درباره مشکل استیم که میگید من راهشو تو تاپیک دوتا2 گفتم و چند نفر از دوستانم هم تست کردن و درست شد مشکلشون و الآن بدون مشکل دانلود کردن و دارن بازی میکنن .
این که نت ایران زده پرتای استیمو دست کاری کرده و نمیدونم Steamcommunity رو فیلـــتر کرده ، تقصیر Steam نیست .
خود خارجیا هم بدون مشکل دانلود میکنن این مشکل واسه ما ایرانیاست و مقصر کس دیگه ای هست .
Dota 2 یکی از تنها بازی هایی هست که کوچکترین فرقی بین پلیر های فری و اونایی که پول میدن توش نیست ، به جز آیتم برای ظاهر هیروها که تازه اونم آخر هر دست رندوم به بعضی پلیرا آیتم میده . مثلا همین چند دقیقه پیش با هادی توی بازی بودیم آخرش من یه Shoulder واسه Omni Knight گیرم اومد .(این که کدوم بهتره نظر شخصی افراده و کاملا محترم . ولی این جمله شما که لول از صد برابر دوتا2 بهتره صد در صد غلطه ! نمرات 9 و 9.4 از Gamespot و IGN گویای همین موضوع هستند . متای دوتا2 در حال حاضر 89 هست و لول 78 )
دوستان خواهشا هنگام مقایسه دو بازی ، اگه هر دو رو خوب بازی نکردید نظری ندید !(شخص خاصی رو نمیگم کلیه)
Lore توی دوتا2 اینطوره که مثلا وقتی Lycan میرسه به Lone Druid که یارشه اینو میگه(برای اولین بار فقط میگه البته) :
Ah, Lone Druid, a kindred spirit
یا وقتی Lycan میزنه Lone Druid رو میکشه این جمله رو میگه :
Ha, bears are no match for the cunning of wolves
یا مثلا وقتی روی یه گرگ توی Jungle از Helm of Dominator استفاده میکنه(و گرگ برای یه مدت میشه یونیتش و قابل کنترل میشه) جمله زیر رو میگه :
Welcome to the pack
یا نمیدونم وقتی Night Stalker رو می کشه اینو میگه :
The night needs nobility, not a beastly fairy tale
Lore طوری هست که به چشم میاد کاملا توی بازی و هر هیرویی کلی دیالوگ داره که مثلا لینک زیر واسه Lycan هست(به واسطه همین دیالوگ ها خیلی چیزا میشه فهمید مثل اسم واقعی Invoker یا اینکه مثلا در قدیم کدوم هیروها با هم جنگیدن و اینجور مسائل . بعضی هیروها به زبان شیاطین با هم دیگه صحبت میکنن مثلا) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]