تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 764 از 1137 اولاول ... 264664714754760761762763764765766767768774814864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

سلام،
    بیا از اینجا هر بخش کتابو میخوای دانلود کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا نمیشه ارور میده همش

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    BARCELONA

11

از اینجا نمیشه ارور میده همش
    دوست عزیز برای دیدن این کتابا روش خاصی وجود داره:
    این فایل رو دانلود کن با حجم !!4.22 kb:
    کد:
    بعد که از حالت فشرده بیرونش آوردی اجراش کن و next روبزن(کلا به تنظیماتش دست نزن)بعدا به صفحه ای میرسی که پسورد میخواد،
    باید:123456 رو وارد کنی و تمام.
    مشکل حل شد؟؟

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[
    اگر ضعیف هستید حتما حتما انتشارات رمزینه شهریار قبادی که توضیحاتش بی نظیره ولی عیبش اینه که تست کم داره

این کتاب همه تست های به درد خور رو داره .به خصوص تستهای ترکیبی .ما عادت کردیم در کنار کتاب آموزشی که به اندازه کافی تست دارن یه کتاب تست هم داشته باشیم در صورتی که خیلی از مباحث نیاز به تعدد تست ندارن.در آرایه ها آموزش مهمتره .کتاب الگو از هر چی تست غیر استاندار هم استفاده کرده تا کتاب بسازه اما خودش هم نتونسته به خیلی از اونها جواب بده .اما رمزینه به همه تستها پاسخ تحلیلی داده چون کتاب اصولی نوشته شده
    برای بچه های ریاضی و تجربی شاید کافی باشه
    ولی برای دوستمون که رشتش انسانی بود علاوه بر 3 سوال عمومی باید 5 سوال سخت اختصاصی رو جواب بده
    که رمزینه به هیچ وجه کفایت نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه خیلی ببخشید اگه میشه یه لیست کامل از کتاب های که لازمه تو کنکور ریاضی موفق شد با بیان دلیل برا هر کتاب بنویسید!
    خواهش میکنم

کی میدونه برای زبان مبتکران(پیش وسوم)بهتره یا شبقره یا خیلی سبز؟ برای ریدینگ خیلی سبز یا دکتر اناری؟
    برا عربی ایاد فیلی مبتکران یا فوت وفن ؟
    برا ادبیات سفید گاج یا سه جلد ادبیات خیلی سبز و برای چه مباحثی لازمه کتاب مو ضوعی بخونم؟
    برا شیمی مبتکران یا خیلی سبز؟
    برا هندسه و گسسته و....چی؟
    دفتر برنامه ریزی بجز قلمچی چی بگیرم؟
    لطفا اگه جواب دادید با دلیل برتری یه کتاب به کتابی دیگر!

میدونم خیلی توقعم بالاست اما خیلی سردرگمم کـــــمــــکـــــــــــــ ـــــــــــــم کنیـــــــــــــــد!

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام به همه خیلی ببخشید اگه میشه یه لیست کامل از کتاب های که لازمه تو کنکور ریاضی موفق شد با بیان دلیل برا هر کتاب بنویسید!
    خواهش میکنم

کی میدونه برای زبان مبتکران(پیش وسوم)بهتره یا شبقره یا خیلی سبز؟ برای ریدینگ خیلی سبز یا دکتر اناری؟
    برا ادبیات سفید گاج یا سه جلد ادبیات خیلی سبز و برای چه مباحثی لازمه کتاب مو ضوعی بخونم؟

میدونم خیلی توقعم بالاست اما خیلی سردرگمم کـــــمــــکـــــــــــــ ـــــــــــــم کنیـــــــــــــــد!
    پست های زیر را یک نگاه کنی شاید جواب خود را پیدا نمایی و اگر نیافتی بعد بگو کجاش موندی:
    کد:
    کد:

6. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

به پیشنهاد بعضی دوستان نمونه فایل هایی از کتاب های رمزینه را در اختیارتان قرار میدم برید بگیرید و حالش را ببرید

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

8. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با تشکر گسسته رمزینه گرفتم خوشم نیومد اخه من فارغ التحصیلم معلم بارسال اصلا خوب نبود تو شهر ما کسی گسسته خوب درس نمیده انتشارات فار خوبه یا نه برای هندسه تحلیلی گاج دارم خوبه ولی سوالات قلم چی سخته می خوام امسال ریاضی رو بالای 45 بزنم
    برای دیفرانسیل تست واموزش کدوم خوبه
    ده استاد یا خوشخوان یا رمزینه یا اندیشه فایق یا کتابی که می دونید معرفی کنید اخه ریاضی روبا اینکه بلد بودم10 بیشتر نزدم
    فیزیک 1و2 مبتکران چه جوریه میشه یکم توضیح بدید اخه بیشتر رو فیزیک 1و2 گیر دارم
    ازمون های قلم چی برام حیاتیه
    lمن زیاد وقت ندارم تو تابیک بگردم اگه میشه یکی یه لطفی بکنه یه توضیح کامل بده اخه من حق استفادای زیادی از کافی نت رو ندارم برادرا و خواهرا راه دوره وقت زیادی ندارم یکی یه توضیح کامل بده

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

پست های زیر را یک نگاه کنی شاید جواب خود را پیدا نمایی و اگر نیافتی بعد بگو کجاش موندی:
    کد:
    کد:
    بچه ها سعی کنید ادرس ندید در جا جوابو بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

املا هامون سبطی 88رو دارم تغیری کرده یا نه ریاضی گسسته برای اموزش و تست فار میگیرم خوبه یا نه تا حالا خوب نخوندمش بار سال اصلا نخوندمش سی دی اموزش شیمی مبتکران خوبه یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

خواهش میکنم

نظر من:

برای زبان همون کتابهای اناری رو بخونی خیلی خوبه.

برای شیمی مبتکران عالیه.خیلی سبز هم محبوبه.

برای ادبیات باید مبحثی خوند: قرابت هامون سبطی + قرابت نشر الگو (برای تست بیشتر) ، ارایه رمزینه ، تاریخ ادبیات کلک معلم ، املا و لغت هامون سبطی ، زبان فارسی هامون سبطی (2جلده) ، برای متن کتاب درسی هم میتونی از کلک یا گاج سبز استفاده کنی.

برای گسسنه و جبرو احتمال : فار . گاج سفید هم طرفدار زیاد داره.

برای تحلیلی : گاج

برای عربی برای اموزش ایاد فیلی و برای تست هم نشر الگو و یا تست عربی سبز.

برای هندسه پایه هم خودمم هنوز دقیقا نمیدونم باید چی کارش کنم!!!.گاج سفید و مبتکران طرفدار داره.

دفتر برنامه ریزی هم که من اصلا قبول ندارم.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

[
    اگر ضعیف هستید حتما حتما انتشارات رمزینه شهریار قبادی که توضیحاتش بی نظیره ولی عیبش اینه که تست کم داره

این کتاب همه تست های به درد خور رو داره .به خصوص تستهای ترکیبی .ما عادت کردیم در کنار کتاب آموزشی که به اندازه کافی تست دارن یه کتاب تست هم داشته باشیم در صورتی که خیلی از مباحث نیاز به تعدد تست ندارن.در آرایه ها آموزش مهمتره .کتاب الگو از هر چی تست غیر استاندار هم استفاده کرده تا کتاب بسازه اما خودش هم نتونسته به خیلی از اونها جواب بده .اما رمزینه به همه تستها پاسخ تحلیلی داده چون کتاب اصولی نوشته شده

من هم باتون موافقم. ولی به نظر شما برای تست ارایه چه کتابی خوبه؟ نشر الگو یا یه چیز دیگه؟

12. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

l
    با تشکر گسسته رمزینه گرفتم خوشم نیومد اخه من فارغ التحصیلم معلم بارسال اصلا خوب نبود تو شهر ما کسی گسسته خوب درس نمیده انتشارات فار خوبه یا نه برای هندسه تحلیلی گاج دارم خوبه ولی سوالات قلم چی سخته می خوام امسال ریاضی رو بالای 45 بزنم
    برای دیفرانسیل تست واموزش کدوم خوبه
    ده استاد یا خوشخوان یا رمزینه یا اندیشه فایق یا کتابی که می دونید معرفی کنید اخه ریاضی روبا اینکه بلد بودم10 بیشتر نزدم
    فیزیک 1و2 مبتکران چه جوریه میشه یکم توضیح بدید اخه بیشتر رو فیزیک 1و2 گیر دارم
    ازمون های قلم چی برام حیاتیه
    سلام

عزیزم :

گسسته :

که به نظرم بهترین پستو گذاشتم چون فکر میکنم حرف کسی که پونزده ساله داره گسسته درس میده (صادقی ) رد خور نداره .. این یک بعد چون من خودم فارو خوندم گاجو دیدم احساس میکنم میتونم نظر بدم .. نتیجه گیری اینکه به این پستم شدیدا اطمینان کن .. فک نکنم کسی نظری غیر از پیشنهاد این کتابا داشته باشه ..

محتوای مخفی: : 

سلام

الان میخواید بگید بده ؟! این نوعه پاسخ تشریحی گسسته فار بده ؟! هم ... هم ... هم .. یعنی خیلی خنده داره ( شایدم گریه داره ! ) دوست عزیز انگار شما خیلی گسسته نخوندید . ما که خوندیم میدونیم این بزرگترین حسن یه کتاب گسسته میتونه باشه . متاسفانه شما اینو شاید خوب درک نکنید . ولی بدونید این برگ برنده این کتابه که اونو تک کرده میدونی تک تــ ک . اصلا اون کتابای دیگه غبطه میخورن به این نوع پاسخ وقتی میبینن کتاباشون ازش عاجزه . مشتاقم ببینم انتخاب نهایی شما برای گسسته چه کتابیه ؟ چون اونوقته که میتونیم با هم مقایسه کنیم دوتاشون رو . نمی دونم با چه زبونی به شما بگم که دارید اشتباه در مورد این کتاب فوق العاده و خیلی بالاتر از سطح تالیف کتاب گسسته توی ایران حرف میزنید (کتای حتی بهتر از کتاب حاجی زاده ) . اخرم بهتون میگم تا بدونید از نظر استاد مهندس عطاالله صادقی بهترین کتاب های گسسته ایرانت این کتابها هستند .

1 - گسسته فار (تالیف خودشون به همراه احسان موسوی )

2 - گسسته گاج ( تالیف اقای مهندس منصف شکری )

3 - گسسته خوشخوان (تالیف مرد همه فن حریف ایران رسول حاجی زاده )

این ترتیب رو اقای صادقی تو یه PDF تو قسمت مشاوره سایت دریافت نوشتن . در اخر از 1# فروم از لحاظ درسی جناب samba خواهش میکنم در صورتی که فرصتشو امکانشو دارن یه نگاهی به PDF این کتاب بندازن (چون قبلا خودشون گفتن من این کتاب فا رو ندیدم و نظر در موردش نمیدم ) بله ...

یه چیز جدیدم بگم در مورد گسسته .. فار نمیخواد اموزش بده ! هر چند کتاب از سری کتابهای اموزشی هستش ولی عطاخان میگه به توضیحاش به چشم اموزش نگاهش نکنید قراره اگه یه جا تو یه کتاب خونیدید و یاد گرفتید بیاید ایشون تو یه صفحه جمع بندی کنه و حالا یه چیز ابتکاریم بفرمان ... گاج از نظر اموزش بهتره یعنی اموزش کمی بهتره ولی متاسفانه مثل همه کتابهای گسسته ایران به جز " گسسته فار " پــر فرموله البته میتونی نادیدش بگیری و چی ؟ خودت تحلیل کنی و بیفرمول به جواب برسی ... بعد اینکه تنها یه درس تو کل رشته ریاضی تا دلت بخواهد فرمول داره اونم گسسته ست ولی تو کتاب فار یه عبارت میبینی که برگ برنده کتابه " خالی از فرمولهای جورواجور " اینو الان درک نمی کنی ... بمونه واسه بعد خریدنش ...

یه سرم حتما به قسمت تست های دوره ای نشر دریافت بزن که صادقی گل کاشته برنامه ریزی کرده توپ تنگش تستم میذاره ... خودش میگه کجای کتابشو بخونی .. حالا جدیدنم تو نشر دریافت کتاب داره : همایش گسسته و جبر و احتمال

دیفرانسیل :

به اندازه صفحات رفته تاپیک کتاب داریم شما یه لطفی کن بفرما درست چه جوریاست یعنی پایه ریاضیت چه طوره .. یه کار مهمترم در حق ما بکن یکم کمتر در مورد کتاب دیف وسواس به خرج بده .. پیشمون میشی حسابی . هر چی گرفتی منتشرانم گرفتی ! بشین بخون درست بخون تکرار کن پشتکار داشته باش و بخون دیگه تموم .. نه این که روز اول که کتابی خریدی بگی احساس میکنم روحیاتم با کتاب سازگار نیست !! تصورم بر اینه که .. بیخیال بابا وقتی بچه ها گفتن خوبه و به درد سطحت خورد .. شکن نکن . نتیجه اینکه 1 تناسب با درک ریاضیت داشته باشه 2 مورد تایید دوستان فروم باشه . خیلی عجله دارم الان ببشخید ...

فیزیک (1و2) :

این فیزیک 1و2 که شما میبینید قبلا کتاب اندیشه سازان بوده چون دیگه اندیشه رفت پیکارش الان مبتکران داره چاپش میکنه ... حالا اتفاقا من همین کتابو دارم اونم با لوگوی مبتکران ‍! خدا میدونه که نمیدونم چطور بهت بگم که این شاهکار این بی نظیر کتاب چیه !!1 یعنی تصورشم نمیکنی اصلا ... کتاب درسی ندیدی مثل این ... شاهکاره . فکر میکنم هر چی بگم باورت نمیشه تا نبینی .. خب تقدیر شما انگار اینم قبلا توضیح دادم :
    alisun عزیز

اگه بتونی کتاب فیزیک 1 و 2 اندیشه سازان (چاپ جدید مبتکران) رو گیر بیاری فوق العاده ترین کتاب ممکن فیزیک رو پیدا کردی بی هیچ شکی ( این حرف من نیست حرف تمام کساییه که حداقل چندسالیه که کتاب شناسن) ... این کتاب مباحث نــور فشار گرما رو داره همونطور که خودتون میدونید نور مال فیزیک 1 و فشار و گرما هم از فیزیک دوه .. اما انگار دینامیک و سنمایتک و کار انرژِی کمه ؟! مولفن عزیز و توانای این سری کتاب ها این سه فصل رو تو کتاب فیزیک پیش 1 اوردن که یه بار پیشتر بحث نشه اخه پیش دو فصل سینماتیک و دینامیک رو بازم داره . بازم این کتاب پیش رو باید گیر بیاری چون خیلی کمیابه .. البته خوشبختانه اگه حتی دومی رو گیر نیاوردی میتونی کتاب بزرگ و عظیم انتشارات فـــار که همون مولفای اندیشه سازان هستن رو بخونی که محشره . میتونی از اینجا به بهترین بودن این کتاب پی ببری :
    کد:
    کد:
    پیشنهاد دوم کتاب میکرو فیزیک پایه گاجه که هر سه سال با همه . در پیشنهاد سوم کتاب فیزیک پایه نشر الگوه که واقعا اینم خوبه ( اما نه این نه گاج هیچ کدومشون اندیشه سازان و فــار نمیشن برای اثبات این قضیه میتونی به صفحات قبل همین تاپیک مراجعه کنی )

یکم توضیح بیشتر درباره فیزیک (1و2) از یه اقا که واسه من توضیح داده بود قبل این که کتاب رو بخرم :

