اسیاتر اشغال بتمام معنا نامحدوداش داغونه
اسیاتر اشغال بتمام معنا نامحدوداش داغونه
سلام دوستان
تو سرویس 1 مگ محدود کسی دچار نوسان زیاد سرعت نشده؟
خصوصا تو ساعات رایگان
مضخرف تر از فن آوا اینترنت نیست pocket lost زیادی داره پینگ هم که خیلی بالا هستش
مثل این که همه مشغول امتحانات هستن کسی دیگه تو تالار نمیاد![]()
من اطلاع ندارم شما کدوم شهر و کدوم منطقه هستید ولی پریروز سمت ظهر تو تهران یه سری از سرورهای فن آوا از جمله سرورهای DNS و DHCP ـشون مشکل پیدا کرده بود و دامین ها resolve نمیشدن (باید خودتون DNS سِت می کردید). چند دقیقه بعدش هم مودم رو ریستارت می کردید تا یه مدت نسبتاً طولانی ای آیپی نمی تونستید بگیرید. این اتفاق فکر کنم برای یکی دو ساعت بود ولی افت سرعتی من ندیدم به شخصه. جز اون مشکلی من نداشتم از پریروز تا به الآن. مشکل شما احتمالاً محدود به منطقه مخابراتی خودتون هست.
پینگ واسه من نسبتاً خوبه خداروشکر ولی packet loss برای ارتباط با سرورهایی که دور باشن (مثلاً بعضی سرورهایی که لوکیشنشون آمریکاست) زیاده متأسفانه. ریموت که می زنم مدام قطع و وصل می شه، در صورتی که روی خط دومی که از پارس آنلاین برای وبگردی دارم این مشکل وجود نداره. در کل از بعد از عید فن آوا از نظر پینگ و packet loss اُفت کرد. تا قبل از عید پینگ من به یه سرور آسیاتک 14 بود، از بعد از عید شده 35، ولی باز جوری نیست که اذیت کنه. این مشکل packet loss برای سرورهای دور هم از بعد از عید برای من اتفاق می افته.
دوستان فن اوا تمامه نامحدودارو رو اسمي ميبنده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بله ولی جدیداً "مصرف منصفانه" اعمال میشه روی سرورهای نامحدود فن آوا و از یک مقدار که بیشتر دانلود کنید سرعتتون رو محدود می کنن.
منم منطقه 2 مخابراتی هستم
صحبت های دوست گرامی Mohamad-Gsm در مورد نوسان زیاد سرعت تایید میشه،البته امروز که تعطیله بهتر بود ولی دیروز وپریروز این وضعیت بود ،قطعی هم داشت که همانطور که اشاره شد موذم ip نمیتونست بگیره(سرویس 512 مثلا نامحدود)
دوستان من چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه به نظرتون سرویس محدود یک مگ با دانلود شبانه بگیرم یا تخلیه کنم؟
شبی دو گیگ هم به من دانلود بده کافیه (مخابرات پیام نور 4447 هستم)
سرعتش آشغاله من داشتم جمع کردم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)