دو مگ باید حدودا 250 دانلود کنه.
برای من داون استریم روی 4095 بسته شده، مال شما چنده؟
من شاتل داشتم 512، روزانه 2 مگ بود شبانه به زور به 10 کیلو بایت میرسید، اینترنت گردی هم نمیشد کرد باهاش.
الان این خیلی خوبه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دو مگ باید حدودا 250 دانلود کنه.
برای من داون استریم روی 4095 بسته شده، مال شما چنده؟
من شاتل داشتم 512، روزانه 2 مگ بود شبانه به زور به 10 کیلو بایت میرسید، اینترنت گردی هم نمیشد کرد باهاش.
الان این خیلی خوبه![]()
آسیاتک منطقه تا منطقه خیلی فرق داره. بهتره قبل از خرید سرویس، مال یکی رو تست کنی.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من الان از پارس آنلاین سرویس دارم 256 20گیگ ولی اصلا راضی نیستم روزا که سرعتش بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هست البته سرعت دانلود ... شبا هم بین 4 تا 10 کیلوبایت! یعنی افتضاح ! یکی دو ماه پیش هم شبا حد اقل 30 بود روزا هم 150 الان هم هر چی زنگ میزنم میپیچونن و میگن شبا زیاد از مرکز شما دانلود میشه و قابل حل نیست!
اینجور هم که میبینم انگار اسیا تک سرعت و قیمتاش خوبه میخوام تغییر بدم به اینجا و حالا سوال من اینه که به نظرتون سرویس 2 مگ 10 گیگی رو بخرم یا چابک نامحدود بیکران برنزی و یا چابک 20 گیگ رو؟
راستی من از تبریز هستم و مرکز آزادی میخواستم ببینم کسی از این مرکز آسیاتک داره که ببینیم سرعتش چه طوره و راضی هست و از بین این سه گزینه کدومش خوبه و هر کدوم از این سرویس ها چه قدر سرعت میدن به آدم...
با تشکر
سرویسای برنزی آشغالن
سرعتشون واقعیه : 521-64 128-16 1 مگ -128
عزیز من خیلی از شرکتا سرویس های برنزی رو که اشتراکی هستن با سرعت دایل آپ ارائه میدن. به نظر من که 512 نامحدود برنزی که من الان دارم به قیمت 22000 تومن واقعا به صرفه هست... البته احتمال میدم تو دزفول تنها ایجوری باشه.
واقعاً اگه سرویسهای برنزی سرعت بین 54-64 بده در شبانه روز فوق العادست.... .
فقط یه نکته اونم پینگ سرویسها خویه؟ سرعت باز شدن صفحات.... و اینکه قطع و وصلی داره در شبانه روز؟
میتونین بگین در طول روز و شب سرعت دانلود سرویس دو مگ چند میشه؟
تو صفحات قبل دیدم نوشتین تو شب 180 میده
آیا این حقیقت داره؟
اگر اینطور باشه فکر کنم تو شب دو گیگ به بالا بشه دانلود کرد مخصوصا از ساعت 6 تا 9 صبح که سرعتا میره بالا!
من از شنبه 2 مگ تمدید کردم شبا 3 گیگ دانلود میکنم ولی دیشب قاطی بود صبح پاشدم دیدم 600 مگ بیشتر دانلود نکرده بود ولی 4 شب قبلی هر شب 3 گیگ دانلود کرده بودم
سلام و صبح بخیر به همه دوستان اسیا تک.
من به تازگی میخوام سرویس دهنده ام رو تغییر بدم و تعریف زیادی از اسیا تک شنیده ام. می خواستم دوستانی که دارن سرویسهاش چطوریه ؟پشتیبای ؟ در کل راضی هستید ؟یا نه؟
من اگه بخوام سرویس بگیرم بالاترین و پر سرعتترین سرویس رو می خوام .هر ماه حدود 20 تا 15 گیگ دارم دانلود دارم ! چه طرحی بگیرم که به نفعم باشه .هزینه اش زیاد مهم نیست؟
شهرمون هم مشهد است؟
15 تا 20 گیگ دانلود؟!
این که توقع خیلی زیادی نیست و تقریباً اکثر سرویسهای اسیاتک و همینطور باقی ISP ها براوردش میکنن...
یه مگ اسیا تک میتونه سرعت خوبی باشه برای شما...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)