...................
................
........
.
پاک شه
...................
................
........
.
پاک شه
بابا بی خیال! فقط 4 ساعت نمی شه هر روز هم ها! یک ساعت قبلش میای برنامه ی عادل فردوسی پور رو قبل بازی ببینی و تا یک ساعت بعد بازی هم تو فکر اتفاقات بازی هستی! کلا داغون می شه مسعود جان!
بازی های یک چهارم نهایی به بعد 11 تیر به بعده. اون موقع حال می کنیم!
ایشالله 4 سال دیگه این موقع ترم آخر کارشناسی هستیم و بازم درگیر امتحان های ترم که با جام جهانی 2014 برخورد می کنن!
من 3 تا بازی اسپانیا رو می بینم. شااااااااید هم یکی دو تا بازی دیگه، بعضی جاهاشون رو دیدم!اصلش همون حذفیشه که بعد کنکور بیشترش رو می بینیم.
سلام به همه بچه کنکوری های گل.قشنگترین آرزوهارو واستون دارم و امیدوارم همتون به اون چیزی کی میخواید برسید.
یه سوال دارم ازتون.میخوام بدونم برای آماده شدن واسه یه آزمون مثه کنکور،این بهتره که اول یه درسو تموم کنیم بعد بریم سراغ درس بعدی یا اینکه همزمان به همه درسا یه نیگایی انداخت؟(مثلاً اول زبانو کامل خوند و بعد رفت سراغ ادبیات.یا اینکه در حین زبان،ادبیات هم خوند؟وهمینطور برای اختصاصیا)
تشکر.
سلام
قطعا هم زمان خوندن درسا بهتره. یکی از مهمترین مزیتهای این شیوه درس خوندن اینه که شما موقع آزمون کنکور قراره توی زمان 4ساعته تمام درسارو آزمون بدی اگه مغز شما قبلا این تمرین رو کرده باشه که از یه مبحث به مبحث دیگه سوییچ کنه خیلی بنفع شما میشه . ولی اگه بخوایین هر درسی رو جدا جدا بخونین بعد برین سراغ کتاب بعد موقع کنکور مثلا وقتی از درس دین و زندگی میرین سراغ زبان به کندی با جو سوالا هماهنگ میشین و شاید به سختی یادتون بیاد سوال دقیقا چی میخواد (البته بعد از اینکه برسین وسط سوالای درس بعدی مثلا همون زبان سرعتتون دوباره زیاد میشه و عادت میکنین ولی...)
سلام
بچه ها سوالای کنکور خارج تو نت هست؟
من فقط 88 رو تو سایت قلم چی دیدم
میدونین بقیه شو از کجا میتونم بگیرم؟
واسه تجربیا فقط 85 و 88 رو گذاشتهمن فقط 88 رو تو سایت قلم چی دیدم
میدونین بقیه شو از کجا میتونم بگیرم؟
من ریاضیم فقط شیمی تجربیا رو میخوام
دوست عزیز بابت عربی ممنون ولی در ریاضی من رشتم تجربیه و تحلیلی نداریم یه راهنمایی دیگه بکنین ممنون میشماز درس عربی کافیه 5 تا سوال رو درست بزنی و غلط نداشته باشی ...
در ریاضی هم حداقل 11 تا درست بدون غلط .
بطور کل هر درست در دروس عمومی یعنی 4 درصد و هر غلط یعنی 1.3 درصد منفی .
در ریاضی هم هر درست 1.8 درصد و هر غلط 0.6 درصد منفی .
، حالا تو عربی می تونی معنی ها رو بزنی که این حدود درصد رو بگیری ...
تو ریاضی سوالای آمار ، هندسه بحث دایره و نگاشت ، تحلیلی بحث خط و صفحه ، احتمال هم بسیار راحت می تونید درصد بگیرید
سلام
امروز بالاخره 86 رو زدم ، خراب کردمربته منطقه 1: 1100 تا 1200
ادبیات : 80%
عربی : 24%
معارف : 65%
زبان: 88%
ریاضی : 67%
فیزیک : 71%
شیمی : 57 %
ولی چرا سال 88 رتبه منطقه 1 بین 800 تا 900 شد ؟ این نرم افزار قلم چی عاشقه یا رقابت کمتر بوده ؟ اگه اینجوری باشه امسال که 350 هزار نفر شرکت کردند خیلی به نفعمون هست. تا تنور داغه بچسبونیم![]()
Last edited by BioHazard; 05-06-2010 at 12:21.
سلام . دوستان کسی کنکور خارج از کشور رشته ریاضی رو داره ؟ از ساعت 83 به بعد
فکر کنم توی سايت گزينه 2 هست ، اما فقط مخصوص کسايی که توی طرح مرور آخر ثبت نام کردند .
کسی اينجا هست که ثبت نام کرده باشه و بتونه سؤالا رو گير بياره و اينجا بزاره ؟
سلام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)