سه روز پستچی بسته را تحویل داد با فاکتور 20 تومن!!! دیدم که 2تومن هم هزینه بسته بندی نوشتن در واقع بسته بندی در کار نبود قوطی خود تایمر بود که فاکتور و آدرس را روش چسبانده بودند... این هم نوعی کلاهبرداری اینترنتی
    کسی از هم قطاران خواست خودش درست کنه خیلی ارزون در میاد البته اون موقع خودم نقشه اش را نداشتم اما حالا نقشه اش را از نت پیدا کردم
    این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیروز فرصت کردم تا نصبش بکنم که واقعا الان وقتش هستش

تایمر را تست کردم کمترین تایمش 3 ثانیه و بیشترینش22 ثانیه است داخلش را باز کردم با تعجب دیدم دوتا خازن کم ظرفیت جا زدن که چند روز بیشتر کار نمیکنه دو تا خازن گرفتم با ظرفیت بیشتر و اونها را جایگزین کردم ،تایمر را خواستم زیر کنترل پنل بچسبونم جوری به نظرم اومد مخصوصا آدمهای فضولی که سوار ماشین میشن میگن اون آپشن را خودت سرهم بندی کردی و بقیه قضایا این شد که پنل را باز کردم تایمر را در جاهای خالی مختلفش قرار دادم تا ببینم به جایی گیر نمیکنه که بهترین جا بغل کلید بخار گیر شیشه عقب بود اما مشکل اینجا بود که سیمهای تایمر همگی کوتاه بودند وبه اون قسمت مورد نظر نمیرسید سیمهای ورودی و خروجی را بهشون کابل2*0.5 اضافه کردم اما سیمهای ولوم که خیلی کوتاه بودن را از روی برد درآوردم و بجاش از کابل فوق لحیم کردم باکس پلاسیکی تایمر از سه جا سوراخ شد یکی برای سیمهای ورودی و خروجی ، دومی برای سیمهای ولوم و سومی که برای بستن باکس به پنل.
    ولوم را بهترین جا زیر کلید برف پاک کن دیدم ، اونجا را سورا خ کردم خود ولوم را با مهره ای که روش بود به باکس نصب کرده بودند اما بدلیل ضخیم بودن پنل طول رزوه ولوم کافی نبود به اجبار از یک تسمه استفاده کردم روی تسمه دوتا سوراخ 3 میلیمتری برای پیچ و مهره و سوراخ مرکزش 7 میلیمتر برای ولوم که همین سوراخها روی پنل هم ایجاد شد همانطور که در عکس میبینید نصب شد
    جالب اینجاست با خود برق سوکت کلید برف پاک کن هم کار میکنه اما محض احتیاط برق مثبت را از جعبه فیوز و منفی را از بدنه گرفتم که در آیند مشکلی پیش نیاد به عقیده من خوبی اینجا نصب شدنش اینکه ، یک جلوی چشم نیست ، دو اینکه تقریبا،تقریبا حالت فابریک داره در آینده میخوام سر ولوم که پلاستیکی هستش و رنگش همخوانی با کلید برف پاک کن و ... که کرومی هستن را نداره از استیل یا فلزی که همرنگ باشه درست کنم
    .

Last edited by kcnc; 06-12-2014 at 18:17.

10. 8 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب hamid-r-s اگر نوشته درب مخزن روغن ترمز را دیده باشید نوشته USE ONLY DOT3 FLUID
    فقط از روغن DOT3 استفاده شود ، اگر روغن ترمز مخصوص این ماشین را گیر نیاوردید حتما از روغن ترمزی که فرمول فوق را داره استفاده کنید.
    Last edited by kcnc; 06-12-2014 at 18:20.

12. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دیروز به یکی از شهرک های تازه تاسیس رفتم که خیابانهاش هنوز آسفالت نشده و خاکیه و دست اندازش زیاد بود اما عمیق نبودن سرعتم 20

کیلومتر نمیشد اما احساس کردم غربیلک
    فرمان بالا و پایین میره ، ماشین را نگه داشتم ، غربیلک را سمت خودم کشیدم حدودا 6 میلیمتر

جابه جا شد و دوباره سر جاش برگشت حالا به نظر اساتید مشکلش کجاست؟

Last edited by kcnc; 07-12-2014 at 08:04.

14. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

احتمالا مشكل از كوپلينگ و كشابي ميل فرمان باشه.
    كوپلينگ ممكنه دچار فرسودگي و پارگي لاستيك شده باشه كه بايد كاملا تعويض كنيد
    اگر ميل فرمان ( سمت داخل موتور) داراي كاور پلاستيكي محافظ هست، اون را باز كنيد و تمام بخشهاي ميل فرمان را به دقت بررسي كنين ، بخصوص كوپلينگ كه حالت ضربه گير در تصادفات را داره.

از يك نفر بخواهيد تا فرمان را به سمت خودش بكشه و دوباره فشار بده و همزمان شما هم وضعيت بخشهاي مختلف ميل فرمان را چك كنين. احتمال شل شدن بست نگهدارنده هزار خاري كوپلينگ هم هست كه باعث سفت شدن دو بخش ميل فرمان با هزار خاري اونها به همديگه ميشه

بخش كشابي هم تقريبا در زير بوستر ترمز قرار ميگيره و ممكنه ايرادي پيدا كرده باشه.

كلا همه بخشهاي اون را بايد چك كنيد، در قسمت داخل اتاق هم ممكنه ايرادي پيدا شده باشه اما چون دسترسي به اون سخته، بهتره اول بخشهاي ساده تر را چك كنيد.

پيچ نگهدارنده غربيلك روي ميل فرمان را هم بررسي كنيد تا احيانا شل نشده باشه، هرچند كه حتي در صورت باز شدن مهره ، درآوردن غربيلك بدون استفاده از پولي كش ، بخاطر سفت بودن غير ممكنه.

16. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

[QUOTE=mard1169;8480776]مهدی جان منگنه های پره هارو در اوردی؟!!!!
    اگه منظورت منگنه های بزرگ و کوچیک لبه های پره های فن هست باید عرض کنم اونها وظیفه بالانس قسمت پنکه رو برعهده دارن و اگه خارجشون کنی بالانس بهم میخوره و ارمیچر در چرخش دچار مشکل میشه و بعد از مدتی فن از کار میوفته.

ممنونم مصطفی جان تا حالا سابقه باز کردنش رو نداشتم البت از شانس اون دو تا منگنه مانند ها رو کنار گذاشتم قصدم این بود یه بار دیگه باز کنم گریس نسوز بیشتری پایه پائینی رو بزنم با این راهنمایی شما دیگه واجب شد یه بار دیگه درش بیارم و اصولی جمعش کنم
    ممنون از راهنماییت

اینم تو مجله ایران خودرو بود گفتم اینجا دوستان زیادی نوا دارن جالبه براشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdicentury; 08-12-2014 at 10:41.

18. 6 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ماشالله خوب دارید کارها رو ادامه میدید

اقا مصطفی در مورد چسبوندن چرم به داشبرد اگه ممکنه بیشتر توضیح بفرمایید.
    خیلی خوب خطوط داشبرد دراومده و به نظر میاد از چرم مناسبی هم استفاده کردید.

اگه ممکنه در مورد نوع و جنس چرم و قیمت ان و روش چسباندنش بیشتر توضیح بدید.

20. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •