تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 764 از 1135 اولاول ... 264664714754760761762763764765766767768774814864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من دقيقا نميدونم فيلر سوپاپها چقدر هست چون هيچوقت بر اساس فيلر تنظيم نكردم،

هميشه با استفاده از تجربه ، نگاه كردن به وضعيت كار كردن موتور، مقدار لرزش، صداي اسپندل و سوپاپها و موارد ديگه اين تنظيم را انجام دادم و نتيجه هم خوب بوده.

در حالت روشن و گرم تنظيم ميكنم و كار چندان سختي نيست.

يكي از دلايل صداي سوپاپ در حالت گرم ميتونه از كثيفي روغن و ف ي ل ت ر روغن باشه كه باعث ميشه به سوپاپها خوب روغن نرسه، و البته سفت بودن غلظت روغن اونهم در هواي سرد زمستان.

همينطور ضعيف شدن پمپ روغن و يا ايراد در اسپندلها

اندازه فيلر دود هميشه از هوا بيشتره چون سوپاپ دود در معرض حرارت گازهاي داغ خروجي قرار داره و بيشتر از سوپاپ هوا منبسط ميشه.

من موقعي كه موتور گرم و روشن هست، با استفاده از بكس پيچ اسبكها را آرام شل يا سفت ميكنم و در همان حال به وضعيت لرزش موتور و صداي سوپاپ و اسپندل هم گوش ميدم تا بهترين موقعيت بدست بياد.

فكر ميكنم چند بار انجام بديد ديگه مشكل نداشته باشيد چون كار راحتي هست و فقط بايد دقت زيادي به صداها و فرم كار موتور داشته باشيد و تغييرات جزئي را مورد نظر قرار بديد.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

قابهای ستونها و چرم سقف و چراغ سقف و افتابگیرها نصب شد، امروز رفتم سراغ موکت کف، موکت فابریک به این شکل در اومده بود:

اما قبل از اون شیفتر دنده رو باز کردم ولی سیم رابط شیفتر و گیربکس مفتولی و دست ساز بود!!!!!
    تصمیم گرفتم تعویضش کنم، دوستان سیم فابریک این شکلیه؟

یا مدل دیگه ایه؟ اگه عکسی دارین لطف کنین بذارین.

4. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

«خبر»

رئیس کمیته کلاسیک خراسان رضوی گفت:

نساج کریمی اظهار کرد: کار کمیته کلاسیک حفظ، شناسایی و نگهداری اتومبیل‌های قدیمی است، هر اتومبیل که عمری بالای 25سال

داشته باشد اتومبیل کلاسیک نامگذاری می‌شود به اتومبیل‌هایی با عمر25 تا 50 سال قدیمی و به اتومبیل‌های بالای 50 سال به بالا آنتیک

گفته می‌شود.

این هم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by kcnc; 01-12-2014 at 09:28.

6. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله كابل شيفتر همين هست، البته احتمالا اين نمونه اي باشه كه روي مدلهاي دهه 80 استفاده ميكنن،اگر توي فروشگاه شورلت دنبال اون باشيد حتما نمونه دقيق را به شما معرفي ميكنن.

روش اتصال اون هم كار سختي نيست و با كمي نگاه كردن راحت ميشه سوار و رگلاژ كرد.
    البته نمونه اي روي كامارو 1970 سوار شده كه بصورت لينك هست و من قبلا روي كامارو استفاده كردم و خيلي خوب جواب داده. احتمالا اگر از اون مدل پيدا كرديد( توي اوراقي) ميتونيد استفاده كنيد.

اميدوارم اين داستان كلاسيك و ... دوباره يك ماجراي مشكلساز ديگه درست نكنه چون حرف تا عمل خيلي فاصله داره.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان به نظرم اگر هرکدوم از دوستان یه تاپیک با عنوان بازسازی و تعمیرات آمریکاییش در انجمن ایجاد کنه بهتره
    این تاپیک زیاد شلوغ و درهم نمیشه
    دوستان هم بهتر با پروژه هرکس آشنا میشن
    این تاپیکم برای رفع مشکلات فنی و اطلاعات فنی در زمینه آمریکایی باشه

10. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون علی اقا، راستش هرچی گشتم نمونه اصلی و کامل رو پیدا نکردم و درنتیجه نمونه ایرانی رو خریدم که یه چیزایی کم داره و همچنان دنبال نصبشم.

دوستان به نظرم اگر هرکدوم از دوستان یه تاپیک با عنوان بازسازی و تعمیرات آمریکاییش در انجمن ایجاد کنه بهتره
    این تاپیک زیاد شلوغ و درهم نمیشه
    دوستان هم بهتر با پروژه هرکس آشنا میشن
    این تاپیکم برای رفع مشکلات فنی و اطلاعات فنی در زمینه آمریکایی باشه

حسین جان بنده با پیشنهادت مخالفم، به دلیل اینکه اینجا فقط علی اقا و یکی دو نفر دیگه بچه ها رو راهنمایی میکنن که هم کار بچه ها راه میوفته و هم به بار فنی تاپیک اضافه میشه، وگرنه زیادن دوستانی که فقط میان میخونن و میرن و دکمه تشکر رو هم نمیزنن که اینو میشه از انتهای هر پست در حداقل 50 صفحه اخیر فهمید.
    بهر حال این نظر شخصی بنده بود تا اینجوری همیشه دور هم باشیم وگرنه زیادن سایتایی که میشه توشون تاپیک بازسازی زد ولی متاسفانه اکثریت جو بدی دارن، خودم اونجاها عضوم اما حتی یک پست هم نزاشتم و نمیزارم، بقیه بچه ها هم که میدونم عضون و خبر دارن، بازم هرچی اساتید بگن ببخشید که پرحرفی کردم

12. 8 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام و احترام
    راستش بنده هم مخالفم.به نظرم به لطف استاد علی و‌ سایر دوستان این تاپیک در بین سایرین بی نظیره و کلا این جور تاپیک کامل و دوس داشتنی رو در هیچ ‌زمینه ای هیچ جا ندیدم و لطفش به دور هم بودنه.
    جناب mard درست میگن. همه ی گرمی این مجلس بیشتر از علی آقا و جناب محمد جواده.
    لطفا نذارید پخش و پریشان بشیم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamid-r-s; 03-12-2014 at 18:45.

14. 7 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

راستی آخرش مطمئن نشدیم قاطی کردن دو نوع روغن ترمز زرد و آبی واقعا ضرر داره یا نه؟
    مکانیک گفت اصلا ضرر نداره و و در مخزن نوای من که آبی توش بود زرد ریخت.
    یه جا هم خواندم که قاطی کردن dot3 و 4 که فکر کنم همین دو نوع هستد هبچ ضرری نداره.

یه سؤال اظطراری. اظطراری. اظطراری.

چراغ دینام دیر خاموش میشد بازش کردم داخلش خیلی کثیف بود بطوریکه زیر زغالها کاملا روغنی و سیاه بود.تمیزش کردم.
    حالا زغالها از جای خودشون در اومدن چه جور زغالها رو جای خودشون بذارم و طوری آرمیچر رو جا بندازم که زغالها سر جای خودشون درست وایسند؟؟؟
    لطفا در صورت امکان زود راهنمایی کنید
    Last edited by hamid-r-s; 03-12-2014 at 23:10.

16. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اول ذغالها را جا بزنيد بعد ته دينام يك سوراخ وجود داره كه ميتونيد از اونجا يه سوزن بلند وارد دينام و جاذغالي بكنيد.

اين سوزن جلوي بيرون آمدن ذغالها را ميگيره و ميتونيد به راحتي دينام را ببنديد و بعد از بستن دينام، سوزن را بيرون بكشيد تا ذغالها با كلكتور تماس پيدا بكنه.

در اينجا سوزن جلوي بيرون آمدن ذغالها را گرفته تا براي سوار كردن پوسته انتهاي دينام مشكلي وجود نداشته باشه.

مقدار كمي هم گريس نسوز به داخل بلبرينگ انتهاي دينام بزنيد.

اگر پمپ هيدروليك نشت داره حتما تعمير كنين چون بازهم همين اتفاق رخ ميده و ممكنه ديود و آفتمات هم بسوزه.

من هيچوقت روغن ترمز زرد و آبي را با هم قاطي نميكنم چون باعث صدمه زدن به قطعات لاستيكي مدار ترمز خواهد شد،

18. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب hamid-r-s میتونید از روغن ترمز واگنر 21 که مخصوص این ماشین هاست استفاده کنید من چهار ماه پیش سه تا اصلی (آمریکایی)

پیدا کردم دونه ای 7 تومن
    خود فروشنده نمیدونست مال چه ماشینهائیه اگه بیشتر داشت همه اش را میخریدم، هنگام خرید توجه به

درب داخیلش داشته باشین که پلمپ باشه .

20. 8 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •