دوستان توی opera روی Vote now که کلیک کردین قبل از اینکه صفحه رفرش شه دوباره کلیک کنید و همینجوری ...... رای ثبت میشه
دوستان توی opera روی Vote now که کلیک کردین قبل از اینکه صفحه رفرش شه دوباره کلیک کنید و همینجوری ...... رای ثبت میشه
گزارش ایتالیای رو دانلود کردم و ریختم توی پوشه img بازی حالا چجوری باید فعالش کنم ؟
GEDAA اول شدن استقلال و پرسپولیس![]()
دمارم در اومد بس که کلیک کردم![]()
من از ساعت 12 ظهر تا 8 شب از 1 شب تا الان رای میدادم شدم شکل رای حالا کل سر اولی استقلال یا پرسپلیسه که اس اس باید اول باشه
دمت گرم . دارمت . برو که رای اس اسو ببریم بالا![]()
خوب منم وظيفه ملي خودم رو به بهترين وجه انجام دادم تو 30 دقيقه 1000 تا راي دادم و الان پرسپوليس و استق لال اول و دوم هستند
البته يكم كرم هم ريختم تو كار اونم اينكه يه بار فقط به پرسپوليس راي دادم و اوردمش اولش كردم بالاتر از استق لال![]()
Last edited by vahidreza2007; 05-11-2009 at 03:51.
يه راه خفن بگم هر بار بتونيد 100 بار راي بدين با نرم افزار اپرا وقتي صحفه باز شد هي پشت سر هم روي vote now يا همون راي دادن خودمون پشت سر هم كليك كنيد تا جايي اين كارو ادامه بدين ببينين داره جونتون در مياد ديگه كليك نكنيد و بذاريد صحفه لود بشه و راي ها ثبت بشه حالا بريد تو بخش كوكي اپرا ادرس اين سايت رو پاك كنيد تا دوباره بتونيد راي بديد اين كار رو به مدت 1 ماه و به ميزان زياد تكرار كنيد تا فرجي بشه و اين دو تا تيم هم بتونن برن تو بازي
كپي رايت اين اموزش فقط مخصوص اين سايت خودمون هستش ولا غير![]()
Last edited by vahidreza2007; 05-11-2009 at 03:55.
دوستان یکی کمک کنه بگه این uper star چی جوری فعال میشه من هر کاری مکنم نمیشهاعصابه منو بهم ریخت ...
خدا رو شکر انقدر اختلاف افتاده که جای حرف حدیث نباشه . ولی میگم بیاید به 50 درصد برسونیمشون که حال همشون گرفته بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)