تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 959 اولاول ... 263663713753759760761762763764765766767773813863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا 100 سال دیگه هم هیچ جوری ایرانیها به پای خارجیها نمیرسن!
    حتی یک لحظه بازی کردن یک بازی مزخرف و بی سر و ته و فوق العاده ضعیف خارجی هم خیلی لذت بخش تر از یک بازی ایرانیه.
    واقعا حیف از این هزینه هایی که توی این مملکت میشه به خاطر هیچ و پوچ

2. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maxim.360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر بازیسازای ایرانی اتزه تو شروع راه هستنو حالا حالا ها هم به اون جایی که شمت انتظار دارید نمیرسن.شما فکر می کنید خارجیا چند سال دارن بازی درست می کنن؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون من معذرت می خوام... بهتره دست به دست هم بدیم بشینیم و با تمام وجود حس نا امیدی بکنیم و سعی کنیم روی این مسئله تمرکز کنیم یه فرشته نجات میاد و ما رو نجات می ده. حالا یا آمریکا یا امام زمان خلاصه ما هیچ غلطی نمی تونیم بکنیم و اصلا به جا نیست یک ریال به گیم سازی اختصاص بدیم حیف آخه باید پولامون مصرف لیگ زپرتی فوتبال و سایر مسائل بشه. درسته درسته خارجی ها هم تلاش نکردن که خود باوری نکردن که نشستن نا امید شدن تا اینکه یکی اومد بهشون گفت تو برکت پیدا کردی. و حالا می تونی گیم درست کنی اصلا فکر نکنید که بازی های آتاری ساخت ژاپنی ها بوده ها اونها هم یه دفعه تونستن GoW 3 بسازن از نا امیدی به اینجا رسیدن نه در سایه کار و تلاش و خود باوری شما راست می گید یوسف خان معذرت می خوام ولی تا وقتی جوانانی که با تمام وجود مورفین نا امیدی رو دارن به جوانان با اشتیاق این مرز و بوم که مورد ظلم واقع شده و به عنوان مختلف توی دهه های گذشته بازیچه دست سیاست های مختلف شده تزریق می کنن به هیچ دشمنی نیاز نداریم که بخواد ما رو عقب مونده نگه داره. من نمی گم ما خیلی پیشرفته هستیم نه اتفاقا عقب مونده هستیم و باس از یه جا شروع کنیم. فوق فوقش می گن آقا این کاری که کردی و این بازی که ساختی بر ضد سیاست های ما هست در نتیجه توی نطفه خفه میشه ولی مطمئن باش به خاطر این کار به جاهای بلندی می رسی. کسانی که نا امید هستن نامی ازشون باقی نمی مونه... شادمهر عقیلی تلاش کرد تا موقعی که در ایران بود نا امید نشد تا بالاخره توسط بی مهری قرار گرفت ولی الان می بینید شادمهر رو دنیا میشناسه.... چون نا امید نشد توی کاری که اون رو شروع کرده بود... و حالا پیشرفت کرده.

بهتره این بحث خاتمه پیدا کنه منم حرفام رو پس می گیرم. شما ها راست می گید دوای درد ما همون نا امیدی و خود کمتر بینی تا ابده. واقعا تبریک می گم به کسانی که موفق شدن از جوان ایرونی موجودی رو بسازن که حتی باور نداره بتونه پیشرفت کنه حقیقتا تبریک می گم.

بحث بیشتر از این ادامه پیدا کنه جالب نیست. منم دوس ندارم نظری در این باره بدم. چون توی محفل های بی منطق معذب میشم بحث کنم... تازه تاپیک از موضوع خودش خارج شده پس بهتره به اخبار بازی ها بپپردازیم

5. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا بهتره برین صفحه ی قبل جواب منو بدین به جای این بحثا

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون من معذرت می خوام... بهتره دست به دست هم بدیم بشینیم و با تمام وجود حس نا امیدی بکنیم و سعی کنیم روی این مسئله تمرکز کنیم یه فرشته نجات میاد و ما رو نجات می ده. حالا یا آمریکا یا امام زمان خلاصه ما هیچ غلطی نمی تونیم بکنیم و اصلا به جا نیست یک ریال به گیم سازی اختصاص بدیم حیف آخه باید پولامون مصرف لیگ زپرتی فوتبال و سایر مسائل بشه. درسته درسته خارجی ها هم تلاش نکردن که خود باوری نکردن که نشستن نا امید شدن تا اینکه یکی اومد بهشون گفت تو برکت پیدا کردی. و حالا می تونی گیم درست کنی اصلا فکر نکنید که بازی های آتاری ساخت ژاپنی ها بوده ها اونها هم یه دفعه تونستن GoW 3 بسازن از نا امیدی به اینجا رسیدن نه در سایه کار و تلاش و خود باوری شما راست می گید یوسف خان معذرت می خوام ولی تا وقتی جوانانی که با تمام وجود مورفین نا امیدی رو دارن به جوانان با اشتیاق این مرز و بوم که مورد ظلم واقع شده و به عنوان مختلف توی دهه های گذشته بازیچه دست سیاست های مختلف شده تزریق می کنن به هیچ دشمنی نیاز نداریم که بخواد ما رو عقب مونده نگه داره. من نمی گم ما خیلی پیشرفته هستیم نه اتفاقا عقب مونده هستیم و باس از یه جا شروع کنیم. فوق فوقش می گن آقا این کاری که کردی و این بازی که ساختی بر ضد سیاست های ما هست در نتیجه توی نطفه خفه میشه ولی مطمئن باش به خاطر این کار به جاهای بلندی می رسی. کسانی که نا امید هستن نامی ازشون باقی نمی مونه... شادمهر عقیلی تلاش کرد تا موقعی که در ایران بود نا امید نشد تا بالاخره توسط بی مهری قرار گرفت ولی الان می بینید شادمهر رو دنیا میشناسه.... چون نا امید نشد توی کاری که اون رو شروع کرده بود... و حالا پیشرفت کرده.

