تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 764 از 870 اولاول ... 264664714754760761762763764765766767768774814864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز یه مربی 4-5 تا بازی نتیجه گرفت دری وری های مطبوعات زردمون هم شروع شد!
    تاجيكستان..........3

ازبكستان ...........3

بوسني ..............3

قطر..................2

بحرين..............2

امارات...........1
    همین چندتا تیم رو الان بیارن باهاشون بازی کنیم ببینید کدوم مهاجم میتونه اینجوری گل بزنه؟؟؟
    به هیچ عنوان طرفدار علی دایی یا مربی خاصی نیستم اما به نظرم تو ایران تا یه مربی خوب نتیجه میگیره همه سریع میخوان خرابش کنن! حالا این مربی خارجی باشه که دیگه خیلی بهتره! مطبوعات با .... افتادن تو روغن!
    نام:علی دایی
    لقب:.....70 ساله!
    ویژگی های بارز شخصیتی:لجبازی-.باند بازی-انتقام طلبی-مصالح ملی را فدای مسائل شخصی می کند...
    افتخارات:بسیار زیاد
    درجه محبوبیت:صفر!
    جمله معروف:ببخشید آقای فردوسی پور!!!
    اپیزود اول, دوم, سوم و .... را در ادامه مطلب کلیک کنید!

اپیزود اول:
    در روزگاران قدیم در دیار اردبیل کودکی پا به جهان گذاشت که نام وی علی گماردند. علی از کودکی علاقه زیادی به توپ داشت و شعار معروف اسطوره ورزش فوتبال یعنی جناب سوباسا اوزارا همیشه در ذهن این کودک بود:« توپ دوست ماست»
    روزگاران گذشت و علی بزرگ شد و دست تقدیر یاری کرد و او را در جایی که علی کوچکترین درک و تخصصی در آن نداشت قرار داد: فوتبال!
    علی نوجوان بود و فوتبال بازی میکرد.
    علی به جوانی رسید و همچنان فوتبال بازی میکرد.
    علی به اواسط دوره جوانی رسید و همچنان فوتبال بازی میکرد
    علی به دوره میانسالی رسید و کماکان فوتبال بازی می کرد.
    علی به دوره سالمندی رسید و همچنان مشغول فوتبال بود .
    علی به دوره فرتوتی رسید و کما فی السابق فوتبال بازی میکرد.
    علی فسیل گردید اما همچنان فوتبال بازی میکرد.
    کار به جایی رسید که سازمان های جهانی همچون یونیسف و فیفا دست به کار شدند و با دادن مقام های سفیر صلح و این جور چیزا به صورت غیر مستقیم از علی جان خواستند فوتبال را کنار بگذارد و بیش از این در حق این رشته ورزشی ظلم ننماید و جوانان این مرز و بوم را از ورزش فراری ندهد!
    نخیر آقا! نشدکه نشد....علی آقا اعلام نمودند با قدرت به کار خود ادامه می دهند و همزمان با تولد دوازدهمین نوه خود فرمودند: قصد دارم در جام جهانی 2012 نیز بازی کنم!
    روزهایی که علی این حرف را زد به عنوان روزهایی سیاه و تاریک در تاریخ ورزش ایران ثبت گردید.مردم افسرده گردیدند ، پژمرده گردیدند، خشک شدند ......فضای غم باری بر ورزش ایران سایه افکنده بود.هیچ امیدی به فردای روشنی نبود.....
    در دوران فعالیت علی دایی در تیم ملی ایران به عنوان سرمربی، این تیم در 14 تورنمنت جذف گردید ،در 11 تورنمنت دیگر مفتضحانه اوت گردید، در 8 تای دیگر به شکل فاجعه آمیزی آبروریزی کرد و در 4 تا هم اصلاً موفق نشد شرکت کند!
    مسخره کردن یه شخصیت چه محبوب و چه غیر محبوب اصلا کار قشنگی نیست و بیشتر ضعف منتقد های اون شخصیت رو میرسونه!
    Last edited by poria_mc; 20-02-2010 at 23:34.

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من کار با قطبی وهیچ کسی ندارم
    من میگم دایی مافیا تو فوتبال داره .....................
    دوست من مطئن باش تو فوتبال ایران خیلیا دایی رو تو جیبشون میزارن در حالی که کسی نمی شناسشون

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همین چندتا تیم رو الان بیارن باهاشون بازی کنیم ببینید کدوم مهاجم میتونه اینجوری گل بزنه؟؟؟
    ......................................
    جون خودم اگه من یا تو با این تیم های درجه 8 بازی میکردیم الان هردومون بهترین گلزن جهان سهله بهترین گلزن کهکشان بودیم

مسخره کردن یه شخصیت چه محبوب و چه غیر محبوب اصلا کار قشنگی نیست و بیشتر ضعف منتقد های اون شخصیت رو میرسونه!
    این دیگه تقسیر دایی هست که موجب میشه اینجوری براش بنویسن

قابل توجه شما دوست عزیز
    اوج افتضاح دایی در بازیگری در جام جهانی 2006 بود ، جایی که گزارشگر عرب هر موقع توپ دست دایی می افتاد اسباب خندش فراهم میشد ومیگفت دایی بلد نیست توپ رو استپ کنه (چیزی که اعصاب عادل رو هم خراب کرده بود)
    البته اینم بماند که روزنامه ها مینوشتن ایران 10 نفره بازی میکنه و...
    پس بدون بی ربط نیست هر چی در موردش میگن

الانم بر همگان واضخه که دایی مافیا داره

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

من رفتم بازی بارسلون رو ببینم
    بر میگردم

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جون خودم اگه من یا تو با این تیم های درجه 8 بازی میکردیم الان هردومون بهترین گلزن جهان سهله بهترین گلزن کهکشان بودیم
    نه نبودیم! ببخشید مگه تو بازی هایی که لیست کردی فقط علی دایی بازی میکرد؟؟؟ 9 تا دیگه به غیر از دروازه بان هم بازی میکردن! چرا اونها این گلا رو نزدن؟؟؟
    بعد هم اینکه زمان بازیش به کجا گل زده یا گزارشگر راجع به بازیش چی گفته یا حتی اینکه پول و مافیا داره به مربیگریش ربطی داره که ما الان اینجوری داریم بحث میکنیم؟؟ این بحث ها فقط یه هدف دارن اونم اینه که تو یه رسانه عمومی تر در دسترس عامه مثل روزنامه فقط و فقط باعث به حاشیه بردن تیم پرسپولیس میشه!نه چیز دیگه!

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نام:علی دایی
    لقب:.....70 ساله!
    ویژگی های بارز شخصیتی:لجبازی-.باند بازی-انتقام طلبی-مصالح ملی را فدای مسائل شخصی می کند...
    افتخارات:بسیار زیاد
    درجه محبوبیت:صفر!
    جمله معروف:ببخشید آقای فردوسی پور!!!
    اپیزود اول, دوم, سوم و .... را در ادامه مطلب کلیک کنید!

اپیزود اول:
    در روزگاران قدیم در دیار اردبیل کودکی پا به جهان گذاشت که نام وی علی گماردند. علی از کودکی علاقه زیادی به توپ داشت و شعار معروف اسطوره ورزش فوتبال یعنی جناب سوباسا اوزارا همیشه در ذهن این کودک بود:« توپ دوست ماست»
    روزگاران گذشت و علی بزرگ شد و دست تقدیر یاری کرد و او را در جایی که علی کوچکترین درک و تخصصی در آن نداشت قرار داد: فوتبال!
    علی نوجوان بود و فوتبال بازی میکرد.
    علی به جوانی رسید و همچنان فوتبال بازی میکرد.
    علی به اواسط دوره جوانی رسید و همچنان فوتبال بازی میکرد
    علی به دوره میانسالی رسید و کماکان فوتبال بازی می کرد.
    علی به دوره سالمندی رسید و همچنان مشغول فوتبال بود .
    علی به دوره فرتوتی رسید و کما فی السابق فوتبال بازی میکرد.
    علی فسیل گردید اما همچنان فوتبال بازی میکرد.
    کار به جایی رسید که سازمان های جهانی همچون یونیسف و فیفا دست به کار شدند و با دادن مقام های سفیر صلح و این جور چیزا به صورت غیر مستقیم از علی جان خواستند فوتبال را کنار بگذارد و بیش از این در حق این رشته ورزشی ظلم ننماید و جوانان این مرز و بوم را از ورزش فراری ندهد!
    نخیر آقا! نشدکه نشد....علی آقا اعلام نمودند با قدرت به کار خود ادامه می دهند و همزمان با تولد دوازدهمین نوه خود فرمودند: قصد دارم در جام جهانی 2012 نیز بازی کنم!
    روزهایی که علی این حرف را زد به عنوان روزهایی سیاه و تاریک در تاریخ ورزش ایران ثبت گردید.مردم افسرده گردیدند ، پژمرده گردیدند، خشک شدند ......فضای غم باری بر ورزش ایران سایه افکنده بود.هیچ امیدی به فردای روشنی نبود.....
    در دوران فعالیت علی دایی در تیم ملی ایران به عنوان سرمربی، این تیم در 14 تورنمنت جذف گردید ،در 11 تورنمنت دیگر مفتضحانه اوت گردید، در 8 تای دیگر به شکل فاجعه آمیزی آبروریزی کرد و در 4 تا هم اصلاً موفق نشد شرکت کند!
    این اراجیف چیه؟

هر چی باشه جوونیش رو برای فوتبال ایران گذاشت درست نیست که اینجوری خرابش کنید
    من خودم خوشم نمیاد ازش ولی وقتی بازی های خیلی وقت پیشاش رو می بینیم واقعا قابل تحسینه

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

علی دایی کسی بود که خیلی از بازیکن هایی که ستاره بودن و معلوم بود که میشن
    رو نشوند رو نیمکت ...
    از حسادت و اینکه چرا به او پاس نداده اند ...

شخصیت محبوب : دی : دی : دی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

علي دايي هرچي باشه محبوب نيست.
    باندبازي هم كه تو فوتبال هست و علي دايي هم سرآمد همه هست.تازه با خدا هم لابي ميكنه :دي

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

اصلا توي اون روز كه قرار بود بازي دوستانه برگزار بشه هامبورگ تو جام حذفي بازي داشت....

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

می شه شما حقیقت به گی ما هم بدونم
    حیقیت این که این عادل خان هم کار فوتبال ایران شده با این برنامه نود
    آفرین!
    تایید می شه!

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض تکذیب انگشت نگاری از استقلالی ها در جده

ایلنا: انگشت نگاري از بازيكنان و كاروان استقلال در فرودگاه جده تكذيب شد.

روابط عمومی باشگاه استقلال در پایگاه خبری این باشگاه نوشت: برخلاف ادعای برخی سایت های اینترنتی کاروان استقلال در ورود به عربستان انگشت نگاری نشد. اگرچه کاروان استقلال در فرودگاه جده برای اخذ رواید حدود 2 ساعت معطل شد اما به هیچ عنوان هیچ یک از اعضای استقلال در فرودگاه جده مورد انگشت نگاری قرار نگرفت.

تیم فوتبال استقلال روز سه شنبه در نخستین دیدار خود در چارچوب نهمین دوره رقابتهای لیگ قهرمانان در جده به مصاف تیم الاهلی عربستان خواهد رفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •