سلام ، ضبط پایونیر DEH-9450-UB با باندهای جی بی ال GTO938 به مشکل میخوره به خاطر اهم پایین (2) باندها ، میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه دیروز گرفتم احساس کردم ضبط داغ میکنه دیگه روشن نکردم![]()
سلام ، ضبط پایونیر DEH-9450-UB با باندهای جی بی ال GTO938 به مشکل میخوره به خاطر اهم پایین (2) باندها ، میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه دیروز گرفتم احساس کردم ضبط داغ میکنه دیگه روشن نکردم![]()
Last edited by Ahriman666; 08-06-2012 at 21:12.
سلام
پخش شما رو بهترین شرایط روی 4 تا 50 وات میده و preout آمپ هم روی 4 ولت هست شما بهتره یه امتحان با یه آمپ کنید که روی 2 اهم 100 تا 110 وات خروجی بده بهتون.اگر دسترسی ندارید میتونید به یه نصاب مراجعه کنید.
در هر صورت اگر عجله ای ندارید میتونید صبر کنید آقا حمید بیان و کمکتون کنند
موفق باشید
محمدرضا
یا حق
سلام ، یه سوال برام پیش اومد
یعنی کسی کواکسیال ببنده در حالی که میتونه کامپ +س اب ببنده اشتباهه میفرمایین؟
من فکر میکنم یه سیستم کامل بعد از پخش و آمپ به ترتیب کواکسیال بعد ساب بعد کامپوننت باشه
اگه کامپ و ساب عالی بسته شه با توجه به پرتاب صدای کمی که کامپ داره بنظرتون صحیحه؟
ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایین
خودم قصد بستم کامپ رو طاقچه + ساب داشتم ولی اگثر پلن سیستمهای صوتی کامپ رو جلو بستن نه عقب...
همین نظر من رو بعلت محدودیت بودجه عوض کرد که بجای ساب و کامپ فقط یه کواک ببندم بعد برم سراغ بعدی
اما اگه بستن یه کام رو طاقچه + ساب اصولیه و توصیه میشه و کیفیت خولی میده ممنون میشم راهنمایی کنید
نه عزیز اشتباه برداشت نکنید.
شما ببینید برای چی اسپیکر های کواکسیل طرف دار های بیشتری دارند؟
1_ فول رنج بودن 3way -2way -4way که متناسب ترین اسپیکر هایی که برای سیستم های کیفیتی مورد استفاده قرار میگیرند همون 2way هستند.
2_ در بازار ایران خوشبختانه و یا متاسفانه از همون ابتدا اسپیکر های کواکسیل وارد بازار شدن و افرادی که سیستم باز شدن اولین تجربه خود را با همین اسپیکر ها داشتن یعنی باند خربزه ای های معروف خودمون واین امر باعث شد که افراد ببینندو طبق خرید نفر قبلی قدم بردارند و به سمت و سوی کواکسیل کشیده بشوند.
3_بیس و به قول شما پرتاب صدا که خود باعث محبوب شدن و 2 معیار برای خرید اسپیکر میشوند.
4_ و اما بحث اینجاس چرا در حال حاضر کسی میاد به شما و دیگران کامپ رو پیشنهاد میده و میگه برین کامپ به فرض ساند استریم یا هرتز یا آدیسون یا همین آدیوسیستم بخرین به نظرتون بنده نماینده این برند ها هستم؟ نه به خدا من یه جوون 20 ساله هستم که بعد 4سال تو این فروم گشتن و بودن کنار استادی مثل حمید جان که واقعا برادرانه و دلسوزانه به منو امثال من کمو بیش یاد دادن که صدا چیه چرا باید گوش داد. خرابی صدا یعنی چی و ....!
خیلی جالب بود برام چند وقت پیش یه نصاب سیستم های صوتی رو دیدم که مثلا بجای اینکه ببیننه یه آمپ 2تا 120 وات میده رو 4 اهم برگشته میگه امپت ضعیفه همش 760 وات هستش.من هنگیدم بش گفتم عزیز من این آمپ مخصوص اسپیکر ها هست اصلا اون واتی که اونجا نوشته ملاک نیست و طرف اصلا گوشش هم بدهکار نبود.خوب از بحث فاصله نگیریم/
ببینید شما حرفتون صحیح برای سیستم میشه از کواکسیل و کامپ استفاده کرد اما به شرط و شروطی!
مثلا یکیش همینکه اسپیکر 2 way باشه و تو کیفیت صدا دقیق باشه.
و دیگر اینکه جنس صدا کواک و کامپ بهم بخوره.
اون اسپیکر آدیو سیستم که حمیدآقا بهتون پیشنهاد دادن میشه گفت همه جوره راضی کنندس خودمم در فکر خریدش هستم اما فعلا درسای دانشگاه نمیذاره برم طرفش.
بارها تکرار شده کامپ روی کیفیت تمرکز داره یعنی تجزیه و کات کردن فرکانس ها و فرستادن اون به ووفر و تیوتر که اکثر کواکسیل ها فاقد این قضیه (کراس اوور) هستن به غیر بعضی از اسپیکر ها البته فکر میکنم آدیو سیستم برای تیوتر همین کواکسیلش یه کراس جموجور در نظر گرفته.
در ضمن اینو هم فراموش نکنید آقای جبلی (حمید) وجدانشو در نظر میگیره و پیشنهاد میده و یکی از داور های همایش های اخیر بودن در ضمینه ی sql.
یا حق
![]()
Last edited by mohamad reza_2010; 09-06-2012 at 02:45.
میشه هر کدوم از باندهای جی بی ال رو با یه باند 4 اهمی از برند دیگه بصورت سری ببندم یا باید حتما آمپ بذارم
مرسی محمد رضا جان، بابت توضیحاتت
من جسارت نکردم اتفاقا از حرفهای آقا حمید که خودشون پیشنهاد دادن یه کواک آدیو و یه کامپ آدیو بندازم این اصل رو مطرح کردم که واسه ترکیب سیستم کامل صوتی کواک2way کنار کامپ و ساب کامل میشه...
ولی سوالی که برام پیش اومد این بود که آیا اگه بخوایم از بین این سه جز (کامپوننت ، کواکسیال 2way و ساب) فقط و فقط بخاطر محدودیت بودجه دو جز رو با یه آمپ 4 کانال انتخاب کرد کدوم از نظر صدا اولویت داره :
) کامپ درب جلو + کواکسیال 2way طاقچه
) کامپ طاقچه + ساب باکس
) کامپ درب جلو + ساب باکس
) کواکسیال 2way + ساب باکس
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن که کدوم استاندارده و صدای کیفیتی خوب میده علاوه بر اینکه حجم صدای خوبی هم داشته یاشه
(آیا اگه کامپ 100 وات انتخاب شه + ساب 100 وات بودن حجم صداشو کنار کوالیتی که داره جبران میکنه)
... اساتید منتظریم ...
Last edited by fazmanbob; 09-06-2012 at 08:46.
بهتره این کارو نکنید فشار روی آمپ زیاد میشه و ممکنه آسیب به باند و آمپ برسه
سلام
خواهش میکنم عزیزم من کوچیک شمام هستم هدفم بی ادبی نبود به خدا
مسلما انتخاب آخر مقرون به صرفه تر خواهد بود تو این شرایط یعنی همون کواکسیل + ساب .
اما حالا که شما هم مثل بنده مشکلات مالی دارید همون یه اسپیکر و آمپ هم براتون کفایت میکنه تا یه مدت و بعد که دستو بالتون باز شد یه ساب و بقیه قسمت های سیس رو ارتقا و تکمیل.
در هر وصورت ببینید چی میخواین از سیستم اگر میخواین صدا تا 3 تا کوچه اونورتر بره اصلا طرف sq نرید کلا کیفیت برای تو ماشین هست تا بیرون ماشین.
دوست من این حرفها چیه ما اومدیم اینجا یه چیزی یاد بگیریم نظرات شما دوستان رو بشنویم
من تاحالا جز صدای کواکسیال خودم صدای کامپ نشنیدم... ولی تعریفشو خیلی شنیدم
واسه همین میخوام اشتباه نکنم از تجربه اساتیدی مثه آقا حمید استفاده کنم
البته آقا حمید گفته بودن کواک mcx609 خودش بیس خوبی داره احتیاجی به ساب باکس حس نمی کنی واسه کوبش و پیشنهاد کامپ بجای ساب داده بودن
کامپ آدیوسیستم که معرفی شده جایزه هم برده... ولی mcx و co609 جایزه ای نبرده... نمی دونم بازم انخاب خوبی هست یا dls 1073 یا jbl gto938 یا هر کواک خوب دیگه ای پیشنهاد میشه که بیس خوبی هم بده...
راسنتی پخش 7016/8016 کنوود که هم اط نظر کارایی تنظیمات حرفه ای و به قیمت بودن بصرفه است... همین درمورد پخش کنوود kiv-700 هم صدق میکنه؟ این چطور پخشیه برنده بهترین پخش 2010 شده / 512 مگابایت هم حافظه داخلی داره
تنها بدیش اینه که پنلش جدا نمیشه... رو ال 90 خطر سرقت داره ؟ یا رو 206 خطرش بیشتره؟
ممنون میشم از کسایی که تجربه کار با این دو رو دارن راهنمایی کنن
سلام
با توجه به پستهای اخیر راجع به باندهای کواک آیا میشه اینطور گفت کواکهایی که کراس آور جداگانه دارند دارای کیفیت بهتری هستند؟مثل اینفینیتی693.9 یا جی بی ال 963 یا 1073؟
ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)