بله میتونید اگه حجم هم تموم نشه میتونید و محدودیتی نداره. برید توی خرید ترافیک مشخص هست.
بله میتونید اگه حجم هم تموم نشه میتونید و محدودیتی نداره. برید توی خرید ترافیک مشخص هست.
ممنون دوست عزیز
ولی اشکال نداره باز 15 ماه زمان دارم .
میتونم اعتبار بخرم
راستی تو شهر ما های وب یه نمایندگی داره ، اون روز که از جلوش رد میشدم . زده بود هر گیگ حجم اضافه فقط 750 تومان . . .
یعنی واقعیت داره ؟!
احتمال داره اینی که گفته 1گیگ 1روزه هست که اینجا میدن 1000تومان تو شهر شمام حتما تعداد بالا بگیری با این قیمت بت میدن
شاید
یه سوال دیگه
من وقتی با کریو ( ویلتر شکن ) کانکت میشم دیگه هیچ سایتی رو نمیاره
شما هم مثل منید ؟
پس من چیکار کنم؟
چجوری برم فیس بوک و گوگل پلاس ؟![]()
فری گیت![]()
جواب سوالت بلی هست. ولی منم پیشنهاد می کنم نیای های وب که به شدت وضع خرابه ...
تا دو ماه پیش بهترین اینترنت بود ولی با تبلیغات و این همه مشترک که گرفته دیگه خراب خراب خراب شد....
بله اینا همون فشفشه های 1 گیگ 1 روزه هستن من خودم فقط ازینا استفاده می کنم. 50 گیگ میگیرم 40 تومان.
دوستان hi web چطوریاس ؟
نامحدود هاش و اینکه محدود میکنه یا نه !!
و سرویس های محدود و سرعت دانلود و تایم و سرعت شبانه.
کلا بگین چطوریاس hi web و برای بازی و پینگ.
برای بازی دوستان میگن مناسب نیست ولی من قبلا مخابرات بودم پینکش از مخابرات بهتره واسه بازی
نامحدودش زیاد به درد نمیخوره مثلا 512 نامحدود بگیری 60-70kbدانلود میده محدودیت دانلود هم نداره
محدود هم سرعت دانلود در بازه رایگان 250-270kb هست که تو این 3ساعت میتونی 2.8گیگ دانلود کنی
سلام دوستان میشه یکی لطف کنه یه tracert 8.8.8.8 حال حاضر رو بگذاره چون الان 1 هفته ای کلا مسیرا عوض شدن که پینگ و سرعت رو گند زده برام میخوام بدونم جاهای دیگه هم اینطوریه ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)