دوستانی که از شاتل adsl می گیرن یک سوال کسی که توی محوطه ART باشه ولی توی ECO نباشه نمی تونه از ECO استفاده کنه اخه ارزون تره بعد هرکی از اینجا سرویس می گیره خواهشا بگه سرعتش چطوره شبانه سرعت واقعی میده یا نه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که از شاتل adsl می گیرن یک سوال کسی که توی محوطه ART باشه ولی توی ECO نباشه نمی تونه از ECO استفاده کنه اخه ارزون تره بعد هرکی از اینجا سرویس می گیره خواهشا بگه سرعتش چطوره شبانه سرعت واقعی میده یا نه؟
اگه تو مرکز شما فقط art ارایه بشه نمیتونید eco بگیرید یعنی فقط میتونید art بگیرید البته قراره در آینده در این مراکز eco هم ارایه بشه که خدا میدونه کی!
درباره سرعت , من eco-512 دارم سرعت در طول شبانه روز ثابت هست یعنی من با 55-65 دانلود میکنم
سرعت وبگردی هم خوبه. قطعی هم خیلی کم دارم در حد صفر
البته اینا به مرکز مخابراتی هم بستگی داره!
من ECO 128 دارم. همیشه بالای 128 داره بهم میده. تازه خط تلفنم نویز داره. DC هم نمیشه. حتی تو این شبها هم خوب بوده. راضیم
![]()
یه سوال از دوستان شاتلی.من الان حدود 11.3 گیگ از 12 گیگ رو مصرف کردم .اگه مصرفم از 12 بیشتر بشه سرویسم رو قطع میکنن یا اخر ماه برام قبض صادر میشه و تو قبض به ازای هر گیگ 3 تومن ازم میگیرن؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم :مگه پول سرویس رو اول هر ماه نمیگیرن؟ پس این قبض دیگه چه صیغه ایه؟
سرعت وبگردی خیلی کم شده اما سرعت دانلود خوبه،پینگ خیلی بالاست.
اگه منطقتون اکو ارائه نشده بهت اکو نمیدن
سرعتش در روز و شب سرعت واقعی یه کمی بالاتر هستش
مثلا برای 128 سرویست رو 168 میبندن
چرا همه چیز داره "ف""ی""ل""ت""ر" میشه ؟ دیروز youtube امروزم tinypic ?! ( از شاتل سرویس دارم )
یه سوال برام پیش اوومد : سایت ها رو شرکتهای سرویس دهنده "ف""ی""ل""ت""ر" میکنن یا ............ ؟؟؟
دوستان اگر ميخوان فروم دوباره به دليل پاره اي مشكلات!!! بسته نشه لطفا رعايت كنن...
بهتر نيست اسم نبريم يا عكسي چيزي نذاريم فعلا؟!
-------- ها فقط مربوط به شاتل نيست، همه ي ISP ها همينه،
تايني پيك، فيس بوك، يوتيوب، كلوب دات كام،بي بي سي انگليسي، و ... فعلا فيـــلتــره!
بلاگفا و ايرنا و ... هم با مشكلاتي مواجهه كه بلاگفا گفته بود حمله به سرور ها بوده!
احتمالا بعد از مدتي دوباره باز ميشن.
الان وبگردي واقعا دردسره ولي دانلود خوبه،
اوضاع اينترنت دوستان چطوره؟
کاملا تایید میشه. دوستان لطف کنید یه مقدار بیشتر رعایت کنید تا همین فروم هم بسته نشده!!!
در ضمن قیلطرینگ دو طرفه هست، هم همه isp ها موظف هستند به این کار، هم خود مخابرات.
اکیدا تایید میشد
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)