سلام
دو عدد آخر رو حذف کنید میشه مگابایت مونده یعنی 1518 مگابایت دارید
سلام
متاسفانه نه
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که زنگ بزنید از ایرانسل بپرسید که آنتن اونجا میزنن یا نه
یا این که ببینید اگر مودم خارجی اونجا آنتن میده یه مودم خارجی بخرید
سلام
دو عدد آخر رو حذف کنید میشه مگابایت مونده یعنی 1518 مگابایت دارید
سلام
متاسفانه نه
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که زنگ بزنید از ایرانسل بپرسید که آنتن اونجا میزنن یا نه
یا این که ببینید اگر مودم خارجی اونجا آنتن میده یه مودم خارجی بخرید
سلام دوستان .
من 512 ماهیانه 4 گیگ (6 ماهه) دارم که این ماه کلاً تموم میشه . من زیاد مصرف ندارم برای همین می خواستم برای دور جدید بیام روی 256 یا 128 که به صورت آزاد و از بسته های افزایشی (1 گیگ و 2 گیگ و ...) بتونم استفاده کنم .
حالا یه سوال دارم که سرعت صفحه باز کردن 512 نسبت به 256 یا 128 خیلی فرق میکنه ؟ یا زیاد فرقی نمی کنه ؟
ممنون![]()
سرعت 512 64 کیلوبایت هست و سرعت 256 32 کیلوبایت
به زبان دیگه اگر با 512 یه صفحه در عرض 30 ثانیه باز میشه با 256 در عرض 1 دقیقه باز میشه و با 128 در عرض 2 دقیقه
یعنی به همون نسبت که توی سرعت دانلود تاثیر داره توی سرعت باز کردن صفحه هم تاثیر داره ؟ آخه مثلاً برای دیال آپ اینطوری نیست . سرعت دانلود خیلی کمتره اما سرعت باز کردن صفحه اونقدر کم نیست .
اصلاً ارزش داره از 512 بیام به 256 یا 128 ؟
چرا کسی جواب تازه وارد ها رو نمیده ؟
(آخر تبعیض!!!)
سلام
بله تاثیر داره.
مثلا با سرویس 512 اگه حجم سایتی 300 کیلوبایت باشه ، این صفحه در عرض 4-5 ثانیه باز میشه! و با سرویس های پایین تر این زمان بیشتر میشه.
به نظر من سرویس 256 یا 128 نگیر چون سرویس های ضعیفی هستند و مثلا موقع فیلم دیدن از یوتیوب یا آپارات این ضعیف بودن کاملا مشخصه.
از 512 پایین تر ارزش نداره بگیری چون سرعتش رو واقعی بستن پینگش هم بالا میره(برای من این مشکل رو داشت که پینگ 2 برابر بود با سرور ایران) در کل اگه میخوای حتی 256 بگیری بهتره بری GPRS ایرانسل بگیری سرعتش بیشتره برای من تا 45 کیلوبایت هم میره(البته به منطقه بستگی داره) قیمتش هم منصفانه تره
موفق باشی![]()
بچه ها ما توی منطقه زرد رنگ هستیم ،ساختمان بلند ها کنارمون نیست (کمه) . به نظر شما مودم داخلی جواب میده ؟ یا باید خارجی بگیرم ؟ سوعتشون هم تفاوتی داره ؟
دوستان تو سایت ایرانسل نوشته که اگه ما بسته افزایشی بخریم از دوره بعد فعال میشه یعنی اگه اشتراک یک ساله داشته باشیم بسته افزایشی بخریم از سال بعد فعال میشه ؟ (خب به چه دردمون میخوره )
اصلا به نظر شما بسته های یک ساله با مودم رایگان می ارزه ؟
دوستان . ما خونمون توی مناطق زرد رنگ تو نقشه هست . به نظر شما مودم داخلی بگیرم یا خارجی ؟ سرعتشون فرقی هم میکنه اگه 512 باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)