تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 1746 اولاول ... 2636637137537597607617627637647657667677738138631263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

درباره مشکل استیم که میگید من راهشو تو تاپیک دوتا2 گفتم و چند نفر از دوستانم هم تست کردن و درست شد مشکلشون و الآن بدون مشکل دانلود کردن و دارن بازی میکنن .

این که نت ایران زده پرتای استیمو دست کاری کرده و نمیدونم Steamcommunity رو فیلـــتر کرده ، تقصیر Steam نیست .
    خود خارجیا هم بدون مشکل دانلود میکنن این مشکل واسه ما ایرانیاست و مقصر کس دیگه ای هست .
    Dota 2 یکی از تنها بازی هایی هست که کوچکترین فرقی بین پلیر های فری و اونایی که پول میدن توش نیست ، به جز آیتم برای ظاهر هیروها که تازه اونم آخر هر دست رندوم به بعضی پلیرا آیتم میده . مثلا همین چند دقیقه پیش با هادی توی بازی بودیم آخرش من یه Shoulder واسه Omni Knight گیرم اومد .(این که کدوم بهتره نظر شخصی افراده و کاملا محترم . ولی این جمله شما که لول از صد برابر دوتا2 بهتره صد در صد غلطه ! نمرات 9 و 9.4 از Gamespot و IGN گویای همین موضوع هستند . متای دوتا2 در حال حاضر 89 هست و لول 78 )

دوستان خواهشا هنگام مقایسه دو بازی ، اگه هر دو رو خوب بازی نکردید نظری ندید !(شخص خاصی رو نمیگم کلیه)

Lore توی دوتا2 اینطوره که مثلا وقتی Lycan میرسه به Lone Druid که یارشه اینو میگه(برای اولین بار فقط میگه البته) :
    Ah, Lone Druid, a kindred spirit
    یا وقتی Lycan میزنه Lone Druid رو میکشه این جمله رو میگه :
    Ha, bears are no match for the cunning of wolves
    یا مثلا وقتی روی یه گرگ توی Jungle از Helm of Dominator استفاده میکنه(و گرگ برای یه مدت میشه یونیتش و قابل کنترل میشه) جمله زیر رو میگه :
    Welcome to the pack
    یا نمیدونم وقتی Night Stalker رو می کشه اینو میگه :
    The night needs nobility, not a beastly fairy tale

Lore طوری هست که به چشم میاد کاملا توی بازی و هر هیرویی کلی دیالوگ داره که مثلا لینک زیر واسه Lycan هست(به واسطه همین دیالوگ ها خیلی چیزا میشه فهمید مثل اسم واقعی Invoker یا اینکه مثلا در قدیم کدوم هیروها با هم جنگیدن و اینجور مسائل . بعضی هیروها به زبان شیاطین با هم دیگه صحبت میکنن مثلا) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو هم که کلا طرفدار dota2 هر کس هر جایی بد گفت مهم نیست چه تاپیکی بیا طرفداری کن خخخخخخ
    دوست عزیز اینجا تاپیک یه بازی هست که رقابت داره چیزی که مشخص هست اینه که کسانی که این بازی رو بازی میکنن مطمئتا بیشتر خوششون میاد تا از اون یکی رقباش.
    واقعا نیازه که هر وقت یکی از یه چیزی خوشش نیاد طرفداری کنی ازش؟
    وقتی X و Y رقیب هستن, نظر دادن در مورد Y تو تاپیک X یه چیز عادیه و در واقع کسی هم حق این رو نداره که بیاد تو تاپیک X با موضوع X مخالفت کنه.

از این چیزی که گفتم هیچ قصدی نداشتم جز این که بگم کارت جالبن نیست, حالا خود دانی وگرنه نه من پدر کشتگی دارم با کسی نه از شرکت خاصی پول میگیرم که طرفداریشو بکنم.

2. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

ولی این جمله شما که لول از صد برابر دوتا2 بهتره صد در صد غلطه
    به من نشون بده ببینم من کجا نوشتم لول صد برابر دوتا 2 بهتره؟ کو؟ بیا بگرد... در مورد داستان دوتا 2 هم یکی دو سال پیش یه جا خوندم که یه بخش داستانی Singleplayer هم می خوان براش طراحی کنند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تو هم که کلا طرفدار dota2 هر کس هر جایی بد گفت مهم نیست چه تاپیکی بیا طرفداری کن خخخخخخ
    دوست عزیز اینجا تاپیک یه بازی هست که رقابت داره چیزی که مشخص هست اینه که کسانی که این بازی رو بازی میکنن مطمئتا بیشتر خوششون میاد تا از اون یکی رقباش.
    واقعا نیازه که هر وقت یکی از یه چیزی خوشش نیاد طرفداری کنی ازش؟
    وقتی X و Y رقیب هستن, نظر دادن در مورد Y تو تاپیک X یه چیز عادیه و در واقع کسی هم حق این رو نداره که بیاد تو تاپیک X با موضوع X مخالفت کنه.
    دلیل اصلی این که اون پستو دادم این بود که بگم استیم مشکلش برطرف میشه و کسایی که میخوان دوتا2 بزنن از این تاپیک دلسرد نشن .
    طرفدار هستم ولی متعصب نیستم سرش .
    یه دلیل دیگه اون پست قسمت Lore بود دوستان میگفتن چطور Lore رو میتونن بارز کنن ؟ من گفتم مثل سیستم دوتا2 . فکر نمی کنم این موضوع بی ربط بوده باشه به تاپیک نه ؟
    خودم حواسم کاملا هست که پستی که میدم نه طرفداری الکی باشه ، نه توهین داشته باشه و به تاپیک کاملا مربوط باشه و توجه کنی من حتی یه بار هم لول رو نکوبوندم حتی یه بار .
    ولی اوکی ، من دیگه در این باره پستی در تاپیک نمیدم چون فکر کنم اکثریت جنبه بحث دوستانه نداشته باشن .(بازم اصلا شخص خاصی منظورم نیست : دی)
    (ولی همینجا بگم خیلی خوشحال میشم کسایی که بازی کردن هر دو رو و از رو تعصب نمیخوان یه حرفی زده باشن ، توی پروفایلم حتما نظرشون رو بگن !)

در جواب پست بالایی :

در ضمن ریوت هرچی باشه صد برابر Steam و Valve می ارزه
    Last edited by Arrowtic; 03-08-2013 at 14:31.

5. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

هرکس هرجا گفت ریوت منظورش LoL است؟ آیا Steam و Valve رو با دوتا 2 یکی میدونید؟ پست منو خوب نخوندی و توجیه شما اصلا منطقی نیست.
    Last edited by hm741; 03-08-2013 at 14:33.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

هرکس هرجا گفت ریوت منظورش LoL است؟ آیا Steam و Valve رو با دوتا 2 یکی میدونید؟ عزیز من اینها شرکت بازی سازی هستن خودت هم خوب میدونی سوتی دادی حالا هی بیا صحنه سازی کن.
    از اونجایی که تنها محصول ریوت در این سبک لوله و واسه Valve هم همینطور ، این برداشتو کردم .

ولی اگه منظورتون این چیزی که من برداشت کردم نبوده ، عذر میخوام .

____

دیگه این بحثو ادامه ندیم تاپیک روند عادیشو بگیره .

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

Renekton vs. Nasus

کدوم باحالتره؟؟؟
    (اینو گذاشتم فضا عوض شه... )

10. 3 کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

ای رنکتون جو گرفتتش
    الا نسس یه q میزنه پس گردنش پشماش میریزه میاد پایین از اون بالا

12. 3 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والا nasus از وسطای بازی به بعد تو بازی حکمرانی میکنه ، Rene که هیچی! هیچ چمپ دیگه ای هم نیست که جرئت کنه بش بگه بالا چشت ابروئه!
    ولی اول بازی از خیلیا میخوره، همین چند روز پیش سر یه کل کل من atrox برداشتم برادرم nasus ،مث چی از من میترسد اصلا نمیتونست بیاد جلو فارم کنه ،خلاصه چند بار کشتمش،بعدش از رو ترحم بهش یه kill دادم
    بعد یه مدت از بازی که هر دومون 6 شدیم دیدم مثل ماست منو کشت ulti داشتم پسیو هم داشتم،دیگه آخرای بازی میومد زیر تاور منو میکشت!
    نسوس فقط کافیه qوش رو آپگرید کنه و آیتمای تانکی ببنده بعدش یه تیمو میخوره!

14. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دقیقا همینطوریه که میگین دوستان...

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان امشب LCS هست ، از دستش ندین...

17. 4 کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •