من مگه مغز خر خوردم که با این قیمت های فضایی و کیفیت اشغال ددیکیتد بگیرم
اصلا کاری با دانلود ندارم فقط میخوام بدونم سرعت تک کانکشن توی حجمی ها ثبات بهتری داره یا نامحدودها ؟
من مگه مغز خر خوردم که با این قیمت های فضایی و کیفیت اشغال ددیکیتد بگیرم
اصلا کاری با دانلود ندارم فقط میخوام بدونم سرعت تک کانکشن توی حجمی ها ثبات بهتری داره یا نامحدودها ؟
ماناماد هم به بعضیا شانسی ددیکیت میده فامیلمون که 512 داره بدون idm زدم رو دانلود سرعتش64 وبا idm سرعتش 120-150 بود تازه تو دانلود شبانه هم سرعتش کم نمیشد وبگردیش هم از من که 2مگ دارم خیلی بهتره خطشم فیبره اما مال من مسیه
مگه میشه ؟ اصلا اختصاصی ندارن که بخوان بدن یعنی مخابرات چنین چیزی در اختیارشون نمیزاره .اگه اینطوری باشه لابد مال ممد هم که بعضی وقتها بیش از 2 برابر میشه یعنی اختصاصیه
البته تو سایت ماناماد پایین این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جایی نوشته اینترنت اختصاصی ولی همون تعرفه ها رو میاره معلوم نیست چه جوریه.
Last edited by alimail3248; 29-09-2013 at 21:06.
این قضیه افزایش سرعتی که چند ساعته فرق میکنه و بخاطر از کار افتادن اکانتینگه.من هر وقت میرم خونشون میزنم رو دانلود بدون idm 64 و با ای دی ام 120-150 کیلوبایت سرعت میده دان استریمش رو هم رو 2مگ بستن بهش گفتم هیچ وقت سرویستو عوض نکن که خرابش نکنن واستالان 512 اون از 1مگی که من میگیرم بهتره اصلا من اینو دیدم که از ضحی اومدم ماناماد اما حالا که دیدم میگن بعضی از کاربرا رو به طور شانسی ددیکیت میکنن
نه خب منم منظورم اين نبود كه بريد خط اختصاصي بگيريد منظور من اينه كه مگه ما توي كل كشور خطي داريم كه 24 ساعت سرعت ثابت رو بده روي تك كانكشن؟
همينجا بچه هايي كه 2 مگ دارند ديدم اسپيد تست 0.15 مگ گذاشتن. خط اختصاصي براي ما نياز به خوردن مغز خر نداره بيشتر شبيه جوكه كه 300 هزار تومن بديم خط اختصاصي 256 بگيريم!
اگه مقايسه اي بگيريم به نظرم چون سرويس هاي محدود افت توي ساعات رايگان دارند نامحدود با ثبات تر هستند. ولي شب رو بذاريم كنار به نظرم با يه سرويس 2 مگ توي روز سرعت تك كانكشن بالاتري دارند نسبت به 512 نامحدود با توجه به هزينه تقريبا برابر.
اخه الان 2 مگ حجمی من همیشه دانلود 260 تا رو میده اما تک کانکشن تا 10 صبح 2 مگ هست بعد از اون تا صبح روز بعد همش بین 300 تا 1.5مگ در نوسانه و هر دفعه یه چیز نشون میده تازه این از داخله از خارج که در واقع 256 حسابه حتی به 512 هم نمیرسه به جز ساعاتی که یوزرها در حال استفاده نیستند مثل همون اول صبح یا موقع غذا یا نماز .حالا میخام ببینم اگر 1 مگ نامحدود بگیرم همیشه سرعت تک کانکشن 1 مگ رو بهم میده یا اونم نوسان داره ؟ (سرعت دانلود و ساعت شبانه مهم نیست چون استفاده ای ندارم فقط سرعت تک کانکشن روزانه منظورمه)
اینم وضعیت تاسف وار من سرویس 2مگ به اینم میگن adsl؟
![]()
Last edited by farshad0123; 29-09-2013 at 22:59.
دوستان سوال:کسایی که تو ضحی و ماناماد کار میکنن میتونن برا خودشون یا اشناهاشون پهنای باند بالا(مثلا15مگ)ببندن و تو اکانتینگ محدود نکنن یا اینکه مخابرات بهشون اجازه نمیده؟
داداش همه چیز دست خودشونه یه بار بشون زنگ زدم ترافیکم تموم شده بود سیستم پرداخت آنلاین هم از کار افتاده بود بش گفتم یه 20 مگ برام شارژ کنه کار واجب دارم برام یه گیگ شارژ کرد![]()
اخه جدیدا که برا دان استریم زنگ میزنم میگه دست مخابراته و نمیتونیم زیادش کنیم.منو خسته کردن ولی چیزی نیست که خودشون خسته بشن
فکر میکنم چون از سرویس 1مگ اومدم 2مگ دان استریمو کم کردن اما تا 3روز اول 2مگ هنوز بالا بود مگه وقتی که سرویسو عوض کردی دان استریمم حتما عوض میشه؟اونم بعد از 3روز
Last edited by farshad0123; 30-09-2013 at 01:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)