سرعت دانلود 25.. پارس آنلاين...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوست عزیز
شما اگه با پارس مشکل داری چرا سرویس دهنده خودتو عوض نمی کنی
واسم خیلی جالبه
سلام آقا من یه static ip گرفتم که از بیرون ping می شه اما وقتی آدرس ip رو تو internet explorer میزنم وارد تنظیمات مودم نمی شه
کسی می دونه مشکل از کجاست؟برای یکی از دوستام که اونم static ip داره وقتی ip رو توی explorer می زنم وارد تنظیمات مودم می شه. چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام..
تو اين حالت يك هفته بي نت مي مونم..
و اين يعني يه يه ضرر چنده هزار تومني براي من..!
سلام
شما برو یه خط تلفن جدید سفارش بده یه روزه برات میارن! 50 تومن هزینه داره! اینجوری هم کمتر ضرر میکنی!
برای همیشه هم از دست پارس داغان راحت میشی!![]()
دوست عزیز IP استاتیک برای اتصال کامپیوتر از راه دور استفاده می شه و برای اینکار باید IP رو تو برنامه Remote Desktop connection وارد کنی تا بتونی وارد کامپیوتر بشی نه اکسپلورر
حالا چه کاری می خوای انجام بدی بگو تا کمکت کنم
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
من یه پیشنهاد واست دارم یکی از دوستام این مشکل رو داشت ولی خیلی راحت حلش کرد بهم گفت وقتی رفتم شرکت شاتل اونا بهم گفتن اول پیش ما ثبت نام کنین ما کارتونو جلو می بریم تا زمانی که بره مخابرات برای اتصال اینترنت اون موقع شما می رین شرکت سرویس دهنده قبلی و اونجا جمع آوری رو انجام می دین با اینکار چون کارا هم زمان انجام می شه فکر نکنم بیش از 2 روز طول بکشه
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
دوستان مدتی از mailer خبری نیست کسی نمی دونه کجاست
دلمون واسش تنگ شده
یه مدتی نبودم رفته بودم تهران دوره های فشرده کامپیوتر و شبکه و این چیزا
دوست عزیز موقعی که اکانت Pppoe روی مودم نتظیم شده باشه(یعنی بجای کامپیوتر مودم کانکت شه) میتونی با زدن IP Static که گرفتی وارد تنظمیات مودم بشی. ولی اگه تنظیمات مودمت در این حالت تنظیم شده معنیش اینه که میخوای NAT کنی یا Port Mapping کنی که خب تنظیمات خودشو داره و باید بگی چی کار میخوای بکنی تا راهنماییت کنیم. ضمنا بعضی مودم روترها firewall دارن واگه فایروای روشن باشه اون وقت ممکنه از بیرون نبینیش.
این جور که به نظر میرسه شما کانکشنت روی کامپیوترت هست نه مودم. خب پس میتونی یه IP از رنج IP Lan مودمت روی کامپیوترت بزاری و بهش وصل شی. معمولا مودم روی 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 هستن.
سلام مهندس خسته نباشی.
خوش به حالت وقت داری بری این کلاسارو، بعد وقت کردی یه توضیح بده کجا رفتی چی یاد گرفتی چقدر خرج برداشت؟؟
بعدش در مورد سوال خودم مودمی که ازش صحبت کردم مودم وایرلس زیکسل هست و اینترنت تو مودم تعریف شده. واسه اینترنت هم مشکلی نداره. این مودم فایروال هم داره که تو حالت off هست. خود مودم این ip رو به عنوان Ip مودم نشون می داد که همونطوری که گفتم از تو اینترنت ( با سیستمی که از اینترنت این مودم داشت استفاده نمی کرد) وقتی ip رو می زدم باز نمی شد. بعدش ip رو به عنوان static ip تو خود مودم تعریف کردم که باز افاقه نکرد. اما کلا کاری که می خوام بکنم اینه که یه دستگاه dvr مربوط به دوربینای مداربسته به این مودمی که تعریف کردم با کابل lan وصل شده و وثتی وایرلس یه همین مودم وصلم می تونم به dvr وصل شم. اما وقتی به یه اینترنت دیگه یا وایرلس دیگه وصل می شم دیگه به dvr وصل نمی شه. اما این مشکل دوم بود. مشکل اول همونه که چرا با زدن ip وارد تنظیمات مودم نمی شه؟؟
وقتی trace میکنم ip رو به یه ip به شماره 89.144.188.4 و بعد به ip خودم وصل می شه. این ip که گفتمو telnet کنی میگه microtik v4.11 این چی هست حالا؟؟
ببخشیدا خیلی حرف زدم ممنون می شم وقت بذاری یه چیزی یادمون بدی.
[QUOTE=baran1059;5559753]دوست عزیز IP استاتیک برای اتصال کامپیوتر از راه دور استفاده می شه و برای اینکار باید IP رو تو برنامه Remote Desktop connection وارد کنی تا بتونی وارد کامپیوتر بشی نه اکسپلورر
حالا چه کاری می خوای انجام بدی بگو تا کمکت کنم[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
سلام دوست عزیز ممنون از توجهت
برای برنامه Remote Desktop الزاما نیازی به static ip نیست حتی با dynamic ip هم می شه اینکارو کرد.
اما در مورد تنظیمات مودم می شه با دادن ip تو explorer به تنظیمات مودم دسترسی داشت اما نمی دونم کدوم یکی از تنظیماته . فایروال نیست چون خاموشه. در مورد اینکه چیکار می خوام بکنم تو جواب به mailer توضیح دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)