کرک راور چیه؟؟با زادور کارو نمیکنه؟؟؟
سرچ کردم ولی پیدا نشد...
کرک راور چیه؟؟با زادور کارو نمیکنه؟؟؟
سرچ کردم ولی پیدا نشد...
كرك Razor جستجو كن (اشتباه تايپي بود زياد سخت نگير)
کرکشو خودم دارم،پچ رو می خوام،صد بار جستجو کردم چیزی پیدا نمیشه.جستجوگر ها معمولا خوب عمل نمیکنن.
هرچی گشتم پیدا نکردم...
لطفا لینک دانلود پچ و کرک بدین.
کرک رو باید قبل از نصب پچ کپی کرد یا نه؟؟
Last edited by grand theft auto; 04-08-2009 at 21:40.
بيا اينم لينك پچ از خود سايت راك استار
اينم تاثيرات پچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: Benefits
Last edited by Spaniuly; 04-08-2009 at 23:56.
من پچ 1.0.4 دارم فقط دو تا فریم بیشتر گرفتم پچ 1.0.3 فریم بیشتر میده ؟ اگه میده بگین منم بگیرم .
دیشب داشتم بازی میکردم به یه چیز جدید برخوردم ! شاید برای شما اشنا باشه ولی من اولین بارم بود که دیدم . رفتم سوار sultanrs شدم همون ماشین اسپرته که شبیه سوبارو هست بعد تو نقشه یه جا رو علامت زدم تا برم دیدم ماشین سخنگو هست مثلا اکه باید دور بگیرم میگه اگه باید چپ برم میگه وقتی رسیدم اخطار میده ! برام تازگی داشت . اینو فعلا تو ماشینای sultanrs - admiral - washington میشه پیدا کرد . نمیدونم چطور تاحالا بهش برنخوردم !
grand theft auto عزيز شما گفتي كرك رو دارم من فكر كردم كرك 1.03 رو داري براي هر ورژن كرك جدا گانه باس استفاده بشه اينم كرك 1.03
اما من كلا با پچ 1.04 حال نكردم اصلا 100 تا هم فريم اضافه بده نمي خوامش. فكر كنم اگه توي اين تاپيك هم نظر سنجي بكنيد همه موافق باشن كه پچ سوم بهتر از بقيه هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا بهترين لينك دانلود gta iv رو قرار دهيد .راستي شنيدم كه نصب آسانش اومده كه در يك dvd عرضه شده آيا حقيقت داره . اگه اينطور هست فرقش با 4 dvd در چه چيزه
ممنون از شما
من پچ 3 رو دانلود کردم.
ولی وقتی نصبش کردم fatal eror داد.با نصب کرک این مشکل حل میشه؟؟چون من بازی رو مجبور شدم دوباره نصب کنم،الان میترسم بازم پچ رو نصب کنم و fatal بده.
معایب پچ 4 چیه؟؟
اگه موقع نصب پچ erorr يده يعني بازيتون مشكل داره نصبش دستكاري شده؟ شما بايد براي اطمينان بازي رو يك بار از نصب خارج كنيد بعد نصب كنيد بعد پچ 1.03 رو نصب كنيد بعد هم كرك رو بريزيد (كرك رو نصب نمي كنن كه جيگركپي مي كنن توي مسير نصب بازي) ولي اگه پچ نصب نميشه مشكل داره بازي شما حداقل من اين احتمال رو ميدم چون مال من 4 DVD هست و نصبشم دستكاري نشده به قول معروف نصب اورجيناله
مشکل رو حل کردم
از پشت کوه که نیومدم قلوه!سوتی دادم حالا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)