بهتره این بحث خاتمه پیدا کنه منم حرفام رو پس می گیرم. شما ها راست می گید دوای درد ما همون نا امیدی و خود کمتر بینی تا ابده. واقعا تبریک می گم به کسانی که موفق شدن از جوان ایرونی موجودی رو بسازن که حتی باور نداره بتونه پیشرفت کنه حقیقتا تبریک می گم.

بحث بیشتر از این ادامه پیدا کنه جالب نیست. منم دوس ندارم نظری در این باره بدم. چون توی محفل های بی منطق معذب میشم بحث کنم... تازه تاپیک از موضوع خودش خارج شده پس بهتره به اخبار بازی ها بپپردازیم
    OK من هم این بحث رو ادامه نمیدم. فقط یک جمله برای دلایل حرفهام به شما بگم:
    "رانندگی در تهران"

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

من به اینده ی بازی سازی ایران اعتماد دارم................بروبچه های ایرونی تنها چیزی که کم دارن یه سرمایه گذاره خوبه

9. 6 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

"رانندگی در تهران"
    اصلا نمیخوام ادامه بدم
    اما بازی رانندگی برای 5 سال پیش بود و بچه های بسیج روش کار میکردن
    یک پیشنهاد
    گرشاسب رو ببین
    شرمنده که پست دادم
    به عنوانه یه ایرانی که دوست دارم پیشرفت داشته باشم تو کشورم نمیتونستم ساکت بشم

11. 9 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه سوال داشتم
    خبری مبنی بر Resident Evil 6 نیومده؟مشخص نشده کی قراره بیاد؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آرمین جان من با حرفات موافقم اما تا وقتی که کشور ما مشکلی به نام فرهنگ و ارشاد اسلامی داره هیچ وقت ما نمی تونیم نه فقط در صنعت بازی سازی بلکه سایر تکنولوژی ها هم موفق بشیم. من عقیده دارم که جوانان ما واقعا هیچی از سایر کشورهای قدرتمند در فناوری روز کمتر ندارند اما باید بپذیریم وضعیت کشور ما الان طوری نیست که بشه امیدوار بود!!! الان می دونی چقدر محدودیت برای ساخت بازی به این شرکتهای ایرانی میدن؟موارد غیر اخلاقی توی بازی نباشه !! بد حجابی نباشه ! صحنه های خیلی خشن و خون نباشه !!!! حتما حتما باید تو بازی چند تا بخش مربوط به مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل قرار بدین !!! یه چند تا دموی مربوط به مسائل اسلامی و دینی قرار بدین و از این جور چیزا ...
    لیست بازیهای ممنوعه رو دیدی؟ واقعا آدم خندش میگیره ... نه آرمین جان مشکل ما یه چیز دیگست نه ناامیدی به جوانان ایرانی !!

یه راه هست اونم که مغزهای متفکر ما از ایران برن و به شرکتهای خارجی بپیوندند که اینطوری بازم بازی ایرانی از آب در نمیاد !

من شرمنده که این حرفو میزنم ولی عمرا طرف بازی های ایرانی با این وضعیتی که گفتم نمیرم حتی اگر گرافیک و هوش مصنوعیش در حد اویل 5 و Mass Effect 2 باشه
    Last edited by konami-pes; 06-09-2010 at 10:31.

14. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا من یه خبر گذاشتم که متاسفانه هیشکی ندید....دوباره اینجا برا شما میذارم:

شایعاتی به گوش می‌رسد که نشان می‌دهد عرضه نسخه ششم بازی Resident Evil کمتر از هشت سال به طول می‌انجامد.
    آقای Keiji Inafune در مصاحبه اختصاصی خود با یک وبسایت اسپانیایی که در رویداد بازی Dead Rising 2 در اسپانیا انجام داد، به این نکته اشاره کرد بزودی اولین اطلاعات را از نسخه ششم رزیدنت اویل می‌شنویم.
    متن ترجمه شده گفته‌های وی به شرح زیر است:
    "ما همانطور که وعده داده بودیم موفقیت بزرگی را از نسخه پنجم بدست آوردیم. خواسته ما بر این است که نسخه ششم را با سرعت هرچه تمام‌تر روانه بازارها کنیم. بنابراین بزودی شما خبرهای بسیاری را در این باره از شرکت Capcom خواهید شنید."
    هنوز اطلاعات بیشتری در مورد ساخت و چگونگی بازی بدست نرسیده اما ممکن است این بار بازی تحت رهبری تولید کننده نسخه پنجم یعنی آقای Jun Takeuchi قرار نگیرد.
    قبل از انتشار Resident Evil 5 در ماه مارس 2009 وی در این باره گفته بود عنوان بعدی (ششم) تحولی مجدد برای این سری خواهد بود. باید منتظر انتشار اطلاعات بیشتر در نمایشگاه توکیو (TGS) امسال باشیم.
    لازم به ذکر است که نسخه پنجم بعد از انتشارش در ماه مارس و تا پایان سال گذشته بیش از 5.3 میلیون نسخه کپی از آن در سراسر جهان بفروش رفته است.
    [URL="http://assets.vg247.com/current//2010/09/re5.jpg"]

16. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •