تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 2365 اولاول ... 26566571575576176276376476576676776876977581586512651765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    با توجه به پستهای اخیر راجع به باندهای کواک آیا میشه اینطور گفت کواکهایی که کراس آور جداگانه دارند دارای کیفیت بهتری هستند؟مثل اینفینیتی693.9 یا جی بی ال 963 یا 1073؟
    ممنون
    نه نمیشه گفت که چون بیرونه دلیل بر دقت کراس هست معمولا چون جا نمیشه داخل میارنش بیرون مبنای دقت و کیفیت نیست...
    راسنتی پخش 7016/8016 کنوود که هم اط نظر کارایی تنظیمات حرفه ای و به قیمت بودن بصرفه است... همین درمورد پخش کنوود kiv-700 هم صدق میکنه؟ این چطور پخشیه برنده بهترین پخش 2010 شده / 512 مگابایت هم حافظه داخلی داره
    تنها بدیش اینه که پنلش جدا نمیشه... رو ال 90 خطر سرقت داره ؟ یا رو 206 خطرش بیشتره؟
    ممنون میشم از کسایی که تجربه کار با این دو رو دارن راهنمایی کنن
    7016 تا سقف 250 خریدش توجیه داره 8016 هم یه بولوتوث اضافه داره و با قیمت الان خریدش به صرف نیست...
    kiv 700 قیمتش بالا رفته و به خاطر پنل خفن تو چشمه رو 206 خطرش بیشترتره
    جایزه بهترین پخشو برده ولی دلیل نمیشه بهترین پخش باشه ...(نظر علماست)

2. این کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

نه نمیشه گفت که چون بیرونه دلیل بر دقت کراس هست معمولا چون جا نمیشه داخل میارنش بیرون مبنای دقت و کیفیت نیست...

7016 تا سقف 250 خریدش توجیه داره 8016 هم یه بولوتوث اضافه داره و با قیمت الان خریدش به صرف نیست...
    kiv 700 قیمتش بالا رفته و به خاطر پنل خفن تو چشمه رو 206 خطرش بیشترتره
    جایزه بهترین پخشو برده ولی دلیل نمیشه بهترین پخش باشه ...(نظر علماست)
    خب همه پخش ها قیمتشون کشیده بالا من یه پخش کنوود in dash 2 سال پیش خریدم 640 تومن الان 900 تا یک میلیون تومنه... که از رو 206 زدنش
    مگه شما پیشنهاد بهتری دارید ؟ اگه بله بفرمایین...
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

باند پایونیر 6902 چطوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    https://-----/--------

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز
    من فرصت نکردم کل تاپیکرو بخونم اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام
    من میخوام یه سیستم خیلی معمولی نصب کنم (لوگان)
    فقط روی چندتا چیز حساسم
    یکی اینکه هدیونیت از جاش نزنه بیرون ( چون تندر فضای کمی داره )
    کلیدها و صفحش رنگش نارنجی باشه یا ازینایی باشه که میشه تنظیم کرد
    آمپلی نمیخوام
    باندای جلورو هم میخوام عوض کنم
    یکی از بچه ها 6970 قدیمی داره بدون آمپلی چنان میکوبه آدم حالش بد میشه میخوام ببینم همچین چیزی هنوزم پیدا میشه
    یکی دیگه اینکه ازون جایی که ای2 فول هست و سیم کشی موچوده خودم میتونم نصب کنم یا حتما برم پیش نصاب
    از راهنماییتون ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_voroojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام بروکس

من یه 206 دارم میخواستم تا یه تومن سیستم جمع کنم یه راهنمایی میکنید چی جمع کنم

راسنی نظرتون راجب کامپانت چیه که بجایه باند استفاده کنم

راستی یادم رفته بود ضبط دارم 7150
    Last edited by nima_voroojak; 09-06-2012 at 23:35.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

حمید خان از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم .باند mxc 100 رو واسه در جلو 405 می خوام . شما گزینه پیشنهادی بهتری در این محدوده قیمت ندارید؟ البته خودم تمایل داشتم اینفینیتی بردارم که متاسفانه پیدا نکردم. ممنون میشم یک آمپ دو کانال هم واسش ست کنید.

