تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 905 اولاول ... 265665715755761762763764765766767768769775815865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    با توجه به این سنسور، ماشین که ساژم هست صد در صد
    ولی در مورد مشکلتون، گه همه چی رو درست بسته باشیید و سوکت ها هم قطعی و مشکلی نداشته باشن نتیجه میگیریم مشکل از یکی از این 2 قطعه هست که باز کردید. و چون استپر رو عوض کردید (البته استپر نو هم پیش میاد خراب باشه) احتمالا مشکل از همین سنسور دریچه گاز باید باشه. به این خاطر میگفتم با یکی جابجا کنید که یه موقع خرج اضافه و بیهوده نکنید. اون لحظه کا گاز میخورد سوکت سنسور دریچه گاز و استپر رو تکون میدادید و حتی در میاوردید و جا میزدید ببینید فرقی میکنه یا نه. ضمنا داخل سوکت ها (پین هاش رو) یه خورده با سوزن جمع کنید تا اتصال بهتر برقرار بشه و اگه مشکل عدم اتصال داره حل بشه.
    ممنونم امروز رفتم قطعه فروشی و یه دونه دیناپارت خریدم انداختم رو ماشین درست شد دور موتور (فقط درتعجبم ماشین رو سال 1387 تحویل گرفتم نوشته سیستم جدید پراید زیمنس)حالا نمیدونم دریچه گازش چرا ساژم هست موندم همینجور از سال 87 هم خودم صفر خریدم از نمایندگی سایپا.حالا این به کنار
    من قصدم این بود که مارک زیمنس ترکیه بخرم مثل استپر موتور که از ایسام خریدم چون کرمانشاه نداره با فروشنده طی کردم که اگر سنسور دریچه گاز به ماشین نخورد برات پسش میارم اونم گفت باشه بنداز رو ماشین اگر اوکی نبود 1 روز فرصت داری پسش بیاری منم عصر میرم پس بدم که از همون ترکیه ای زیمنس از ایسام بخرم که عالیه.

حالا با یه تیر دو نشان زدم رفتم سنسور نویی اوردم انداختم رو ماشین تست کردم دیدم همین قطعه خرابه دیگه مکافات در مکانیکی رو به جون نخریدم وسلام.
    ممنون از شما و اقا محمد بابت کمکتون یا علی

2. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم امروز رفتم قطعه فروشی و یه دونه دیناپارت خریدم انداختم رو ماشین درست شد دور موتور (فقط درتعجبم ماشین رو سال 1387 تحویل گرفتم نوشته سیستم جدید پراید زیمنس)حالا نمیدونم دریچه گازش چرا ساژم هست موندم همینجور از سال 87 هم خودم صفر خریدم از نمایندگی سایپا.حالا این به کنار
    من قصدم این بود که مارک زیمنس ترکیه بخرم مثل استپر موتور که از ایسام خریدم چون کرمانشاه نداره با فروشنده طی کردم که اگر سنسور دریچه گاز به ماشین نخورد برات پسش میارم اونم گفت باشه بنداز رو ماشین اگر اوکی نبود 1 روز فرصت داری پسش بیاری منم عصر میرم پس بدم که از همون ترکیه ای زیمنس از ایسام بخرم که عالیه.

حالا با یه تیر دو نشان زدم رفتم سنسور نویی اوردم انداختم رو ماشین تست کردم دیدم همین قطعه خرابه دیگه مکافات در مکانیکی رو به جون نخریدم وسلام.
    ممنون از شما و اقا محمد بابت کمکتون یا علی
    خداروشکر مشکل پیدا شد. البته یه مقدار فرصت لازمه تا ببینیم دوباره تکرار میشه یا نه

یه موضوعی هم هست. اتفاقا این دینا پارت کیفیت بالاتری از زیمنس های ترکیه (البته زیمنس نیستن و فقط یه مارک الکی زده شده) دارن. اگه درست کار میکنه نمیخواد عوض کنی به نظر من. توی سنسور دریچه گاز و استپر اول ایران کاربراتور و دوم دینا پارت خوبن. البته زیمنس اصلی هم عالی بود که دیگه چند سالیه اصلا نیست.
    سایپا هم اشتباه زده، این ماشین ساژم هست و اصلا نمیشه دریچه ها رو جابجا بست چون دو تا از سه سیم همین سنسور دریچه گاز توی سازم و زیمنس جایجا هستن و دسته سیم ها متفاوته.

4. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خداروشکر مشکل پیدا شد. البته یه مقدار فرصت لازمه تا ببینیم دوباره تکرار میشه یا نه

یه موضوعی هم هست. اتفاقا این دینا پارت کیفیت بالاتری از زیمنس های ترکیه (البته زیمنس نیستن و فقط یه مارک الکی زده شده) دارن. اگه درست کار میکنه نمیخواد عوض کنی به نظر من. توی سنسور دریچه گاز و استپر اول ایران کاربراتور و دوم دینا پارت خوبن. البته زیمنس اصلی هم عالی بود که دیگه چند سالیه اصلا نیست.
    سایپا هم اشتباه زده، این ماشین ساژم هست و اصلا نمیشه دریچه ها رو جابجا بست چون دو تا از سه سیم همین سنسور دریچه گاز توی سازم و زیمنس جایجا هستن و دسته سیم ها متفاوته.
    والا زیمنسه رو ماشین من بسیار عالی جواب داده وزنشم سنگینتر و توپرتر هست و درجه یک احساسم و تجربه عملیم نشون داده عالیه در مورد مارکهای دینا و شرکتی و ایران کاربرات و یه مارک دیگه هست به نام htc و مجد زیاد جالب نیستن البته دینا و ایران کاربرات و مجد فکر کنم از بقیه بهتر باشن در مورد ایران کاربرات با بسته بندی استپرموتورش حال نکردم بستش شبیه کالباس ژامبون پرس شده ورقی هست ادم فکر میکنه یه چیز زپرتیه خخخخخخخخ.
    والا فعلا تا 2 شنبه قطعه برسه دستم ببینم بندازم برم دوری بزنم ببینم چطور میشه دور موتورم

6. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان چراغ باتری ماشین من گاهی یدفه روشن میشه و بعد از چند دقیقه خود به خود خاموش میشه. ماشین رو پیش باتری ساز بردم و دینام رو سرویس کرد و گفت به خاطر زنگ زدگی پیچ دینام بوده. اما باز هم مشکل پابرجاس و گاهی چراغ روشن میشه. یبار هم اینقد روشن موند که باتری ماشین خوابید و ماشین دیگه روشن نشد.
    ممکنه مشکل از کجا باشه؟

8. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا زیمنسه رو ماشین من بسیار عالی جواب داده وزنشم سنگینتر و توپرتر هست و درجه یک احساسم و تجربه عملیم نشون داده عالیه در مورد مارکهای دینا و شرکتی و ایران کاربرات و یه مارک دیگه هست به نام htc و مجد زیاد جالب نیستن البته دینا و ایران کاربرات و مجد فکر کنم از بقیه بهتر باشن در مورد ایران کاربرات با بسته بندی استپرموتورش حال نکردم بستش شبیه کالباس ژامبون پرس شده ورقی هست ادم فکر میکنه یه چیز زپرتیه خخخخخخخخ.
    والا فعلا تا 2 شنبه قطعه برسه دستم ببینم بندازم برم دوری بزنم ببینم چطور میشه دور موتورم
    این قطعات بیشتر شانسی هستن. اگر کار کنه حالا حالا کار میکنه. انشالا که اونم خوب در بیاد. الان دوباره سنسور قبلی خودت رو میندازی گاز میده؟ (دینا پارت رو باز کردی)
    در مورد ایران کاربراتور دقیقا همینطوره از قدیم ولی کیفیت قطعه عجیب بالاس. حتی چاپ مارکش هم بد انجام شده ولی خیلی کار میکنه و هیچ مارکی تو استپر ها به اندازه ی این مارک کار نمیکنه

دوستان چراغ باتری ماشین من گاهی یدفه روشن میشه و بعد از چند دقیقه خود به خود خاموش میشه. ماشین رو پیش باتری ساز بردم و دینام رو سرویس کرد و گفت به خاطر زنگ زدگی پیچ دینام بوده. اما باز هم مشکل پابرجاس و گاهی چراغ روشن میشه. یبار هم اینقد روشن موند که باتری ماشین خوابید و ماشین دیگه روشن نشد.
    ممکنه مشکل از کجا باشه؟
    سلام
    اول میخواستم بگم شاید اتصالی داره که گفتی باتری خالی کرد متوجه شدم مورد این نست و چراغ درست کار میکنه و دینام شارژ نمیکنه. شما اول از همه سر باتزی ها رو در بیار و ببین سولفاته نکرده باشه و همچنین محکم باشن. اگر سرباتری و سیم ها اوکس باشه مشکل صد در صد از دینام هست و احتمالا آفتامات (رگلاتور) خرابه.
    ضمنا تو اون لحظه که چراغ روشنه سرباتری و سیم های دینام رو تکون بده ببین چه اتفاقی میفته

10. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام
    اول میخواستم بگم شاید اتصالی داره که گفتی باتری خالی کرد متوجه شدم مورد این نست و چراغ درست کار میکنه و دینام شارژ نمیکنه. شما اول از همه سر باتزی ها رو در بیار و ببین سولفاته نکرده باشه و همچنین محکم باشن. اگر سرباتری و سیم ها اوکس باشه مشکل صد در صد از دینام هست و احتمالا آفتامات (رگلاتور) خرابه.
    ضمنا تو اون لحظه که چراغ روشنه سرباتری و سیم های دینام رو تکون بده ببین چه اتفاقی میفته
    ممنون از شما. اون لحظه دست کاری کردم سیم هارو ولی چراغ خاموش نشد. ببخشید این رگولاتور کجا میشه؟ میتونم خودم عوضش کنم؟
    در مورد خرابی دینام: وقتی بردمش پیش باتری ساز دینام رو کامل تست کرد و گفتش که دینام هیچ مشکلی نداره. حتی ولتاژش هم دقیق بود.
    سر باتری ها هم تمیز و سولفات نزده.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر جان بله دوباره سنسور اصلی ماشین و بستم برم دینا رو پس بدم فروشنده استارت زدم قبل استارت گفتم خدایا به امید تو استارت زدم دور موتور پرید رو2 و زود خاموش کردم و با تاکسی رفتم قطعه رو پس دادم تا شنبه سفارش سنسور بدم و ببندم روماشین دوباره داداش استپر از این و سنسور هم از این میخرم

13. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امیر جان بله دوباره سنسور اصلی ماشین و بستم برم دینا رو پس بدم فروشنده استارت زدم قبل استارت گفتم خدایا به امید تو استارت زدم دور موتور پرید رو2 و زود خاموش کردم و با تاکسی رفتم قطعه رو پس دادم تا شنبه سفارش سنسور بدم و ببندم روماشین دوباره داداش استپر از این و سنسور هم از این میخرم

پس به نظر میرسه ایراد مشخص شد بلخره
    امیدواریم دیگه برنگرده مشکل

ممنون از شما. اون لحظه دست کاری کردم سیم هارو ولی چراغ خاموش نشد. ببخشید این رگولاتور کجا میشه؟ میتونم خودم عوضش کنم؟
    در مورد خرابی دینام: وقتی بردمش پیش باتری ساز دینام رو کامل تست کرد و گفتش که دینام هیچ مشکلی نداره. حتی ولتاژش هم دقیق بود.
    سر باتری ها هم تمیز و سولفات نزده.
    توی این مسئله چیز دیگه ای بجز دینام دخیل نیست آخه
    توی اون لحظه که چراغ روشن میشه باید دینام چک بشه و مشخص بشه ایراد از کجاشه. رگلاتور همون آفتامات هست (آفتامات اصطلاح اشتباه و رایجه در صورتیکه تو آلترناتور ها رگلاتور داریم). این قطعه داخل دینام هست. البته مشکل شما از بخش های دیگه ی دینام هم میتونه باشه. یه جای دیگه ببرید تو اون حالت چک کنه

15. 3 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان مشکل لرزش پدال گاز رو چه جوری میشه حل کرد؟ پیچی برای تنظیم داره؟ پراید
    وقتی توی ترافیک میمونم از زیر پا صدای لرزش میاد وقتی پام رو میزارم روی پدال گاز صدا قطع میشه(گاز نمیدم فقط مهارش میکنم با پا)
    دوستان نظری ندارید؟

17. این کاربر از alireza99.99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان نظری ندارید؟
    سلام
    این طور که شما میگین این مشکل از لقی پدال هست دیگه. باید ببینید لولای اون به چه شکل هست. اگه پیچ و مهره هست باز کنید و یه واشر اضافه کنید تا لقی گرفته بشه و اگر پرسی هست باز هم میشه با یه خورده ضربه و دستکاری لقی رو کاهش داد که صدای لرزش قطع بشه. باید خودتون دست به کار بشید و با سلیقه و دقت درستش کنید چون چیزی نیست که نکانیک بیاد وقت بذاره و درست کنه.

با یه کار دیگه هم ممکنه مشکلتون حل بشه. خلاصی سیم گار رو از موتور (روبروی دریچه گاز که تنظیم داره) بگیرید تا پدال رو یه مقدار بکشه و خلاصیش رو بگیره (البته نه اون قدر که دریچه گاز باز بشه و ماشین گاز بخوره )

19. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •