تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 764 از 983 اولاول ... 264664714754760761762763764765766767768774814864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرور من ندارم چون آنلاین بازی نمی کنم.

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

پ.ن:کسی اینجا کانتر باز حرفه ای هست؟
    چند تا ازش سوال دارم
    سوالت چیه؟؟؟؟

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

بچه ها یه چندتا مپ قشنگ معرفی کنید برای 1.6

خیلی ممنون
    عزیز چه مدل مپی میخوای؟؟؟
    de? aim?
    مدل مپ رو بگو چندتا از خوباش برات بذارم.

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

از این دموهای باحال اگه دارید بزارید دوستان ما هم لذت ببریم
    چندتا قبلا گذاشتم. بازم میذارم. مپش رو بگو. اگه تیم خواصی هم مدنظرت هست بگو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

نشانه اسنایپ من از بین رفته، چیکارکنم درست بشه؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

سرور من ندارم چون آنلاین بازی نمی کنم.

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

سوالت چیه؟؟؟؟

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

عزیز چه مدل مپی میخوای؟؟؟
    de? aim?
    مدل مپ رو بگو چندتا از خوباش برات بذارم.

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

چندتا قبلا گذاشتم. بازم میذارم. مپش رو بگو. اگه تیم خواصی هم مدنظرت هست بگو.
    می خواستم بپرسم که چگونه با اسنایپ سریع fast میزنن ؟
    و اینکه با گلاگ 8 تا تیر میزنن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان و اساتید p30world
    یه سوالی داشتم از دوستان گرامی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم!
    دوستان من میخوام کانتر رو با همچی (Hamachi) بازی کنم
    Counter Strike Source هستش تو نت هم میگردم چیزی پیدا نکردم میخواستم اگه میتونید یه راهنمایی بکنید؟
    با تشکر از همگی دوستان
    Last edited by reza 123456; 28-04-2011 at 18:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این جدی میگم اکثر کسایی که تو سرورها اسنایپ برمیدارن یکسره و مخصوصا N1 اند 98%هکرند و یا از دوستای ادمینند Aim هکند و (منظورم اتو موخ شات)والرن و رد داتند و نو... و ...و...و...و........ناراحت نباش هیچ کی اینقدر وارد نیست که هم طرفو تا ندید (حداقل5/0 ثانیه عکس العمل از چشم به انگشت و بعد به موس طول میکشه نه...)موخ شات کنه و یا از 6 فرصخی با ای کا و یا ام 4 موخ شات کنهتو سرورهای ایرانی اکثرا هکرند داداش من

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از بچه ها جواب داده بود که اشتباهه. fast زمانی گفته میشه که شما اسنایپت رو با یه چیز دیگه(اکثراً نایف) چنج می کنی و سریع تا اسنایپ اومد تیز می زنی. این کا راسمش فست زدنه. برای همین اسنایپ رو با نایف مچ کن( اول 1 رو بزن و بعد 3 رو تا اسنایپ با نایفت مچ شه) حالا وقتی Q رو بزنی اسنایپت رو میاره رو نایف. اگه وقتی رو اسنایپی و دوبار Q رو پشت سر هم بزنی سریع میاره رو اسنایپ و بعد از دوبار چنج شدن سریع باید تیز بزنی. اگه خیلی تمرین کنی می فهمی که یه قلق خاصی داره که میشه یاد گرفت و وقتی بهت راش میدن می تونی تا حدی از خودت دفاع کنی.چون اسنایپ سنگینه و حرکت موسش کنده با این دوبار چنج کردن می تونی نشونه رو با سرعت بالاتری تغیرر بدی.
    در مورد زدن 8 تیر با گلاک من همچین چیزی ندیم. اگه واقعاً 8 تا تیر میزنه و 8 تا تیر برخود می کنه باید چیت باشه( همون -- بروبکس) راه کارش رو هم من نمی دونم چیه. البته یه چیت هایی تو بازی کانتر هست که چیت حساب نمی شه و با استفاده از باگ های کانتر کاری می کنی که در عمل انجام نشده. یعنی سیتم خودت فقط نشون می ده که این عمل انجام شده. در حالت کلی گلاک فقط 1 تیر و 3 تیر میزنه. جدای از این حالت هم باگ و یا چیت هستش. البته من تا حالا نشنیدم.