از کمک شما بی نهایت سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید
    سلام.خواهش ميكنم دوست خوبم اناج وظيفه كردم.
    در 405 مگه 10هستش؟من فكر ميكردم 13 باشه.اينفي هاي قديمي خوب بودن صداشون رو شنيده بودم. ولي اين جديدا كيفيت قديم رو نداره.
    سلام ، ضبط پایونیر DEH-9450-UB با باندهای جی بی ال GTO938 به مشکل میخوره به خاطر اهم پایین (2) باندها ، میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه دیروز گرفتم احساس کردم ضبط داغ میکنه دیگه روشن نکردم
    تو بلند مدت بله.بايد قانون امپدانس مچينگ رعايت بشه.بايد آمپليفاير اكسترنال براش تهيه نمائيد.
    سلام ، یه سوال برام پیش اومد
    یعنی کسی کواکسیال ببنده در حالی که میتونه کامپ +س اب ببنده اشتباهه میفرمایین؟
    من فکر میکنم یه سیستم کامل بعد از پخش و آمپ به ترتیب کواکسیال بعد ساب بعد کامپوننت باشه
    اگه کامپ و ساب عالی بسته شه با توجه به پرتاب صدای کمی که کامپ داره بنظرتون صحیحه؟
    ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایین
    خودم قصد بستم کامپ رو طاقچه + ساب داشتم ولی اگثر پلن سیستمهای صوتی کامپ رو جلو بستن نه عقب...
    همین نظر من رو بعلت محدودیت بودجه عوض کرد که بجای ساب و کامپ فقط یه کواک ببندم بعد برم سراغ بعدی
    اما اگه بستن یه کام رو طاقچه + ساب اصولیه و توصیه میشه و کیفیت خولی میده ممنون میشم راهنمایی کنید
    اگه اصولي بخواهيد سيستم ببنديد همونطور كه قبلا عرض كردم،جلو +عقب كامپوننت و براي تكميل رنج فركانس پائين ساب ووفر
    ولي اگر كسي مسر باشه كه عقب رو Coax ببنده (برند خوب با قدرت بالا) به نظر من نيازش به ساب برطرف ميشه مگر اينكه يا خيلي دنبال كوبش باشه (كه ديگه بهش كيفيت نميگيم) يا خيلي اهل Low Baaa و SPL بازي باشه.
    براي بودجه شما فعلا يك جفت كواكس همراه آمپ نيازتون رو برطرف ميكنه.
    میشه هر کدوم از باندهای جی بی ال رو با یه باند 4 اهمی از برند دیگه بصورت سری ببندم یا باید حتما آمپ بذارم
    امپدانستون رو ميتونيد مچ نمائيد ولي توان مورد نيازش چي؟
    سلام
    با توجه به پستهای اخیر راجع به باندهای کواک آیا میشه اینطور گفت کواکهایی که کراس آور جداگانه دارند دارای کیفیت بهتری هستند؟مثل اینفینیتی693.9 یا جی بی ال 963 یا 1073؟
    ممنون
    به طور كلي بله.ولي عموميت نداره. شايد مثلا مارشال هم بياد اين كار رو تقليد كنه.آيا ميتونيم بگيم كيفيتش خيلي بالاتر از اسپيكرهاي معموليش هست؟
    سلام بروکس

من یه 206 دارم میخواستم تا یه تومن سیستم جمع کنم یه راهنمایی میکنید چی جمع کنم

راسنی نظرتون راجب کامپانت چیه که بجایه باند استفاده کنم

راستی یادم رفته بود ضبط دارم 7150
    در مورد كامپوننت 100% بايد براي داشتن صداي با كيفيت از اون استفاده نمائيد.
    يه چرخي تو صفحات قبلي بزن پيشنهاد زياده.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    آخه محمد جان صداش چون پشتش بازه خوب نمیشه.
    این آدر سایتش هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه کامپوننت 10بخواهی ببندی سری MX 100 plus رو میتونی بگیری
    اگه اسپیکر میخواهی MXC 100 رو بگیر.86000 تومن هست.2way هم هست.

.
    ببخشید هی سوال می پرسم
    فرق کامپوننت و اسپیکر چیه و کدوماش بهتره؟
    2way یعنی چی؟
    خوب اگه باند جلو نگیرم و برای عقب یعنی جای باند های قبلی سایپا بگیرم خوبه؟؟؟ میشه یا نه؟؟؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید هی سوال می پرسم
    فرق کامپوننت و اسپیکر چیه و کدوماش بهتره؟
    2way یعنی چی؟
    خوب اگه باند جلو نگیرم و برای عقب یعنی جای باند های قبلی سایپا بگیرم خوبه؟؟؟ میشه یا نه؟؟؟
    مرسی
    سلام خواهش ميكنم. البته من چندين باز توضيح دادم.
    كامپونتت متشكل از دو اسپيكر(ووفر +تيوتر) همراه با قطعه اي به نام كراس اوور كه وظيفه تفكيك و ارسال فركانسها رو براي هر اسپيكر به عهده داره.اين يك كامپوننت 2Way iهست.اگه ميدرنج هم به اون اظلفه بشه ميشه 3Way.
    اسپكيرهاي معمولي تمامي فركانسها رو از ووفر خودشون خروجي ميدن كه كيفيت مطلوب نداره.
    اسپيكرهاي كواكسيال در مرحله بعد از كامپوننتها قرار دارن.بهتري اونها كواكسهاي 2way هستند.
    2WAY يا دوراه يعني فركانس از دو مسير خارج ميشه. فركانس پائين و مياني از ووفرها و فركانسهاي بالا از تيوترها.
    براي جاي فابريك ميتوني كامپ آديو سيستم مدل MX 100 Plus رو ببندي.60 وات RMS هستش.قيمتش هم 180 تومنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    برای اینکه یک جفت کواک را بدون آمپیلی بخواهیم نصب کنیم حتما باید باند کواک 4 اهمی تهیه کنیم؟
    با توجه به مباحث بالا بطور مثال اینفینیتی 693.9 را نمیتوان بدون آمپیلی به 7150 مچ کرد؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای اینکه یک جفت کواک را بدون آمپیلی بخواهیم نصب کنیم حتما باید باند کواک 4 اهمی تهیه کنیم؟
    با توجه به مباحث بالا بطور مثال اینفینیتی 693.9 را نمیتوان بدون آمپیلی به 7150 مچ کرد؟
    ممنون
    سلام
    درايو 4 اهمي= پخش 4 اهمي.
    درايور 2 اهم= پخش 4 اهم=Damage

13. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •