هه هه
تو تاپیک صبانت گفتم که سرعت سرویسهای صبانت تو تبریز خیلی بالاس
همه شروع کردن به مسخره کردن
اینا واقعا تو حسرت یه سرعت 50 تایی موندن هااااااااااااااااااااا![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هه هه
تو تاپیک صبانت گفتم که سرعت سرویسهای صبانت تو تبریز خیلی بالاس
همه شروع کردن به مسخره کردن
اینا واقعا تو حسرت یه سرعت 50 تایی موندن هااااااااااااااااااااا![]()
غم حال دردمندان نه عجب گرت نباشد *** كه چنين نرفته باشد همه عمر بر تو حالي
داري با صبا حال ميكني خبر از حال بقيه نداري كه چقدر دارن حسرت ميكشن
راستي اين چه وضعيه؟ يه خورده آرومتر ، زدي همه شونو لت و پار كردي
منم رفتم يه گوشمالي مختصر و مودبانه بهشون دادم تا ديگه به حسين آقاي ما!!! بي احترامي نكننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 28-06-2011 at 03:51.
آقایونی که میگن سرعت همارا کلاسیک فرقی نکرده جرا فرق کرده شبها سرعت دانلود معمولا 45 کیلوبایت بود ولی خوشبختانه امشب هم 110 کیلوبایته کاش اینجوری بمونه.
---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:53 AM ----------
اونایی که کلاسیک ماکسنت هم استفاده میکنن هم یه تست بزارند ببینیم سرعت شبانشون چنده!
شما روزا سرعتت چقدره؟
بچه ها بیایین تاپیک صبانت ببینین چه میسوزن![]()
بلی دیشب من هم تست کردم سرعت 110 بود انگار همارا هم یه تکونی خورده! قبلا سرعت بیشتر از 45 نمیشد
شانس منو حال میکنین؟!! من واسه لپ تاپم تنظیم کردم که وقتی توی شارژ باشه، تا وقتی که من نگفتم خاموش (sleep) نشه. ولی اگه توی شارژ نباشه، بعد از نیم ساعت خاموش شه. شب که من گذاشته بودم دانلود، سیم شارژر در اومده بود و بعد از نیم ساعت لپ تاپ خاموش شده بود. صبح حتی یه آهنگ هم دانلود نشده بود!![]()
سلام گوزل منیم دونینن بوگون کی سرعتیم فرقی یوخی دی. شبانه=روزانه 110 kbyte/s![]()
کم آوردن پستهامو حذف کردن![]()
دوستان من امروز بعد کلی فکر کردن() سرویس کلاسیک مکس نت رو وصل کردم، وقتی میرم رو سایت میزان کارکردم رو ببینم user و password میخواد! باید زنگ بزنم شرکت بهم بگن؟
در ضمن لطفا یه برنامه خوب معرفی کنید که بگه کامپیوتر دقیقا چند مگ از اینترنت استفاده کرده ( کارکرد دقیق همه چی مثل آپدیت آنتی ویروس و ویندوز و دانلود و آپلود و ....) ممنون میشم.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)