تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 954 اولاول ... 263663713753759760761762763764765766767773813863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

برا چی اینقدر دعوا میکنید؟!!!
    دعوا نیست،به عبارت دیگه بحثه
    دوستان من کوچکتر اون چیزی هستم که بشما این حرفارو بزنم
    (این بازی ارزش آینو نداره که شما بخاطرش بیایید بحث کنید اعصابو روان خودتونو خورد کنید)
    هر کسی‌ نظر میده ۱کی‌ مخالف ۱کی‌ موافق،قرار نیست که کار به جا باریک بکشه
    پس دیگه راجع بهش بحث نکنیم
    از همتون ممنونم

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تو چرا انقدر اخطار میگیری؟؟
    بیخیال از اینا زیاد اومدن و رفتن

caocaox
    s0hrab
    شب11 انلاین باش
    برا دعوا کردن اخطار گرفتم!!!!برا همین میگم دعوا نکنید که مثل من نشید!!!(البته دعوا رو من شروع نکردم ولی خوب پا منم گیر بود طرفه دیگه بن شد منم اخطار!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستیTraxex چرا تو 1v1 بدرد نمیخوره؟
    یکی از بهترین dps هاست...چطور بدرد نمیخوره؟
    دوست عزیز draw اتک بالایی داره ولی اول بازی ضعیف و به شدت گوشته و قابلیت کنترل لاین بالایی هم نداره پس اول بازی جلوی اسپل های سنگین مثل لول های lina کاملا کم میاره. درسته که آخر بازی شاخ می شه ولی تو تک به تک اول بازی خیلی مهمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان

یک نفر لطف کنه قانون بازی تک به تک را بگه من خودم چند تا گیم نت رفتم برای بازی هر کدومشون یک قانونی میگفتن مثلا

تک به تک مد ar ایتمهای ونگارد هوداف نیست پاور آپ نیست موندم اونی که باتل بر میداره چکار کنه و..... خلاصه یک نفر

لطف کنه قانون واقعی تک به تک نه قانون من درآوردی را بگه ممنون

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

والا هرجا یه شکل بازی می کنن از اوجایی هم که دوتا در اصل ماله 5به5 هستش کسی قانونه خاصی براش نذاشته. اما معمولا (ما که اینجا اینطوری بازی می کنیم) arnpom می زنن. یعنی رندوم، بدون Power Up یا همون جایزه، فقط وسط. گاهی هم به جای ar پیش میاد که sd می زنیم. اما من خودم کلا قبله اینکه بازی کنم توافق می کنم که np زده نشه چون بازی یه جورایی بدونه جایزه هایی که می یاد از شکل نرمالش خارج می شه. چند بارم دیدم یه مدی می زدن که کریپ های تو جنگلم نمی یومد.
    در کل به منطق من apom بزنین و بعد roll بزنین، هرکسم رولش کمتر بود اول پیک کنه. جایی هم واسه دبه کردن نمی مونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

6

جوال 2تا سئوالو تو یه پست می دم.
    ببین عزیز تک به تک داریم تا تک به تک، یه وقت می بینی تو یه بازیه 5 به 5 Drow و Troll تو یکی از Line ها باهم تک به تک درگیر می شن که این یه بحث دیگست. اما شروع این بحث از اونجایی بود که دوستمون پرسیدن تو یه بازیه تک به تک که طبق معمول فقط تو Mid Line بازی می شه کدوم هیرو Drow رو می زنه. حالا اینکه Troll چطور Drow رو می زنه:
    دوسته من درسته که Drow از هیروهای DPS بالاست حتی بالا تر از Troll که البته به واسطه لول 6 و لول 3 Drow هست که این DPS بالا می ره. اما فرض رو بر این بذار که Troll با WindWalk اینویس کنه و بیاد سراغت، تا چشم باز کنی می بینی Troll لول 6 فعال کرده و داره بهت دمیج می ده، از اونجایی که آیتم Life Steel هم بسته دمیج هایی که بهش می دی تاثیره زیادی نداره، یه نکته دیگه هم که هست اینه که وقتی Troll نزدیک زن می کنه قابلیت Bash هم داره که این خودش تموم کننده کار هستش. اگه بازی بیشتر ادامه پیدا کنه هم که Troll کریتیکال می بنده، Drow هم که HP خیلی کمی داره با کریتیکال داغون می شه. یه چیزه دیگه هم اینه که Troll می تونه به راحتی در طول بازی چند بار Roshan رو بزنه که اینم جای خود داره، یه مقدار هم که از بازی بگذره Troll خیلی راحت TW هارو می ندازه. همه چیز به آیتم های طرفین و 100 البته بازیه طرفین بستگی داره، اما من مطمئنم که تو شرایط نرمال Troll برنده بازیه.

امیدوارم متوجه شده باشین چطور Troll می تونه Drow رو بزنه.
    ضمنا هر هیرویی می تونه تو 1به1 قوی باشه منتها باید دید هیرویی که جلوشه چیه.
    فقط فرضه!
    متاسفم برای اون نوبی که از این ترول با این روش شکست بخوره!!
    من حاظرم با هرکی با این روش بزنم،تا ثابت کنم همیشه اینطور نیست!
    شما خیلی زود قضاوت میکنی،traxex میتونه توی همون اول بازی winDwalket رو خنثی کنه،حالا چطور..
    اول بازی که تو نمیای بازی شروع نشده بیای سراغ کیل،پس Traxex میفهمه که تو winwalk بستی،
    یه چشمه نا قابل میخره میزاره وسط،
    حالا باید به فکره mS ای باشه که windwalk بهش میده، که اونم با بستنه یه windwalk یا phase boot ببنده!
    خواهشن اینقدر سطحی نگری نکنید،اگرم بازم شک داری 1 ساعت از وقتمو در اختیارت میزارم،دوست دارم بدونم چطور منو میبری...........................

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

فقط فرضه!
    متاسفم برای اون نوبی که از این ترول با این روش شکست بخوره!!
    من حاظرم با هرکی با این روش بزنم،تا ثابت کنم همیشه اینطور نیست!
    شما خیلی زود قضاوت میکنی،traxex میتونه توی همون اول بازی winDwalket رو خنثی کنه،حالا چطور..
    اول بازی که تو نمیای بازی شروع نشده بیای سراغ کیل،پس Traxex میفهمه که تو winwalk بستی،
    یه چشمه نا قابل میخره میزاره وسط،
    حالا باید به فکره mS ای باشه که windwalk بهش میده، که اونم با بستنه یه windwalk یا phase boot ببنده!
    خواهشن اینقدر سطحی نگری نکنید،اگرم بازم شک داری 1 ساعت از وقتمو در اختیارت میزارم،دوست دارم بدونم چطور منو میبری...........................
    از اینا زیاد اومدن تو این تاپیک و رفتن هنوز وقتشون اجازه نداده بیاد با تیم ما بزنه حالا تک به تک پیش کشش
    بهش گفتم هر وقت فک کردی خیلی بازی کنی بگو
    بازی به کپی پیست کردن نیست به نشون دادن گیمه

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

شما انگار پستمو تا آخرش نخوندین.
    تو خط های آخر گفتم "همه چیز به آیتم های طرفین و 100 البته بازیه طرفین بستگی داره، اما من مطمئنم که تو شرایط نرمال Troll برنده بازیه"
    یه چیزی هم که در نظر نمی گیری اینه که برنده تیمیه که تاور هارو بندازه و بیس رو جمع کنه نه کسی که هیرو کیله بیشتری می گیری.
    شما یه مشکلی که دارین اینه که انتقاد پذیر نیستین و نمی تونین باور کنین چیزایی که خیلی وقته دارین به روش خودتون پیش میرین اشتباست. هرجور دوست دارین باهاش بازی کنین.

آقا سهراب شما باید از خداتون باشه یکی پیدا شه و مطالب مفید فروم های انگلیسی رو ترجمه کنه و در اختیارتون قرار بده.

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اقا این دوتا چی هست؟
    خدا دوتا نیست یکی هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

4

اقا این دوتا چی هست؟
    خدا دوتا نیست یکی هست.
    یعنی خدا وکیلی فقط شما رو کم داشتیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •