ببینم مهدی مگه ترم تابستون تربیت بدنی 1 رو پاس نکردی ؟ نکنه افتادی![]()
![]()
ببینم مهدی مگه ترم تابستون تربیت بدنی 1 رو پاس نکردی ؟ نکنه افتادی![]()
![]()
نه تابستون هیچی ورنداشتمتاحالا خوشبختانه نیفتادم
وگرنه میفتادم الان دست و پام میشکست
![]()
فقط خدا به دادت برسهمن سال پیش تربیت بدنی 1 رو برداشته بودم از دروس اختصاصی بیشتر اذیتم کرد
استاد تربیت بدنی هر جلسه اونقدر ما رو اذیت میکرد که همون جلسه اول قند خون من اومده بود پایین
تا یه هفته هم بدنم درد میکرد حتی نمی تونستم راه برم
تا حالا اونقدر ندوییده بودم . آخر سر هم بهم نمره عملی زیر 10 داده بود که با نمره ورقه شده بودم 13 و خورده ای
خدا ازش نگذره هی![]()
ما که هنوز نمره تشریحی ها رو نزدن.
ثبت نام اصلی رو هم که میزنم میگه از 20 بهمن ساعت 11 صبح باز میشه واسه شما
این استاد برنامه سازی پیشرفته هم نمره تشریحی رو صفرزده. یکی نیست بگه وقتی هنوز داری تصحیح میکنی چرا الکی واسه همه صفر رد کردی
![]()
امیدوارم استاد تربیت بدنی ما خوب و فهمیده باشه
راستی واسه تربیت بدنی ، باید با لباس ورزشی بریم دانشگاه؟ جلوی دخترا ضایع س
![]()
تو که تجربه داری بگو چه خبرهچیا لازمه
![]()
ببینم تو گرگان مختلطه ؟
نه با لباس خواب هم بری کافیه
من عملی شدم 18
پس من ترم تابستان آینده چیکار کنم ؟ ( حالا این ترم شروع نشده فکر تابستونیم !!! ) ... اگر درخواست بدیم میزارن واسمون ؟
راستی بچه ها راسته که میگن امسال عید بیشتر از 5 روز تعطیلی نداریم به خاطر انتخابات ؟
این قانون مشروطی هنوز تصویب نشده در پیام نور درسته ؟ منظورم 4 بار ( یا 3 بار ) و سپس اخراج هست
هر درسی رو انتخاب می کنم پیام سیستم میده میگه برای این ترم در نظر گرفته نشده یا غیر فعال است !
فعلا که سایت پُکیده
اره باید لباس ورزشی ببریولی دیگه دخترا نمی بیننت که
مختلط نیست که . بیخودی به دلت صابون نزن یه جوری برنامه ریزی میکنن که سایه دخترا رو هم نبینیم
خلاصه یه چیزی میزارن دیگهتو ترم تابستون خلاصه اش یه 8 واحدی هر جور که شده میتونی جور کنی از اختصاصی گرفته تا عمومی و اختیاری
دروغه
من تو این 2 سال و نیمه که تو پیام نورم ندیدم کسی رو اخراج بکنن ولی دیگه دانشجویی که 4 بار مشروط میشه رو باید یه گوش مالی داد که سر به راه بشه![]()
Last edited by ittools; 06-02-2013 at 12:39.
مرسی کوروش عزیز از پاسخت
حالا توی این 2 سال و نیم ، تابستون چیا برداشتی ؟ بیشتر تخصصی بوده ؟ شده مثلا ترم 4 رو تموم کرده باشی و درسهای پایه ی ترم 5 رو تابستون ارائه بدن و برداری ؟
گوش مالی رو خوب اومدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)