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

این جدی میگم اکثر کسایی که تو سرورها اسنایپ برمیدارن یکسره و مخصوصا N1 اند 98%هکرند و یا از دوستای ادمینند Aim هکند و (منظورم اتو موخ شات)والرن و رد داتند و نو... و ...و...و...و........ناراحت نباش هیچ کی اینقدر وارد نیست که هم طرفو تا ندید (حداقل5/0 ثانیه عکس العمل از چشم به انگشت و بعد به موس طول میکشه نه...)موخ شات کنه و یا از 6 فرصخی با ای کا و یا ام 4 موخ شات کنهتو سرورهای ایرانی اکثرا هکرند داداش من
    fast زدن معنیش چیز دیگست که بالا توضیح دادم.
    Last edited by doctorcomedian; 29-04-2011 at 01:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نشانه اسنایپ من از بین رفته، چیکارکنم درست بشه؟
    این مشکلی هستش که زیاد پیدا میشه . فکر کنم اگه بری و فایل های اسنایپ رو از دوباره کپی کنی درست بشه. اگه فایلش رو نداری بگو تا برات بذارم. البته مطمئن نیستم جواب بده. راه دیگه ای اگه باشه باید از بچه ها بپرسی ولی این رو هر کسی نمی دونه. چون به بازی کردن ربط نداره. مثلاً صاحب گیم نت ها شاید بدونن(اون هم شاید)

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

یکی از بچه ها جواب داده بود که اشتباهه. fast زمانی گفته میشه که شما اسنایپت رو با یه چیز دیگه(اکثراً نایف) چنج می کنی و سریع تا اسنایپ اومد تیز می زنی. این کا راسمش فست زدنه. برای همین اسنایپ رو با نایف مچ کن( اول 1 رو بزن و بعد 3 رو تا اسنایپ با نایفت مچ شه) حالا وقتی Q رو بزنی اسنایپت رو میاره رو نایف. اگه وقتی رو اسنایپی و دوبار Q رو پشت سر هم بزنی سریع میاره رو اسنایپ و بعد از دوبار چنج شدن سریع باید تیز بزنی. اگه خیلی تمرین کنی می فهمی که یه قلق خاصی داره که میشه یاد گرفت و وقتی بهت راش میدن می تونی تا حدی از خودت دفاع کنی.چون اسنایپ سنگینه و حرکت موسش کنده با این دوبار چنج کردن می تونی نشونه رو با سرعت بالاتری تغیرر بدی.
    در مورد زدن 8 تیر با گلاک من همچین چیزی ندیم. اگه واقعاً 8 تا تیر میزنه و 8 تا تیر برخود می کنه باید چیت باشه( همون -- بروبکس) راه کارش رو هم من نمی دونم چیه. البته یه چیت هایی تو بازی کانتر هست که چیت حساب نمی شه و با استفاده از باگ های کانتر کاری می کنی که در عمل انجام نشده. یعنی سیتم خودت فقط نشون می ده که این عمل انجام شده. در حالت کلی گلاک فقط 1 تیر و 3 تیر میزنه. جدای از این حالت هم باگ و یا چیت هستش. البته من تا حالا نشنیدم.

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

fast زدن معنیش چیز دیگست که بالا توضیح دادم.
    اون قلق fast زدن خیلی سخته
    بعضی ها میگن اول زوم رو بزن بعد شلیک کن (البته به فاصله خیلی کم چند صدم ثانیه )که اینطوری تیر دقیقتر میره

در مورد گلاگ هم 4 تیر رو میدونستم که اول یدونه 1 تیر میزنن و بعد میزان رو 3 تیر و دوباره میزنن کلا میشه 4 تیر (البته خیلی سریع میزنن)
    اما دیروز یکی رو دیدم میگفت 8 تا 8تا میزنه البته فکر نکنم چیتر باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون قلق fast زدن خیلی سخته
    بعضی ها میگن اول زوم رو بزن بعد شلیک کن (البته به فاصله خیلی کم چند صدم ثانیه )که اینطوری تیر دقیقتر میره

در مورد گلاگ هم 4 تیر رو میدونستم که اول یدونه 1 تیر میزنن و بعد میزان رو 3 تیر و دوباره میزنن کلا میشه 4 تیر (البته خیلی سریع میزنن)
    اما دیروز یکی رو دیدم میگفت 8 تا 8تا میزنه البته فکر نکنم چیتر باشه
    اون طوری که میگی فست می شه ولی اسمش دیگه فست نیست و کاربرد آنچنانی نداره. اگه بری تو مپ های aim می تونی فست زدن درست و حسابی رو تمرین کنی.
    در مورد گلاک اگه بخوای یک تیر سه تیر کنی فاصله زمانیش زیاده و طول می کشه دخلت رو میارن.
    8 تیر هم می گم تا حالا نشنیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان عزیز چندین دفعه این سوال رو پرسیدم اما اکثرا یا گمش کردم یا که جوابی نگرفتم!

می خواستم بدونم که چگونه میشه کاری کرد که در کانتر کسانی که از کامپیوتر استفاده می کنند نتونند دستکاری کنند یا اگه دستکاری میکنند بعد از خروج و ورود دوباره به بازی تمام تنظیمات به حالت اول برگرده!

اگه میشه راهنمایی کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •