تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 949 اولاول ... 265665715755761762763764765766767768769775815865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سرعتش آشغاله من داشتم جمع کردم
    سلام
    یعنی همه جا بودیا
    زحمتی میکشی برای اینترنت آدم می خواد دیوونه شه چه قد اذیت میکنن مردم خوبمنو

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    یعنی همه جا بودیا
    زحمتی میکشی برای اینترنت آدم می خواد دیوونه شه چه قد اذیت میکنن مردم خوبمنو
    من تمام شرکت های adsl و وایمکس بودم تنها جایی که نبودم اینترنت وایرلس هست چون تجهیزاتش الکی گرونه

3. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من تمام شرکت های adsl و وایمکس بودم تنها جایی که نبودم اینترنت وایرلس هست چون تجهیزاتش الکی گرونه
    پس مجبوری که توی یک شرکت بمونی چون دیگه هیچ جا اینترنت نامحدود واقعی نمیده اگه محدود بگیری که کیفیت ها هم بالا میره چون از جیب مبارکت خرج میکنی و شرکت ها هم عاشق پهنای باند خریدن مشتری و خالی کردن جیبش و فروختن هر گیگ ۳۶۰۰ تومان هستن الان ایرانسل شبانه اش هر گیگ ۴۱۶ تومان در میاد حالا شما ببین اینا چقدر گرون فروشن همین صبانت تو شبانه هر گیگ رو ۱۸۰۰ تومان میفروشه یعنی هر ۱ گیگ خرید ۲ گیگ دانلود یعنی ۱۴۰۰ تومان گرون تر از ایرانسل این شرکت های اینترنتی شاه دزدن و از طرف دولت هم حمایت میشن

5. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مطمئن باشید این شرکت ها هر گیگ رو زیر ۵۰۰ تومان میخرن و با هزینه برق و نگهداری تجهیزات و پول کارمند و هزینه اجاره شرکت بخوای حساب کنی از ۱۰۰۰ تومان بیشتر نمیشه اونوقت ۳۶۰۰ تومان هر گیگ رو میفروشن خود زیر ساخت که نزدیک ۲۰۰ تومان هر گیگ براش در میاد که از خارج اینترنت وارد میکنه.

7. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دست رو دست گداشتن هیچو حل نمی کنه، باید یک کاری کرد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پس مجبوری که توی یک شرکت بمونی چون دیگه هیچ جا اینترنت نامحدود واقعی نمیده اگه محدود بگیری که کیفیت ها هم بالا میره چون از جیب مبارکت خرج میکنی و شرکت ها هم عاشق پهنای باند خریدن مشتری و خالی کردن جیبش و فروختن هر گیگ ۳۶۰۰ تومان هستن الان ایرانسل شبانه اش هر گیگ ۴۱۶ تومان در میاد حالا شما ببین اینا چقدر گرون فروشن همین صبانت تو شبانه هر گیگ رو ۱۸۰۰ تومان میفروشه یعنی هر ۱ گیگ خرید ۲ گیگ دانلود یعنی ۱۴۰۰ تومان گرون تر از ایرانسل این شرکت های اینترنتی شاه دزدن و از طرف دولت هم حمایت میشن
    کاش یه روزی این مملکت بیوفته دست آدمای با سواد یعنی خودمون بندازیمش دست آدمای با سواد الته سواد دانشگاهی !!!!

10. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مطمئن باشید این شرکت ها هر گیگ رو زیر ۵۰۰ تومان میخرن و با هزینه برق و نگهداری تجهیزات و پول کارمند و هزینه اجاره شرکت بخوای حساب کنی از ۱۰۰۰ تومان بیشتر نمیشه اونوقت ۳۶۰۰ تومان هر گیگ رو میفروشن خود زیر ساخت که نزدیک ۲۰۰ تومان هر گیگ براش در میاد که از خارج اینترنت وارد میکنه.
    داداش اینا اینترنت رو که حجمی نمیخرن ! پهنای باند میخرن مثلا یک 200 مگابیت میخرن بعدش به صورت قطره چکانی میفروشن به ملت !

به گفته سایت خبر آنلاین اینترنت رو سالی 5 میلیارد تومان میخرند 5000 میلیارد تومان میفروشند به مردم ! فکر نمیکنم قاچاق مواد مخدر هم اینقدر سود داشته باشه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 5 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

داداش اینا اینترنت رو که حجمی نمیخرن ! پهنای باند میخرن مثلا یک 200 مگابیت میخرن بعدش به صورت قطره چکانی میفروشن به ملت !

به گفته سایت خبر آنلاین اینترنت رو سالی 5 میلیارد تومان میخرند 5000 میلیارد تومان میفروشند به مردم ! فکر نمیکنم قاچاق مواد مخدر هم اینقدر سود داشته باشه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون کارم می کنن اینا. فکر می کنید از سود اون می گذرن ؟!!!

امروز با حدود 500 مگ دانلود و 100 مگ وبگردی محدود شدم! الان چند روزه که همینطوریه. اون 40 گیگی هم که خودشون می گن رو دروغ می گن بی شرفا.لااقل در مورد من که دروغ بوده.که می گن روزی 1 گیگ رو کردیم 1.5 گیگ بله؟

یه دونه سریال گرفتم 357 مگ + 25 % باقی مونده یه سریال دیگه که کلان 349 مگ حجم کلش بود + یه نرم افزار 7 مگابایتی + 27 درصد از یه فایل 410 مگابایتی که سر 27درصدش محدود شدم.

سرویس نامحدود یه مگ از نوع ایرانی!!!
    Last edited by 1nima1; 04-06-2015 at 15:23.

14. این کاربر از 1nima1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان فن اوا تمامه نامحدودارو رو اسمي ميبنده؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
    دوست عزیز از من میشنوی از فن اوا نگیر سرویسهای نامحدود فن اوا دیگه مرد تموم شد . من الان چند روزه قطع کردم اومدم پارس . 2 مگ نامحدود داشتم خیلی خوب تا اینکه مصرف منصفانه راه انداختن اونم به شکل خیلی مسخره یعنی اگه روزی بیشتر از 1.5 گیگ دانلود داشته باشی سرعتت میشه 10 کیلوبایت تا ساعت 12 شب که روز بعد شروع میشه دوباره سرعت نرمال میشه . میگن فقط سرعت 512 به پایینش این محدودیت رو نداره . ولی اونا هم بدرد نمیخورن .

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ایرانسل تا چند وقت پیش 99 گیگ شبانه(نامحدود هفتگی) داشت میداد 10 تومن یعنی هر گیگی حدود 100 تومن
    وقتی داره گیگی 100 میده یقینا حساب سود و مابقی موارد هم کرده و الا که نمیاد گیگی که 1000 برای خودش در میاد و با 900 تومن ضرر 100 بده
    اون موقع حساب کن همین گیگی که براش با سود 100 تومن در میاد رو تو روز میفروشه 13 هزار تومن
    یک مشت دزد شدن صاحب اینترنت ایران
    Last edited by khoodet; 04-06-2015 at 17:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •