با سلام
اگه میشه این سوال من هم جواب بدید که برایه گرفتن اکو 512 جواز مغازه خوب است ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام
اگه میشه این سوال من هم جواب بدید که برایه گرفتن اکو 512 جواز مغازه خوب است ؟
اطلا عیه شاتل به کابران
به اطلاع مي رسانيم به دليل وجود اختلال در اينترنت سراسر كشور با افت سرعت و قطعي اينترنت روبهرو شدهايم. از صبوري شما تا برطرف شدن اين مشكل سپاسگزاريم.
با تشکر
گروه شركتهاي شاتل
...........................
Last edited by amin2000; 15-06-2009 at 14:24. دليل: تکراری حذف
دوستان سرعت اینترنت من نصف شده زنگ زدم به پشتیبانی گفتن بخاطر مسائل ... از تهران سرعت رو بردن رو 128 (از 256 به 128)
درسته این جریان یا خواستن سره کارمون گذاشته باشن.
سلام . راست گفتن . من آسیاتک دارم . 512 کیلو بایت دارم . سرعت دانلودم اومده رو 5 کیلو بایت .
فکرش رو بکن از 79 بیاد رو 5 .
موفق باشید
دوستانی که مشکل سرعت دارن میتونن PM بدن تا ایمیل یکی رو بگم تا اگه مشکلشون قابل حل بود حلش کنه چون نمیشه اینجا گذاشت
سرعت من شب 23 خرداد رفت رو 5K من هم عصر 24 خرداد گزارش دادم در عرض 30 دقیقه سرعت از 5 رفت 65 سرعت شبانه هم که از همیشه بهتره
خودشون از مرکز به دلیل دستور مقامات سرعت رو میارن پایین
Last edited by Hossein Adeli; 17-06-2009 at 10:44.
سلام
اخیش
این چند روزه که ایران افت سرعت اینترنت پر سرعت داشت شاتل فقط سرعت باز کردن صفحات پایین اورده بود ولی دانلود ثابت بود
بله دانلود ثابت و فوقالعاده عاليه
لود صفحه يه كمي پايين اومده
ياهو مسنجر اصلا لوگين نميشه!
Last edited by farshadtizhoosh; 17-06-2009 at 13:09. دليل: سوتي، صوتي، صوطي، سوطي!
چرا می شه اما باید صبر ایوب داشته باشی
البته send و recieve اش افتضاحه ها (توی مسنجر)
اگه از یاهو مسنجر 9 استفاده میکنی برو تو این مسیر: messenger>>connection performances
توی اون صفحه گزینه connect via a pro**xy server رو انتخاب کن بعد گزینه HTTP pro**xy و در آخر اون صفحه internet connection رو high speed انتخاب کن.
من با این روش به راحتی لاگین میکنم![]()
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)