من 1 تا 11 رو چند شبه که دارم تست میکنم
و فکر کنم محدودیت حجم نداره
ولی فعلا بعلت ترافیک بالای شبکه سرعت خیلی خوبی نمیتونید بگیرید
من 1 تا 11 رو چند شبه که دارم تست میکنم
و فکر کنم محدودیت حجم نداره
ولی فعلا بعلت ترافیک بالای شبکه سرعت خیلی خوبی نمیتونید بگیرید
همراه اول مثل ایرانسل بسته های نامحدود شبانه داره؟؟ اگه داره میشه راهنماییم کنین.. پیشاپیش مرسی .![]()
بله با کد ستاره هزار ستاره دو مربع میتونید بسته ها رو ببینید.
زنگ زدم 9990 که یه راهنمایی بگیرم کلاً طرف چیزی حالیش نبود تنها چیزی که بلد بود این کد #1* و #100* و #1000* بود و والسلام !!!
گفتم قبل خرید یه مشورت و راهنمایی هم بگیرم از شما دوستان که تجربه استفاده دارین :
من الان بخوام یکی از این بسته های شبانه ( 2 الی 7 یا 1 الی 11 ) رو بخرم؛ باید یه سرویس روزانه دیگه هم داشته باشم ؟؟؟!!! یا همون بسته شبانه کافیه؟
چون شنیدم بعد از اون ساعت مقرر باقی شارژ رو همراه اول هاپولی میکنه، بخاطر همین میپرسم؟
ضمناً استفاده زیادی هم تو روز ندارم. کدوم بسته روزانه رو پیشنهاد میکنین که هزینه کمتری داشته باشه ؟؟؟!!!
بعد ... این نامحدود که میگن واقعاً نامحدود واقعیه یا سقف مشخصی داره ؟؟؟!!! مثلاً 20 گیگ و ...
و اینکه تو بحث کیفیت و هزینه ی بسته ها و ... همراه اول بهتره یا ایرانسل ؟؟؟!!!
ببخشید سئوالاتم طولانی شد ممنون میشم یه راهنمایی کنین دوستان
![]()
تشکر .
بسته مورد نظرم رو الان خریدم ، ولی چرا پیام اومده که ظرف 24 ساعت آینده میتونین ازش استفاده کنید ؟
من میخوام الان ازش استفاده کنم
اینم مثل ایرانسل.... [emoji55]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان برای خرید هفتگی نامحدود و استفاده 4جی باید بسته آلفا+ هم فعال باشه؟؟
Last edited by Sponge-BoB; 11-06-2017 at 10:19.
منظورش اینه از الان میتونید تا 24 ساعت اینده از بسته استفاده کنید نه اینکه بعد از 24 ساعت شروع کنید.
خیر نیازی نیست
آقا این قرتی بازیا چیه همراه اول در اورده که میگه برای اتصال به 4G باید یک سری بسته های خاص فقط خریداری کنیم؟!!!!من الان کدوم بسته را باید بخرم که بتونم 4G استفاده کنم؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)