تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 764 از 858 اولاول ... 264664714754760761762763764765766767768774814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

محدودیت رو برداشتن، ولی سرعت آپلود همچنان پایینه و نسبت به ماه ها قبل که سرعت دانلود تا 40-50 مگ و آپلود تا 8 مگ و بیشتر میرفت واقعاً کمه. تست ها اغلب بالاتر از 10-15 مگابیت نمیره داخل و خارج.

دیتاسنتر Leaseweb فرانکفورت آلمان بعد از چندین تست مختلف بهترین نتیجه بود

من خودم تو فکر فیبر نوری هستم چون قیمتای ایرانسل با این سرعتای کم دانلود و آپلود و بی ثباتی شبکه و حجم کم نمیصرفه.

الان فیبر نوری مخابرات پینگ داخلی زیر 10 و 5 میده و ثبات شبکه ش واقعاً خوبه جاهایی که دیدم، قیمتشم ارزون تره. زیتل هم گزینه خوبیه ولی یکم گرونه.

ایرانسل سال هاس داریم بهشون میگیم تو منطقه ما که یه منطقه مسکونی شلوغ شهر تهران هست مشکل آنتن دهی دارن و حتی به خودشون زحمت نمیدن بیان مشکل آنتن دهی رو برطرف کنن و حداقل 5 ساله میگن "به زودی درستش میکنیم"!

اینترنت TD-LTE شون هم که هر یکی دو روز یه بار حداقل یکی دو ساعت downtime داره و چراغ مودم قرمز میشه. tf-i6 . ساعات شلوغی هم که کلاً شبکه شون میخوابه و پینگ افتضاح و سرعت افتضاح! تازه من هر 5 چراغم روشنه
    Last edited by Zeitgeist; 27-03-2020 at 13:29.

2. 4 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قیمت‌ها تغییر کرده. بسته هم حجم شبانه که قبلاً بود برداشته شده. مثلاً قبلا سرویس ۹۰ روزه ۶۰ گیگ روزانه + ۶۰ گیگ شبانه قیمتش ۸۶۵۰۰ تومن بود. اما الان بسته‌های ۹۰ روزه با حجم‌های ۴۵، ۷۰ و ۱۴۰ گیگ قیمتشون بترتیب ۷۰، ۹۵ و ۱۷۰ هزار تومن شده.
    البته بسته شبانه یک ماهه ۱۰۰ گیگ ۳۰ تومنی هم داره.

4. 2 کاربر از j-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

قیمت‌ها تغییر کرده. بسته هم حجم شبانه که قبلاً بود برداشته شده. مثلاً قبلا سرویس ۹۰ روزه ۶۰ گیگ روزانه + ۶۰ گیگ شبانه قیمتش ۸۶۵۰۰ تومن بود. اما الان بسته‌های ۹۰ روزه با حجم‌های ۴۵، ۷۰ و ۱۴۰ گیگ قیمتشون بترتیب ۷۰، ۹۵ و ۱۷۰ هزار تومن شده.
    البته بسته شبانه یک ماهه ۱۰۰ گیگ ۳۰ تومنی هم داره.
    اوایل یه بسته ۱۰۰ گیگ بیست روزه داشت که قیمتش ۶۰ تومن بود من فقط به امید اون گرفتم چون خیلی به صرفه بود ولی بعدش دیگه رید تو قیمتا

6. 2 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اینا رو اوایل اسفند تو فروم اعلام کردم
    خیلی وقته حذف شدن

8. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان کسی میدونه tdlte ایرانسل فرکانس چند رو پشتیبانی میکنه ؟...و ایا کسی از مودم های دی لینک برای گذاشتن tdlte استفاده کرده یا خیر ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی میدونه tdlte ایرانسل از چه باندی پشتیبانی میکنه ؟/ و ایا کسی از مودم های دی لینک برای tdlte ایرانسل استفاده کرده ؟؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

کسی میدونه tdlte ایرانسل از چه باندی پشتیبانی میکنه ؟/ و ایا کسی از مودم های دی لینک برای tdlte ایرانسل استفاده کرده ؟؟
    3500
    طبق چیزی که تو فروم گفتن

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مغازه دار هستم دستگاه پوز دارم برام مودم td اوردن سیم کارت هم گذاشته شده و در حال استفاده هست حالا میخام بدونم این مودم و سیم کارت به نام کیه چون یک شخصی اومده برای دستگاه پوز مودم اورده خودش کاراشو کرده و رفته تلفن یا راه ارتباطی چیزی از خودش نزاشته ما الان بخایم اون سیم کارت شارژ کنیم برای استفاده از نت یعنی بسته نت بخریم امکان پذیر هست چون این مودم و سیم معلوم نیست مال کدوم شرکته هر مثلا ۶ ماه یکبار میان دستگاه پوز رو از نظر عیب یابی چک‌میکنن میرن هر بار یک نفر دیگه میاد الان ما بخام پیگیری کنیم برای فهمیدن اینکه مودم و سیم کارت رو چه شخصی اورده ازکجا باید پیگیری کرد چجوری ایا میشود یا خیر چون شاید یک نفر وای فای مودم رو هک کند و به دستگاه پوز دسترسی پیدا کند شاید هم نتواند هرچیزی ممکن هست

13. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام مغازه دار هستم دستگاه پوز دارم برام مودم td اوردن سیم کارت هم گذاشته شده و در حال استفاده هست حالا میخام بدونم این مودم و سیم کارت به نام کیه چون یک شخصی اومده برای دستگاه پوز مودم اورده خودش کاراشو کرده و رفته تلفن یا راه ارتباطی چیزی از خودش نزاشته ما الان بخایم اون سیم کارت شارژ کنیم برای استفاده از نت یعنی بسته نت بخریم امکان پذیر هست چون این مودم و سیم معلوم نیست مال کدوم شرکته هر مثلا ۶ ماه یکبار میان دستگاه پوز رو از نظر عیب یابی چک‌میکنن میرن هر بار یک نفر دیگه میاد الان ما بخام پیگیری کنیم برای فهمیدن اینکه مودم و سیم کارت رو چه شخصی اورده ازکجا باید پیگیری کرد چجوری ایا میشود یا خیر چون شاید یک نفر وای فای مودم رو هک کند و به دستگاه پوز دسترسی پیدا کند شاید هم نتواند هرچیزی ممکن هست

سلام
    سیمکارت مودم به اسم شرکتی (PSP) هست که دستگاه پوز رو بهتون داده. شما میتونید با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و موضوع رو باهاشون مطرح کنید و شماره سیمکارت رو ازشون بگیرید و به راحتی برای مودم بسته بخرید.
    البته بدون شماره سیمکارت هم بسته به نوع مودم و با داشتن کمی اطلاعات میتونید به پنل مودم برید و با کد USSD بسته بخرید فقط این روش کمی دردسر داره.

15. این کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مودم TF-I60 رو دارن؟ مودم خوبی هست؟به درد میخوره؟ کلا بین مودم های ایرانسل چه چیزی خوب هست؟
    بعد سرعت و پینگ چه وضعیتی داره؟

17. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •