سلام
Options-> Trust Center-> Trust Center Settings-> Macros Settings->Disable all macros with notification
سلام
Options-> Trust Center-> Trust Center Settings-> Macros Settings->Disable all macros with notification
اگر در هرسطر یک عدد هست میتوانید براحتی ان را کپی ویک ستون از اکسل را انتخاب کنید ودر ان pastکنید وهمینطور که ستون را سلکت کرده اید روی ان راست کیلیک کنید و format cellرا انتخاب کنید و و number راانتخاب وگزینه use 1000 seperator را تیک بزنید وok کنید حالا اعداد سه رقم سه رقم جداشده اند ومیتواند انها را به word انتقال دهید
متن را انتخاب کنید واز تب home وقسمت paragraph حالت justify راانتخاب کنید
![]()
سلام
برای فقل گذاری در ورد دو روش زیر چه فرقی دارند و آموزش کامل این ها را از کجا می شه پیدا کرد
![]()
با عرض سلام
دوستان من در حال تایپ یک جزوه ریاضی هستم ، میخواستم ببینم راه حل یا یک Plug In خاصی هستش که بتونیم باهاش " جدول مختصات " رسم کنیم ؟
ممنون ، موفق باشید .
دئست عزیز یه پیشنهاد دارم براتون.شما بهتره اول سرچ کنید اگر هیچ مطلبی نبود پست بزنید
چون اکثر سئوالاتون که من میبینم با یه سرچ ساده کاربون راه میفته
بهرحال انتخاب با شماست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید.تو قسمت graph می تونید این کار رو انجام بدید.
Last edited by Dew Drop; 22-07-2012 at 09:34.
چه جوری میشه در یک فایل متنی ورد 2010 یک صفحه خاص را افقی کرد؟
سلام مرسی
در مورد روش تب review و گزینه protect document صحبتی نشده بود ؟
سلام میشه این سوالات را جواب بدهید
اون هم اینه که دانشگاه یک فایل نمونه می دهد که در آن از استایل های مختلف برای جاهای مختلف استفاده شده است
حالا سوال من این است که من چطور از این استایل ها برای تنظیم فایل خودم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای هر قسمت یک استایل تعریف شده است
2- چطور در کادر replace کلید tab را تعریف کنیم، مثلاً می خوام بزنم به جای نقطه کلید tab را بزند
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)