خوب چرا دوربین فیلم برداری نمی خرید ؟؟؟
اما تو عکاسی ها HX5 و HX1 فیلم برداری خوبی دارند اولی حدود 480 و دومی حدود 400 میشه
خوب چرا دوربین فیلم برداری نمی خرید ؟؟؟
اما تو عکاسی ها HX5 و HX1 فیلم برداری خوبی دارند اولی حدود 480 و دومی حدود 400 میشه
گفته بودند دوربین های عکاسی که با کیفیت اون ها فیلم می گیرند.خوب پس همین دوربین های عکاسی می تونند جایگزین اون ها باشند.اما اگه شما پیشنهاد می کنید باشه.
در ضمن یه دلیل دیگش هم این که تاپیکشو پیدا نکردم.یعنی یه چند تایی بود ولی آپ نمی شدن.و یه دلیل دیگه هم این که اون دوربین ها بسیار بزرگند.من گفتم اگه تصویربرداری و صداگذاری این دوربین های دیجیتال همانند اون هاست خب این بهتره.من مطمئنم الان آقا تیرداد شکایت می کنه.در رابطه با اون سوالی که در رابطه با بزرگی و کوچکی کرده بودند.درسته اما این دوربین های فیلمبرداری بسیار بزرگند.من بزرگی و کوچکی رو همانند دوربین های fz100 و hx5 که دوستان مثال زدند مثال زدم و گفتم بینشون هیچ فرقی نداره برای من اما با فیلمبرداری فرقشون بسیار زیاده.
با تشکر
Last edited by koroshfe; 03-01-2011 at 18:24.
اگر محدودیت قیمت ندارید fz100 بسیار عالیه فیلم 1080p/60i و QVGA/220fps و صدای استریو
درباره fz100 (فارسی)
Movie clips • AVCHD : 1980 x 1080 (FSH: 17Mbps / FH:13Mbps)
• AVCHD Lite: 1280 x 720 pixels (SH: 17Mbps / H:13Mbps )
• Motion JPEG: 1280 x 720 pixels @ 30fps
• 4640 x 480 pixels, 320 x 240 pixels @ 30 fps
• 16848 x 480 pixels @ 30 fps
Motion picture: AVCHD, AVCHD Lite, QuickTime Motion JPEG
ENکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by ELSIN; 03-01-2011 at 18:46.
ممنون دوست عزیز :
دوربین من sony hx5v هست تو عکس گرفتن و فیلم که خیلی خوب هست و هیچ مشکلی نداره فقط همین موردی که گفتم من را به شک انداخته. ولی کلا دوربین خوبی هست و ازش راضی هستم
سلام
گر بنا به هر دلیل نمیتونید از دوربین فیلمبرداری استفاده کنید بهتره سراغ DSLR ها برید
CANON 5D MII الان در زمینه فیلمبرداری خیلی مطرح هست . کارهای خوبی هم باهاش ضبط شده
اما در مورد SLRLIKE با توجه به نداشتن محدودیت بودجه موافق نیستم
البته علاوه بر خرید دوربین باید یکسری امکانات اضافی مانند لنز میکروفون فلاش و ... هم تهیه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما کیفیت بسیار بالایی را به ارمغان میاورد
نمونه کلیپ با 5D MII
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد میکنم دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دستتون درد نکنه بسیار.
ببخشید شما یه دوربین معرفی کردید.اما اون اس ال ار لایک و دی اس ال ار چی هستند؟ببخشید من با اصطلاحات آشنا نیستم.
بعد این که دوستمون هم اف زد 100 رو پیشنهاد کرد.خواهش می کنم منو سر دوراهی نذارین.
آیا این دوربین هایی که معرفی کردید عکس برداری قوی دارند؟و آیا قدرت فیلمبرداری شون همانند دوربین های فیلمبرداری هست؟
ببخشید یه سوال کردم در رابطه با سایز بود.واید و ... پاسخشو هنوز نگرفتم.شرمنده
بیشترین کیفیت موجود اینه؟
با تشکر بسیار فراوان
Last edited by koroshfe; 04-01-2011 at 10:10.
سلام به همه
بین خرید fujifilm hs10 و panasonic lumix fz45 موندم
میشه با دلایل قانع کننده بگید کدومشون و بخرم
میشه گفت یه تازه کارم تو عکاسی ولی نه از نوع داغونش ( شما سطح مون و متوسط فرض کنید ) ولی در زمینه طراحی با نرم افزارهای مرتبط کامپیوتریش از جمله فتوشاپ و متعلقات خوب خیلی سال هست که کار می کنم ، می خوام عکاسی هم بکنم برای انجام کارهام و فقط از عکسای آماده استفاده نکنم ، در ضمن تو همین مایه ها می تونم پول بدم
س ال ار لایک یعنی نیمه حرفه ای
اس ال ار یعنی حرفه ای (اونم چه حرفه ای)
ببین عزیز 5D MII چندین ملیونه (حدود 5) و اگر بتونی بخری که عالیه بسیار هم عالیه ((( یکی از بهترین وسایل دیجیتال ساخته شدست ، تو دوربین هم که دیگه هیچی )))
ایشون:
وزن و ابعاد
Weight (inc. batteries) 850g
Dimensions 152 x 114 x 75mm (6 x 4.5 x 3 in)
اطلاعات بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما fz100 میشه 500 یا 600 تومن
این
وزن و ابعاد
Weight (inc. batteries) 540gاطلاعات بیشتر
Dimensions 124 x 82 x 92mm (4.9 x 3.2 x 3.6 in)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhs10 چون با فتوشاپ اشنایید و ایشالا قصد پیشرفت دارید
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
درباره hs10 اینا رو کامل بخونید
1
2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ELSIN; 04-01-2011 at 17:28.
)اطلاعات بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhs10 چون با فتوشاپ اشنایید و ایشالا قصد پیشرفت داریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از پاسخ تون
من اندازه ی عکسی واسم مهمه و دقتش ( اگه کار بخواد بشه بیلبورد 3 4 متری دقت و ابعاد مهم می شن ) برای همینه بین fz45 و hs10 موندم
از hs10 خیلی تعریف میشنوم و این موضوع رو کاملا می دونم که fujifilm یه شرکت کاملا تخصصی در زمینه عکس و لنز و مخلفاته و این هم از panasonic نمی دونم که سطح کارش با اسمش برابری داره یا نه ؟
fz45
14mp
24x zoom
ccd
hd بدون کفشک فلاش و رینگ برای zoomو فوکوس با باتری لیتیوم ، سرعت شاتر 60الی 1/2000
hs10
10mp
30x
cmos
hd با کفشک فلاش و رینگ برای زوم و فوکوس با باتری آلکالاین ، سرعت شاتر 30 الی 1/4000
حالا فکر کنم دقیقا فهمیدید که من می خوام دوربین و برای چه کاری![]()
به نظر من شما اینا رو ول کن یه حرفه ای بخر (برای این پیشنهاد دعام میکنی)
مثلا 1000D یا D3000 که همین قیمت در میاند
یا بهتر D3100 یا 500D اینا حدود 700 میشند
تو خرید حرفه ای شک نکن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)