وایمکس ایرانسل - 1 مگ نامحدود - غرب تهران / ساعت 11:24 شب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمکس ایرانسل - 1 مگ نامحدود - غرب تهران / ساعت 11:24 شب :
Last edited by am2za; 08-06-2012 at 22:27.
یه حساب وایمکس 512 با مودم 632w دارم که دیگه به کارم نمیاد. هر کس می خواد پیغام خصوصی بده باهاش کنار میام.
آره از دیشب ساعت 7 8 تا امروز ساعت 6 صبح ترکیده بود
سرویس 512 پایه
تست با HTTPS
![]()
دوستان بنده بعد از 2 سال شاهد دزدی وایمکس ایرانسل هستم
فضیه از 1 هفته پیش شروع شد که 2 گیگ از حساب من طی 1 ساعت خالی شد !!! زنگ زدم پشتیبانی جوابگو نبودن و گفتن در حال حاضر سیستم بستس
بعدش 5 تومن شارژ کردم بازم خالی شد بازم زنگ زدم گفتن باز سیستم بستس
دوباره 2 تومن شارژ کردم خالی شد !
دوباره 7 تومن شارژ کردم و بسته 1 گیگ خریدم که باز بعد 2 روز استفاده از خواب که بیدار شدم دیدم تو 1 ساعت 456 مگ ازم کم شده!!!!!!!! اونم چی؟ با سرعت 512 که اگه بترکه تو یه ساعت 220 مگ دانلود کنه ! دزدی از این واضح تر؟
زنگ زدم پشتیبای حرفی برای گفتن نداشتن و گفتن برو ساختمان امین واقع در خیابان افریقا
![]()
به نظر من که فعلا کسایی که تو تهران هستن اصلا سرویس جدید ثبت نام نکنن که مطمئناً تو *اچشون میره
من 2 مگ دارم تازه محدود سرعت دانلودم بالاتر از 20 نمی ره
زنگ زدم چند بار فحش دادم ولی همش می گن تهران مشکل داریم تهران مشکل داریم
اگه اونا مشکل دارن کسایی که هم با این وضع ازشون سرویس بگیرن هم مشکل دارن
سلام
من می خوام یه اشتراک 1 مگ نامحدود بگیرم. در محدوده سبز هم هستم. آیا سرعتم 125 میشه؟ مودم wifi می خوام بگیرم. همچنین برای دوستانی که 128 میگیرن اگر از EDGE استفاده کنن خیلی ارزون تره. با گوشیشون و بسته GPRS می تونن تا 17 کیلو در ثانیه و متوسط 12 کیلو در ثانیه دانلود کنن.
از اون سوال ها بود ها!!!!!!!!!!!!!! با مودم wimax می خوای ADSL بگیری؟ اگر پرت تلفن پشتش پیدا کردی بگیر
تو تهران من 256 دارم یه چند روزه ترکیده اصلا سایتارو به زور باز می کنه ، برای بقیه هم این مشکل پیش اومده ؟
Last edited by Saeed7Star; 15-06-2012 at 12:14.
برای من هم همینجوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)