سلام
    مولفاش:احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نِاد-حسن حمدالله پور
    خوب این کتاب 4 فصل داره:
    1- نور-بازتاب نور
    2-شکست نور
    3-ویِگی های ماده
    4-گرما و قانون گازها
    بعضی فصلای فیزیک 2 رو با فصلایی که با فیزیک پیش مشترکن رو یه جا تو کتاب فیزیک پیش آوردن:
    1-حرکتشناسی
    2- دینامیک
    بعضی فصلای فیزیک 2 رو هم کلان انتقال دادن به کتاب فیزیک پیش:
    1-اندازه گیری و بردار
    2-کار و انرژی
    عکس جلد کتاب:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اول هر فصل یه فهرست داره و منوال کتاب از رو این فهرست مشخصه
    که چه جوریه که من عکس اول فصل یکی از فصلا و میزارم و از رو عکس میفهمی که چجوری باید با کتاب جلو بری.

همینطور که تو عکس میبینی هر فصل چند تا بخش داره:
    1-چشم انداز:تو یک یا دو صفحه یه معرفی کلی از فصله و میگه تو این فصل در مورد چی بحث میشه.که خوندنش هم واجب نیست.
    2-درس:تو قسمت درس هم آموزش فصل هست که بین آموزش فصل هم مثال آورده.که بعضی هاشون تست کنکورن.بعضی هاشونم تستای تالیفی.
    و نکات مهم رو گفته.
    یه چند تا عکس از درس:

3-تستای آموزشی:خوب رسیدیم به تستای آموزشی.شما باید این تستا رو هراه خوندن قسمت درس بزنی.یعنی خود مولفا تعیین کردن کی این تستا رو بزنی.
    مثلا یه بخش از یه فصل که آموزش دادن.مینویسن حالا تستای آموزشی شماره ی مثلا 36 تا 42 رو بزنین.
    مثل عکس زیر:(پایین عکسو ببین)

بعد این تستا رو که زدی میری ادامه درس رو میخونی.حالا اگه خودت دوست داشتی میتونی اول درس رو بخونی بعد تستای آموزش رو بزنی.ولی به دستورالعمل عمل کنی بهتره.
    چند تا عکس از تستای آموزشی:

4-پاسخ های تشریحی تست های آموزشی:این بخشم دیگه معلومه دیگه.
    هم پاسخنامه ی کلیدی داره:

هم پاسخ تشریحی:

5-تست های بیشتر تمرین کنید:این قسمت تستایی که برای تسلط بیشتر اگه بخئای میتونی بزنی.و تستاش مثل تستای آموزشی به ترتیب نیست.
    مثلا تست اولش مال یه بخش از فصله و تست بعدی مال یه بخش دیگه.و اینجوری بهتر میتونی خودتو محک بزنی.

6-پاسخ های تشریحی تستای بیشتر تمرین کنید:اینم دیگه واضخه.

7-تستای آزمون فصل:تو این بخش یه بیست سی تایی تست از فصله که میتونی از خودت آزمون بگیری.

8-پاسخ های تشریحی آزمون فصل:این دیگه توضیح نمیخواد

خوب تستای 83 رو هم آخر فصل آورده.
    تعداد تستها در هر فصل:
    فصل اول(نور-بازتاب نور):
    آموزشی:106 بیشتر تمرین کنید:64 آزمون:20
    فصل دوم(شکست نور):
    آموزشی:94 بیشتر تمرین کنید:69 آزمون:22
    فصل سوم(ویژگی های ماده):
    آموزشی: 97 بیشتر تمرین کنید: 70 آزمون:25
    فصل چهارم(گرما و قانون گازها):
    آموزشی: 140 بیشتر تمرین کنید: 73 آزمون:30

فکر کنم دیگه همه چیزو در مورد کتاب اندیشه سازان دونسته باشین.
    این مطلبو تو تایپک هم میزارم. تا همه بهره ببرن.
    در مورد کتابای مبتکران راستش زیاد در جریان نیستم.
    ولی فیزیک 2 شو دیدم.مولفش محمودزاده هست درسته.راستش هر کسی یه کتابو میپسنده.من نمیتونم خوب نظر بدم آخه زیاد ندیدم.از بچه های دیگه هم بپرسی بهتره.
    ولی راستش من از اندیشه سازان خوشم میاد و به کتابای دیگه ترجیح میدم.

14. 5 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •