شما N53 SV asus رو بگیر خیال خودترو راحت کن...همچیزش هم اوکی هست....مشگل cpu هاش هم حل شده!
شما N53 SV asus رو بگیر خیال خودترو راحت کن...همچیزش هم اوکی هست....مشگل cpu هاش هم حل شده!
EA4CGX حدود 1400 قیمت داره و مدل EA36FGحدود 1300 تومان
EA4CGX رو میتونی با EA 37 مقایسه کنی که EA37 بهتر هست و با گارانتی رهجو هم عرضه میشه(کم پیدا میشه)
اما بین دو مدلی که گفتی EA4CGX بهتره
نبود کسی؟؟؟
سلام دوستان
واسه قیمت 1,200 به من تو این فروم hp dv6 3052 معرفی شد که من میخواستم از بانه بخرمش ولی پیداش نکردم! میخواستم بدونم اگه کمی منتظر بمونم میتونم لپ تاپی با مشخصات خوب و با کانفیگی مثل ساپورت usb3 و sandy bridge بخرم با همین قیمت 1,200 و ایا لپ تاپی از برندهای دیگه سراغ دارین که خوب باشه؟
من کجا میتونم REVIEW های لپ تاپ هارو گیر بیارم؟ چون تو سایت NEOTEBOOKCHECK نتونستن واسه HP DV6 3052 ریویو پیدا کنم
ویه سوال دیگه dv6 3052 nr با dv6 3052 فرق داره؟
با تشکر
یکی نیست کمک کنه؟![]()
بنز؟
مدل خوبی رو انتخاب کردین.
اگر از دیگر برند ها هم سراغ بگیرید مدل های بهتری هست
ایسوس N53SV-SX264V
CORE I7-2.0-2630QM
4 GB
640
NV GT 540 1G DDR3
15.6"
BLUE-R
USB 3
با گارانتی سازگار
سلام من با این رنج محدودیت بودجه ، این دو مدل رو انتخاب کردم:
1)اچ پی dv6-3190 که قیمتش حدود1400 ه
2)و سونی f134 که حدود1500
حالا چندتا سوال:
کارت گرافیک کدوم یکی قوی تره؟جواب بازی تو کیفیت متوسط رو میده؟
عمر باتری اچ پی و سونی این مدل هایی که گفتم،کدومش بیشتره؟چه میزان؟
به طور کلی 3190 بهتره یاf134?
در مورد اچ پی 3190 خیلی تو نت گشتم ولی review ازش پیدا نکردم اگه کسی لینک داره لطف کنه پی ام خصوصی کنه.
با تشکر
آقا گرافیک 5650 یعنی Hp تو اکثر مواقع بهتره (تو گیمینگ)
این لینک Notebook Check
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته خیلی نزدیک به هم هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل های hp داخل ایران معمولا مال Middel East (خاورمیانه ) هستن برا همین تو نت Review ازشون نیست
در مورد باتری hp چیزی در مورد چند mAh باتری چیزی نگفته فقط گفته 6 cell هستش ولی سونی رو 6 Cell با 5000 mAh 'گفته
?????????????????
آقا این مدل ایسوس N53SV-SX264V
خوبه که دوستان هم بالا معرفی کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)