من میدونم که اینو نوشته اما چی بنویسم اصلا منظورش چی کدوم سطر کدوم ستون(چه کشکی چه ماستی:شوخی کردم)
من میدونم که اینو نوشته اما چی بنویسم اصلا منظورش چی کدوم سطر کدوم ستون(چه کشکی چه ماستی:شوخی کردم)
خوب حتما تو بازی یه جایی وجود داره که این اینطور چیزی گفته !
شما برو بگرد ببین صفحه ای هست که توش پر عدد باشه یا نه .
سلام
آقا من بازی 2009 Left 4 Dead رو با فورمت iso دانلود کردم.
حالا دوتا مشکل دارم.
1- اینکه دقیقا باید چطور این بازی رو نصب کنم؟ ( با چه برنامه ای ؟ ) من میخوام اون رو بدون نیاز به سی دی یا دی وی دی نصب کنما
2- این بازی چطور اجرا میشه.
آخه اوندفه که نصبش کردم یه چیزایی به اسم steam میومد که انگار باید برای ثبت نام کردن تو شبکه اطلاعات وارد کنی. اینکارو کردم.
ولی بازم هر بار که روی آیکون بازی کلیک میکردم بازی اجرا نمیشد و بازم همون steam میومد و هیچی ...
خلاصه هرکی این بازی رو گرفته و تونسته اجراشم کنه مارو هم راهنمایی کنه.
ممنون.
شما که یه دونه پست بیشتر ندادی پس منظورت چیه:
همچنان پابرجاست(شوخی)
برو اینجا سوالت رو مطرح کن تا بفهمی مشکل یعنی چی(این بازی چیزی که زیاد داره مشکله)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ایراد به خاطر ناقص بودن فایل اجرایی هستش ولی راستیش خود من هم دقیق نفهمیدم چی میگه ولی فکر کنم شما باید توی قسمت run بعد از آدرس دقیق فایل اجرایی تایپ کنی NCRC/
ببین اتفاقی میفته...
فکر کنم پچ های جدیدی که توسط ubisoft برای این بازی ارائه شده نصب میکنه
نصبش نکنی بهتره چون نسخه ات قلابیه ممکنه با مشکل مواجه شی.
راست یادم رفت بگم اگه سی پی یوت intel هستش درایورت رو باید از اینجا دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا »
آموزش قدم به قدم نحوه دانلود تا نصب بازی ها
گرافیک: 256 Intel
رم: 2 GB
هارد: 250 GB
CPU : 1.5 دو هسته ای
ممنون میشم![]()
دوست عزیز اینجوری که من می بینم گرافیک شما onboard هستش یعنی یه جورایی روی چیپست شمالی بوردد کار میکنه (حالا برای اطلاع دقیق تر باید چیپست شمالی بوردت رو هم میگفتی)ولی با این وجود قریب به یقین حدس می زنم که اصلا بازی رویگرافیکت اجرا نشه چون اگه به سیستم مورد نیاز بازی نگاه کنی به کارت گرافیک سخت افزاری واقعی احتیاج داره که حتما pixle shader هم داشته باشه که تو نداری
MINIMUM
Windows 2000/XP with SP1 or higher
Intel Pentium 4 or AMD Athlon CPU with at least 1.2 GHZ
256 MB RAM
64 MB graphics card with Hardware T&L (GeForce 2/Radeon 7500 or better)
DirectX 7 compatible soundcard
DVD-ROM drive
1.7 GB free hard disk space
RECOMMENDED
Windows XP with SP1 or higher
Intel Pentium 4 or AMD Athlon CPU with at least 1.8 GHz
512 MB RAM
128 MB graphics card with DirectX 8 support (pixel- and vertex shaders)
DirectX 7 compatible soundcard
DVD-ROM drive
1.7 GB free hard disk space
ولی بازم یه پیشنهادی بهت میتونم بکنم اونم اینه که جدیدترین درایوری که اینتل برای integrated graphics controller(همون گرافیک های onboard خودمون)ارئه داده رو دانلود کنی شاید(به احتمال ضعیف) تونستی بازی رو بیاری.
موفق باشی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همه
اقا من نمیتونم این بازی سایلنت هیل 2 رو شروع کنم 3 تا cd هستش ولی یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم بازی رو خوب اجرا کنم در واقع همون اول بازی گیر میکنه و not responding میده .
صداها بعضی وقتا نامناسب هستش حالا تو فیلمای بازی گیر زیادی داره .
با این سیستم که من دارم فکر نکنم بازی گیر کنه :
RAM : 2GIG boss 800
CPU : 2core
GRAPHIC CArD : 8600 gt
خواهشن کمکم کنید ممنون میشم.![]()
خوب آقا من بالاخره این Left 4 Dead رو نصب کردم.
حالا وقتیکه رویه آیکونای مربوطش کلیک میکنم این پنجره باز میشه:
باید چیکار کنم؟
توی این سایتی که دانلود کرده بودم یه توضیحاتی داده که عربیه، ازش سر در نمیارم.
حالا میذارم اگه کسی دونست به منم بگه.
- قم بتشغيل steam ico من الملف المختصر الموجود علي سطح المكتب
5- قم بتشغيل Left 4 Dead من الملف المختصر الموجود علي سطح المكتب
طريقة التشغيل :
بعد فك الضغط سينتج لك ملف علي هيئة Iso ضعة بأي مشغل للأقراص الوهمية وإبداء في السيت أب (ستحتاج 5 جيجا بايت علي الاقل) بعد ذلك إضغط علي أيقونة steam التي ستجدها بشاشة سطح المكتب وبعد ذلك إضغط علي الملف المختصر Left 4 Dead الذي ستجدة علي شاشة سطح المكتب أيضاً ثم إبداء في اللعب
1- شاید بازی مشکل داره برای مطمئن شدن هم بهتره روی یه سیستم دیگه نصبش کنی
2- کارتهای گرافیک nVidia GeForce FX این مشکل رو با فیلمای بازی دارن شاید دامنگیر بقیه کارتهاشونم باشه صداشو در نیاورده باشن! در اینصورت می تونی اینطوری مشکلو درست کنی:
برو به فولدر Silent Hill 2 ( مثلا C:\Program Files\Konami\Silent Hill 2\ یا همچین چیزی) فایل DEVICE.FIX رو پیدا کن توی note pad باز کن بعد Geforce_4 رو سرچ کن خط DEVICE Geforce_4 0250 0251 0253 رو برات پیدا می کنه
حالا زیر این خط چند تا خط خالی باز کن و خطوط زیر رو توش بنویس:
توجه کن که ننویسی TAB بلکه کلید تب رو بزنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت گرافیک توی این مثال GeForce FX 5600 هستش حالا تو بجاش اسم کارت گرافیک خودتو بذار بعد تو رجیستری عبارت VEN_10DE رو بزن و سرچ کن توی نتیجه سرچ یه عبارتی شبیه این پیدا می کنی:
اون عدد بولد 0312 رو که می بینی جاش توی خطوطی که وارد کردی جای همون0312 هاست!( امیدوارم منظورمو فهمیده باشی!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تغییرات رو سیو کن
می تونی قبلش یه کپی هم بگیری که بعدا مشکلی پیش نیاد
این راه حلو تو اینترنت دیدم خوشم اومد تا حالا امتحانش نکردم
3-می تونی به جای همه این راه طولانی که گفتم پچ بازی رو دانلود کنی خودتو خلاص کنی
درخواست پچ بازی ها هم اینجاست:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)