تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 764 از 4105 اولاول ... 26466471475476076176276376476576676776877481486412641764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

14 معافیت - شرایط: فوت پدر

این یه سوالم واسم پیش اومده، آخه چند نفری بمن میگفتن که میتونم معاف شم.
    من پدرم 8 سال پیش فوت کرده و 2 تا برادر دارم که هر دو خدمت رفتن و تموم کردن. اینطوری که من شنیدم اگه اونا ازدواج کرده باشن من میتونم معاف شم. همچین چیزیو کسی شنیده؟؟
    ظاهرا در این شرایط یک پسر از چنین خانواده ای میتونه معاف شه! اینم اضافه کنم که من آخرین پسر خانواده ام و خواهرهام ازدواج کردن.
    کسی اگه میدونه کمک کنه یا اگه جایی هست که بتونم دقیق سوال کنم، ممنون میشم کمک کنید.
    با تشکر
    -------------------------------------
    اگه کسی در مورد دوره آموزشی 04 بیرجند سوال داره حتما بپرسه. همراه با نکات مهم برای گذراندن(دودره کردن بیشتر) آموزشی راحتتر!!

داره خودمونی میشه TWILIGHT-ROMANCES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Wonderland

پيش فرض

اقا راهکار واسه نرم کردن و رام کردن پوتین چی دارید ؟!! دریغ نکنید لطفا !

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این یه سوالم واسم پیش اومده، آخه چند نفری بمن میگفتن که میتونم معاف شم.
    من پدرم 8 سال پیش فوت کرده و 2 تا برادر دارم که هر دو خدمت رفتن و تموم کردن. اینطوری که من شنیدم اگه اونا ازدواج کرده باشن من میتونم معاف شم. همچین چیزیو کسی شنیده؟؟
    ظاهرا در این شرایط یک پسر از چنین خانواده ای میتونه معاف شه! اینم اضافه کنم که من آخرین پسر خانواده ام و خواهرهام ازدواج کردن.
    کسی اگه میدونه کمک کنه یا اگه جایی هست که بتونم دقیق سوال کنم، ممنون میشم کمک کنید.
    با تشکر
    -------------------------------------
    اگه کسی در مورد دوره آموزشی 04 بیرجند سوال داره حتما بپرسه. همراه با نکات مهم برای گذراندن(دودره کردن بیشتر) آموزشی راحتتر!!
    به نظر من به همراه مادرتون برین بهزیستی و مادرتون بگه که کفالت خانواده و ایشان برعهده شماست و نامه اس بگیرید و روند معافیت رو شروع کنید.من تا این حد به ذهنم رسید که کمکت کنم دوست عزیز.

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

هر روز واکس بزن بعد از یک ماه خودش نرم میشه مثل هلو.بهترین راه همینه که بهت گفتم.

4. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

1. اولین و بهترین راه تعویض با مورد مشابه و سبک ، فقط مال ارگان خودت رو بگیر . یه 15 تومنی ازت سر میگیرن . من عوض کردم انگار کتونی پوشیده بودم . لااقل دیگه دمل هام بیشتر نشد .

2. هر روز واکس - ضربه با چکش به قسمت جلو و بقل های پوتین ، نه محم و نه آروم آروم ، ضربات ریز و متوسط . ولی پوتین که سنگین باشه حالا هرچقدر هم نرمش کن !!!

3. واکس آماده دست باشه ، اونم خوبه دم به دمن بزنی بهش .

موفق باشی

6. 3 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام دوستان ...
    .
    یه سوال راجع به کسر خدمت جبهه داشتم ... اونم اینکه بنده تو شیراز ( محل خدمت پدر ) تموم کارهارو انجام دادم و مدارکم تکمیل بود و فقط موند امضا و اینای فرمانده پادگان که از شانس ما 2 روز دیگه بر میگشت و منم ناچار دست خالی برگشتم و گفتن دو روز دیگه میتونی بیای نامه ی کسریتو بگیری. و وقتی که گفتم دو روز دیگه مرخصی پایان دورم تموم میشه و باید خودمو به یگان خدمتی معرفی کنم.. یارو گفت چند ماه دیگه هم میتونی بیای بگیری .
    .
    حالا سوال اینجاست اگه همین اوایل که وارد یگان خدمتی شدم فرمی چیزی بدن که باید توش ذکر کنم کسری رو چی بزنم ? اصلا این اوایل راجع به کسری ها میپرسن ?
    و یه سوال دیگه هم اینکه اگه یهو مثلا زدن سال جدید قوانین این کسری هارو تغییر دادن شامل حال من که نمیشه ?

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من متولد 1372.5.9 هستم با این شرایط جدید که سن سربازی به 19 تغییر کرده من میتونم سال 92 هم کنکور بدم یا فقط
    91 میتونم کنکور بدم؟

9. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام.من پدرم فوت کرده و برادرم معافیت کفالت گرفته و حالا ازدواج کرده رفته.میخواستم بدونم امیدی به معافیت من هست یا نه؟که خودم فکر می کنم نه.در ضمن من چیکار میتونم بکنم که هر وقت که رفتم خدمت موقع تقسیم بیفتم شهر خودم یا نزدیک شهر خودم؟چون چندین پست قبل خوندم یکی گفته بود من شرایط دار هستم(پدر فوتی) و تو اولویتهای اول تقسیم واسه شهر خودم هستم.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان ...
    .
    یه سوال راجع به کسر خدمت جبهه داشتم ... اونم اینکه بنده تو شیراز ( محل خدمت پدر ) تموم کارهارو انجام دادم و مدارکم تکمیل بود و فقط موند امضا و اینای فرمانده پادگان که از شانس ما 2 روز دیگه بر میگشت و منم ناچار دست خالی برگشتم و گفتن دو روز دیگه میتونی بیای نامه ی کسریتو بگیری. و وقتی که گفتم دو روز دیگه مرخصی پایان دورم تموم میشه و باید خودمو به یگان خدمتی معرفی کنم.. یارو گفت چند ماه دیگه هم میتونی بیای بگیری .
    .
    حالا سوال اینجاست اگه همین اوایل که وارد یگان خدمتی شدم فرمی چیزی بدن که باید توش ذکر کنم کسری رو چی بزنم ? اصلا این اوایل راجع به کسری ها میپرسن ?
    و یه سوال دیگه هم اینکه اگه یهو مثلا زدن سال جدید قوانین این کسری هارو تغییر دادن شامل حال من که نمیشه ?
    تو فرم هایی که میدن جایی برای ذکر کردن کسری نیست...ولی اگه پرسیدن بگو ندارم...اگه بفهمن کسری داری همه سرباز ها و هم کادری ها از رو عقده بازی اذیتت میکنن...
    اگه تا قبل از صدور و ارسال بخشنامه جدید به یگان ها کسری رو براشون ببری شامل حالت نمیشه....پس تا جایی که میتونی عجله کن...

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.من پدرم فوت کرده و برادرم معافیت کفالت گرفته و حالا ازدواج کرده رفته.میخواستم بدونم امیدی به معافیت من هست یا نه؟که خودم فکر می کنم نه.در ضمن من چیکار میتونم بکنم که هر وقت که رفتم خدمت موقع تقسیم بیفتم شهر خودم یا نزدیک شهر خودم؟چون چندین پست قبل خوندم یکی گفته بود من شرایط دار هستم(پدر فوتی) و تو اولویتهای اول تقسیم واسه شهر خودم هستم.
    چون برادرت از کفالت استفاده کرده دیگه شامل حال شما نمیشه.
    شما برو سربازی و اونجا تو فرم بنویس که پدرت فوت کرده و از این حرفا.احتمالش کمه که بندازنت شهر خودت.
    از من میشنوی برو پارتی پیدا کن که این روزا از نون شب هم واجب تره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من متولد 1372.5.9 هستم با این شرایط جدید که سن سربازی به 19 تغییر کرده من میتونم سال 92 هم کنکور بدم یا فقط
    91 میتونم کنکور بدم؟
    دوستان ممکنه یکی راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •