تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 764 از 2605 اولاول ... 26466471475476076176276376476576676776877481486412641764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببینید ظرفیتهایی در اینترنت نهفته هست که با مدیریت صحیح و فرصت دادن باید آزاد بشه و این ظرفیتها کلا چیز خیلی خوبیه!راهکار فیلتر کردن و قطع کردن اینترنت و جمع کردن دیش ها نیست تا ارز تثبیت نشه و تورم کنترل نشه هر کاری اشتباهه و اینها همه در راستای اونها هست این مشکل قطع شدن هم از زمان مونتسکیو بوده و تغییر نکرده هر وزیری هم میاد میگه دیگه قطعی نداریم شما باور نکنید

2. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من فکر نکنم dns تاثیری روی تایم اوت داشته باشه چون کار dns اینه که نام های دامنه و سایت ها و اینارو به معادل ip شون تبدیل میکنه وقتی داری از یه ip پینگ میگیری دیگه دی ان اس نقشی نداره اون ip ادرس هم که 192.168.1.150 گفتید local ip هست اونم باز ربطی نداره تو رنج 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 هر عددی میتونه باشه مشکل صفحه باز کردن رو شاید بشه با دی ان اس حل کرد ولی تایم اوت یه موضوع جداس
    تایید میشه
    سروسی 256 دارم چند روزی هست سرعت دانلود ماکزیمم 15 کیلوبایت در ثانیه برسه دوستان چه کنم؟
    خط رو چک کن ببین مشکل از اون نباشه
    من نمی دونم چرا صفحه باز کردن من انقدر مشکل داره !
    تا الان خوب بود بعد یهو خیلی کند میشه در حد دایل آپ طوری که احساس می کنم Data تو خطم گیر کرده نمی تونه بیاد بعد یه دانلود میزارم دوباره خوب میشه !
    یه مرورگر کروم رو ریست می کنم درست میشه ! عجیبه !

----------------------------------------------------------------------------

ویرایش : time out سگی اضافه شد !
    شما مرورگرت مشکل نداره؟!
    من با speedtest که چک میکنم ping ام هم پانینه سرعت هم خوبه ولی page نمیتونم باز کنم چی کار کنم ؟
    مشکل دی انس اس می تونه باشه
    سلام دوستان من الان با دایال اپ میام adsl وصل میشه ولی هیچ دریافت و تبادل اطلاعات و هیچ سایتی باز نمیکنه مشکل برای شما هم هست یا فقط برای من اینجوری شده؟
    مرورگر رو چک کن ممکنه مشکل از اون باشه

دوستان مخابرات تهران چرا اینقدر با دی ان اس مشکل دارید بقیه استان ها هم اینجوریه؟

4. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببینید ظرفیتهایی در اینترنت نهفته هست که با مدیریت صحیح و فرصت دادن باید آزاد بشه و این ظرفیتها کلا چیز خیلی خوبیه!راهکار فیلتر کردن و قطع کردن اینترنت و جمع کردن دیش ها نیست تا ارز تثبیت نشه و تورم کنترل نشه هر کاری اشتباهه و اینها همه در راستای اونها هست این مشکل قطع شدن هم از زمان مونتسکیو بوده و تغییر نکرده هر وزیری هم میاد میگه دیگه قطعی نداریم شما باور نکنید
    باشه عزیز ولی بنده در روز موعود فرصت دارم تا شب بخوابم یک روز خوش تعطیل برای خوابیدن بد نیستا !! به هم هم توصیه میکنم قدر فرصتهاشون رو بدونند و راحت توی تخت بخوابند ..... همه هم میدونند نتیجه این گیم کثیف چی میشه

نتیجه بیرون رفتن در روز موعود یعنی موافقت با ادامه این همه بدبختی و فلاکت در باز کردن یک جیمیل. !

خود دانید.

6. 3 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

باشه عزیز ولی بنده در روز موعود فرصت دارم تا شب بخوابم یک روز خوش تعطیل برای خوابیدن بد نیستا !! به هم هم توصیه میکنم قدر فرصتهاشون رو بدونند و راحت توی تخت بخوابند ..... همه هم میدونند نتیجه این گیم کثیف چی میشه

نتیجه بیرون رفتن در روز موعود یعنی موافقت با ادامه این همه بدبختی و فلاکت در باز کردن یک جیمیل. !

خود دانید.
    کسی نمیره از خودشونن همشون !

--------------------------------------------------

خیلی عجیبه من تمام دانلودهام تک کانکشن شده ! ولی از کل پهنا باند استفاده می کنه !
    خوبیش اینه همزمان هم دانلود دارم هم Page باز می کنم بدون متوقف کردن دانلود !
    page هم عالی باز می کنه تو حالت دانلود !
    کلا مال من یه چیز دیگس انگار کویته !
    Last edited by Persian-swag; 05-06-2013 at 22:07.

8. 2 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی نمیره از خودشونن همشون !

--------------------------------------------------

خیلی عجیبه من تمام دانلودهام تک کانکشن شده ! ولی از کل پهنا باند استفاده می کنه !
    خوبیش اینه همزمان هم دانلود دارم هم Page باز می کنم بدون متوقف کردن دانلود !
    page هم عالی باز می کنه تو حالت دانلود !
    کلا مال من یه چیز دیگس انگار کویته !
    روی چندتا هاست مختلف امتحان کن و قسمت تنظیمات دانلود منیجرت رو هم چک کن. این یک ضعفه که این شکلی شده ..خوشحالیا ؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نمیدونم چرا من سرعت دانلودم از آپلود باز شبا از 30-40 بیشتر نمیشه 3-4 تا هم زمان میزارم بازم 20-30 میرسه ولی دانلود از بعضی سرور ها به ماکزیمم پهنای باندم یعنی 350 کیلو میرسه!
    تازه از آپلود باز با اکانت پریمیوم دان میکنم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

Connection که تو تنظیمات روی 16 هست ! ولی خوب دانلود تک کانکشن شده ! نه دیگه چرا ضعف الان خوبه که می تونه پهنای بایند رو با یک کانکشن تا 133 تا پر کنه !
    انگار اومدم تایلند !

Last edited by Persian-swag; 05-06-2013 at 22:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان نمیدونم چرا من سرعت دانلودم از آپلود باز شبا از 30-40 بیشتر نمیشه 3-4 تا هم زمان میزارم بازم 20-30 میرسه ولی دانلود از بعضی سرور ها به ماکزیمم پهنای باندم یعنی 350 کیلو میرسه!
    تازه از آپلود باز با اکانت پریمیوم دان میکنم!

همیشه همین طوره ؟
    من الان یه فیلم دانلود کردم خوب بود !
    نه ربطی به پرمیوم نداره فقط محدودیت حجم داره تو حالت عادی تا 600 / رجیستر شده یکم بالاتر و .....!

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خود دانید.
    منم واسه همون روز برنامه های مفرحی رو در نظر دارم ، فیلم ، سریال ، بازی ، ...

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همیشه همین طوره ؟
    من الان یه فیلم دانلود کردم خوب بود !
    نه ربطی به پرمیوم نداره فقط محدودیت حجم داره تو حالت عادی تا 600 / رجیستر شده یکم بالاتر و .....!
    جدیدا این طور شده نمیدونم چشه فک کنم به حماسه اخیر ربط داره
    ولی خب تو شب این جوری میشه روز خوبه شب نه !
    خیلی جالبه با سایت پی سی دانلود مشکل ندارم راحت سرعتو پر میکنه ولی با آپلود باز مشکل دارم با هیپ فایل با اکانت معمولیش مشکلیندار 60-70 تا میده بهم ولی آپلود باز چرا مشکلشو نمیئونم!!

15. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •