دوستان همه مثه من با مشکل سرعت روبه رو هستن یا فقط مشکل منه؟
سرعت دیال آپی شده واسم
دوستان همه مثه من با مشکل سرعت روبه رو هستن یا فقط مشکل منه؟
سرعت دیال آپی شده واسم
من الان این پست رو دارم با دیال آپ می فرستم .. دیگه اصن پینگی ندارم که بخوام پیج باز کنم .. در این حد حساب کن ... باید منتظر باشم این کارشناس مربوطه را بفرستند ببینم چه چرت و پرتی می خواد سر هم کنه ..
الآن من تو خونه هم مبین نت دارم هم مخابرات. همین الآن از هردو پینگ گرفتم. اینم نتیجه اش:
مبین نت:
مخابرات تهران:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اختلاف در حد 5% تا 10 % بود قابل قبوله ولی دیگه اینکه 2 برابر باشه واقعا مسخره است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن مسئله دیگه اینه که پینگ مبین نت شدیدا نوسان داره در صورتی که در adsl اختلاف پینگ ها از یک سرور کمتر از 10ms هست!
Last edited by old_snake1370; 08-05-2012 at 19:20.
سلام
دوستان وقتی دوره سرویسم تمام بشه و صفحه شارژ کردن رو بیاره آیا باز هم میتونم با اینترنت قطع به صفحه پرداخت بانک متصل بشم ؟
کسی امتحان کرده ؟
قبلا که نمیشد من امتحان کردم. ولی الان که سیستمشون رو جدید کردن امتحان نکردم. خبر ندارم.
دوستان کسی جدیدا امتحان کرده؟؟؟؟؟؟ آخه این موضوع مهمه و همه با شارژ اینترنتی سروکار داریم
نه دوست من اینو یه نگاه بکن :
سامانه ثبت شكايات در پايگاه اينترنتي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوييراهنماي استفاده از سامانه پاسخگويي به شكايات از اپراتورهاي ارائه دهنده سرويسهاي ارتباطي و فنآوري اطلاعات :
مشتركين سرويس هاي فوق الذكر درصورت عدم رضايت، و شكايت از اپراتورهاي ارئه دهنده خدمات ارتباطي و فنآوري اطلاعات مي بايست بر اساس مفاد پروانه هاي صادره در وهله ي نخست به سايت اپراتور مراجعه نموده و پس از درج شكايت يك كد پيگيري 17 رقمي دريافت كنند. چنانچه مراحل فوق الذكر را انجام داده ايد و اپراتور ظرف مدت 14 روز به شما پاسخي نداده يا پاسخ قانع كننده نبوده است مي توانيد جهت درج شكوائيه به لينك زير مراجعه فرماييد.
- سازمان پس از بررسي شكايات، مواردي را كه قابل بررسي و پيگيري مي باشند را به اپراتور يا مناطق هفتگانه سازمان ارجاع داده و نسبت به استيفاي حقوق مشتركين اقدام مي نمايد.
- شما مي توانيد جهت پيگيري شكايت، با استفاده از كد پيگيري به صورت الكترونيكي مشاهده نماييد كه شكايت در چه مرحله اي از انجام مي باشد.
- سازمان در قسمت پيگيري شكايت با ارائه كد پيگيري نتايج اقدامات و بررسي ها را به شما اعلام مي نمايد.
راهنماي استفاده از سامانه پاسخگويي به شكايات از دكل ها و تشعشعات آنتن هاي تلفن همراه و وايمكس:
در صورت شكايت از وضعيت آنتن هاي تلفن همراه و وايمكس از نظر ميزان تشعشعات و يا بررسي استحكام ساختمان ، سازه ، دكل ، مهار و ... در سراسر كشور و رفع هر گونه نگراني مردمي در اين خصوص ، با ورود به صفحه شكايات و تكميل فيلدهاي تاريخ ، استان و شهر مي توانند در قسمت نوع شكايت ، گزينه تشعشعات را انتخاب و شكايت خود را ثبت و ارسال نمايند و موضوع را از طريق دفتر نظارت بر سرويس هاي راديويي سازمان ( شماره تماس:88112902) ، تا حصول نتيجه پيگيري نمايند.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
تازه وقتی توی سامانه شکایت میریم اسم مبین نت نیست !!!!!؟؟؟؟؟
![]()
نخیر حتما باید آنلاین باشید چون برای ما هم اتفاق افتاد.من دیشب سرویس دوستم رو با عابر بانک تمدید کردم بعد هم زنگ زد پشتیبانی.
سرعت دانلود با 1 کانکشن تو آیتونز 7 کیلوبایت !![]()
سرعت دانلود با 1 کانکشن تو آیتونز 7 کیلوبایت !![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)