ممنون دوست عزیز ولی امتحان کردم نشد.من نمی خوام که کلمه خواستی رو فونتشو عوض کنم می خوام همه کلمه ها با اون فونت رو عوض کنم
ممنون دوست عزیز ولی امتحان کردم نشد.من نمی خوام که کلمه خواستی رو فونتشو عوض کنم می خوام همه کلمه ها با اون فونت رو عوض کنم
سلام
من یک مشکل اساسی با فرمتی که دانشگاه برای پایان نامه می دهد دارم
اون هم اینه که دانشگاه یک فایل نمونه می دهد که در آن از استایل های مختلف برای جاهای مختلف استفاده شده است
حالا سوال من این است که من چطور از این استایل ها برای تنظیم فایل خودم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای هر قسمت یک استایل تعریف شده است
من قبلاً هم این سوال را پرسیدم ولی جواب نگرفتم خیلی برام حیاتی است
سلام
چند مورد در پنجره paragraph هست
window orphan control
keep with text
و ....
فکر می کنم مشکلم را این گزینه ها حل کنند
مشکل اینجاست که نمی دانم این گزینه ها را چطور باید استفاده کرد
یعنی به جز اینکه تیک بزنیم
چطور تعریف کنیم
1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)
2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟
سلام
کاش سوال های قبلی ام سریع جواب داده می شد
راستش من به صورت دستی نقطه چین زدم در فهرست
حالا می خوام در کادر replace تعریف کنم که کلید tab جایگزین اون نقطه ها شود
چطور کلید Tab را تعریف کنم
سلام
من آفیس 2010 نصب کردم اما وقتی میخوام ورد رو باز کنم یه پیغام میده که عکسشو میذارم. موقع بستن هم همین پیغام میاد دوباره. این چی هست؟ چطوری از بین ببرمش؟
[IMG]img]http://cend.net76.net/photos/77a78fc05c88.jpg[/img[/IMG]
سلام
تو رسم نمودار تو ورد یا اکسل مشکل دارم. می خوام نموداری رو رسم کنم دو سری داده رو با هم تو یک نمودار رسم کنه. یه سری از این داده ها بازه دارند یعنی باید به شکل مربع تو نمودار نشون داده شن و سری دوه هم به شکل ضربدر داخل این مربع ها باشن، کاری که انجام دادم به شکل زیر هست
یه سری مقادیر جرمی برای چند ذره بدست اوردم که هر ذزه یه سری داده تجربی(به شکل بازه) داره و یه سری داده های تئوری من(نقطه ای). داده های تئوری داخل بازه های تجربی قرار داره و کلا میخوام این چند ذره با مقادیر تجربی و تئوری بدست امده تو یه نمودار باشن
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
با سلام.
در وورد 2007، بعد از اینکه header رو وارد کردم، اندازه خطوط رو ناقص و نصفه زده است. همانطوری که در شکل زیر میبینید، خط header در صفحه سمت چپ ناقص است اما در صفحه سمت راست کامل. تمامی صفحات به صورت یکی در میون، همین مشکل را دارند. اگر راهنمایی کنین، ممنون میشم.
![]()
Last edited by feyman; 16-07-2012 at 22:57. دليل: عدم درج عکس
سلام چطور میشه در ورد 2007 خطوط یک پاراگرفا را هم اندازه کرد؟ به طوری که اول و آخر خطوط با هم برابر باشند؟
با سلام
بنده يك سري اعداد رو در ورد تايپ كردم و ميخوام ورد سه رقم سه رقم اعداد ((بر اساس ارزش مكاني مثل 123456789 رو به صورت 123,456,789)) نشون بده براي اينكار بايد چكار كنم؟؟![]()
با سلام.
من یه فایل وورد دارم که 500 مگابایت حجم داره. درواقع محتوی عکس و متن است. هنگام کار کردن با وورد هر از چند دقیقه قفل میکند و امکان سیو کردن هم از بین می رود. آیا راهی برای جلوگیری از قفل کردن سیستم وجود دارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)