تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 905 اولاول ... 263663713753759760761762763764765766767773813863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام خدمت دوستان محترم ... من سوالی داشتم ازتون من یه پراید 111 دارم میخواستم بدونم چرا بادی که از دریچه های جلو میاد ( درچه های باد کولر منظورم هستش ) هر کدوم پرتاب بادش فرق میکنه مثلا وقتی دریچه های سمت چپ و راست رو کامل می بندم و فقط 2 دریچه ی وسط رو باز میزارم و درجه فشار سرعت باد فن رو میزارم رو حالت آخر از دریچه ی وسط سمت راست باد بیشتری میاد نسبت به دریچه ی سمت چپ !!! اینجوریه که دریچه کنسول وسط سمت راست پرتابش خیلی خوبه سمت چپ ضعیف تره ... میخواستم علتش رو بدونم ؟؟؟ مشکل از کجاست > ؟؟؟ فایل عکس ضمیمه راهنما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

در کانالهای کولر ساختمانها هم بعضی کانالها بادش قویتره و علتش اینه که چند راهه ی به کار رفته باد رو به طور متساوی تقسیم نمیکنه بین کانالها
    برای تقسیم مساوی باید یک چند راهه در مسیر کانال اصلی قرار بگیره تا باد رو کاملا مساوی تقسیم کنه و بفرسته توی کانالهای جداگانه
    این یک چند راهه هست که باد یا آب رو کاملا مساوی تقسیم میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این یکی مساوی تقسیم نمیکنه و کانالهای کناری فشارشون کمتر از دوتای وسطی هست

وقتی چند راهه ی زیر داشبورد باد رو مساوی تقسیم نکنه اونوقت یک کانال قوی و یک کانال ضعیف میشه
    تنها راهِ حل اینه که اون کانالی که بادش قویتره کمی تنگ یا بسته بشه تا باد کانالهای دیگه قویتر بشه
    گاهی هم لوله ی خرطومی یک کانال یمقداری از جاش دراومده و درست وصل نیست و مقداری از باد هدر میره و پخش میشه زیر داشبورد
    یعنی خرطومی هر کانال هم باید چک بشه تا از محکم بودنش مطمئن بشین

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    چرا وقتی همه درها بستس،چراغ باز بودن درها باز هم روشنه،بررسی کردم کلیدهای فشاری درها درست عمل میکنه؟
    سلام
    کلید چراغ سقف 3 حالت داره معمولاً
    چراغ همیشه خاموش
    چراغ همیشه روشن
    چراغ با دربِ باز روشن (اتوماتیک)
    شاید دکمه ی کنار چراغ مشکل داره و روی وضعیتِ چراغ همیشه روشن مونده
    با درهای بسته چند بار دکمه رو با سرعت حرکت بدین و بعدش بذارین روی اتوماتیک . اگر درست نشد باید چراغ باز بشه و دکمه بررسی بشه

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام داداش محمد من میخوام روغن ایرانول (واسکازین ) بریزم داخل پرایدم فرق بین Xpو EP درچیه؟کدومو بریزم برای این فصل؟پراید 75W80میخوره منتها برا XP و EP موندم

6. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام داداش محمد
    من میخوام روغن ایرانول (واسکازین ) بریزم داخل پرایدم فرق بین Xpو EP درچیه ؟کدومو بریزم برای این فصل؟پراید 75W80میخوره منتها برا XP و EP موندم
    سلام
    بنده متاسفانه اطلاعاتم در مورد روغنهای ایرانی خیلی کمه
    شما از روغن با مشخصاتِ توصیه شده توسط سازنده استفاده کنین
    مارکش هم معتبرترین باشه و از مغازه های مطمئن بخرید تا احتمال تقلبی بودنش کمتر بشه

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان مشکل لرزش پدال گاز رو چه جوری میشه حل کرد؟ پیچی برای تنظیم داره؟ پراید
    وقتی توی ترافیک میمونم از زیر پا صدای لرزش میاد وقتی پام رو میزارم روی پدال گاز صدا قطع میشه(گاز نمیدم فقط مهارش میکنم با پا)

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام داداش محمد من میخوام روغن ایرانول (واسکازین ) بریزم داخل پرایدم فرق بین Xpو EP درچیه؟کدومو بریزم برای این فصل؟پراید 75W80میخوره منتها برا XP و EP موندم
    سلام
    من مجددا گشتم و یه اطلاعاتی ازش به دست اوردم. سری XP جدیدتر هستش و به نظر میاد API GL5 رو داره که درمقابل EP واسه سری قدیمی تر هاس و API GL4 رو داره. واسه پراید همون GL4 توصیه شده ولی GL5 هم میشه ریخت (برعکسش امکان پذیر نیست). در کل هر دو مناسب هستن و احتمالا XP یه مقدار گرونتر! ضمن اینکه سری XP واسه ی دنده های هیپوئید نیز توصیه شده که میشه توی دیفرانسیل ها هم بکار برد ولی EP رو نمیشه.

11. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنونم داداش بعدظهر رفتم نمایندگی فروش ایرانول عمده فروش کرمانشاه و 3 عدد ایرانول EP با گرانروی 75W80 خریدم که هرکدم از بطری ها 1 لیتری بودن حدود 2 و نیم لیتر ریختم داخل ماشین واقعا دنده عوض کردن زمین تا اسمان فرق کرد تو خود سایت ایرانول نوشته ایرانول EP با درجه 75W80 مخصوص پراید تولید شده این از این راستی دونه ای 7و 500 خریدم که 3تاش شد 22 تومن و 4 تومنم دادم تعویض روغنی برام تعویضش کرد.

در مورد گاز خوردن ماشینم پیرو پستهای قبلیم امروز نشستم تو ماشین دوباره به شدت شروع کرد گاز خوردن فقط خوشم بود از درخونه تا سرخیابون بقیش حدود 30 کیلومتری رانندگی کردم با مکافات دوباره دور موتورم بالا میرفت بعد یهو میفتاد پایین واقعا حدود 3 سالی هست درگیرشم کلافه شدم هرکاری بگی کردم اورینگ واشر انژکتور عوض کردم استپر عوض کردم چند روز پیش دیاگ حرفه ای زدم همه چیز نرمال بود جز استپرم که کمی نویز داشت اونم عوض کردم استپر نو زیمنس ترکیه ای انداختم روماشین حالا واقعا مخم در حال دود شدنه از دست این ماشین موندم چیکار کنم

فقط موقعی که برگشتم تو حیاط خونه متوجه چیز عجیبی شدم هرچی گاز زدم دور موتور بیاد پایین که ماشین و خاموشش کنم نیومد پایین که نیومد کلاج رو گرفتم ماشین و گذاشتم دنده 1 کمی برم جلو یه دفعه دور موتور اومد پایین متوجه شدم به محض گرفتن کلاج دور موتور میاد پایین حالا نمیدونم ربطی به کلاجم داره؟جریان چیه؟مدل ماشین پراید 87 توروخدا یکی کمکم کنه ماشین تمیزیه دست خودم بوده از روز اول کلی خرجش کردم دلم نمیاد بفروشمش

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

ممنونم داداش بعدظهر رفتم نمایندگی فروش ایرانول عمده فروش کرمانشاه و 3 عدد ایرانول EP با گرانروی 75W80 خریدم که هرکدم از بطری ها 1 لیتری بودن حدود 2 و نیم لیتر ریختم داخل ماشین واقعا دنده عوض کردن زمین تا اسمان فرق کرد تو خود سایت ایرانول نوشته ایرانول EP با درجه 75W80 مخصوص پراید تولید شده این از این راستی دونه ای 7و 500 خریدم که 3تاش شد 22 تومن و 4 تومنم دادم تعویض روغنی برام تعویضش کرد.

در مورد گاز خوردن ماشینم پیرو پستهای قبلیم امروز نشستم تو ماشین دوباره به شدت شروع کرد گاز خوردن فقط خوشم بود از درخونه تا سرخیابون بقیش حدود 30 کیلومتری رانندگی کردم با مکافات دوباره دور موتورم بالا میرفت بعد یهو میفتاد پایین واقعا حدود 3 سالی هست درگیرشم کلافه شدم هرکاری بگی کردم اورینگ واشر انژکتور عوض کردم استپر عوض کردم چند روز پیش دیاگ حرفه ای زدم همه چیز نرمال بود جز استپرم که کمی نویز داشت اونم عوض کردم استپر نو زیمنس ترکیه ای انداختم روماشین حالا واقعا مخم در حال دود شدنه از دست این ماشین موندم چیکار کنم

فقط موقعی که برگشتم تو حیاط خونه متوجه چیز عجیبی شدم هرچی گاز زدم دور موتور بیاد پایین که ماشین و خاموشش کنم نیومد پایین که نیومد کلاج رو گرفتم ماشین و گذاشتم دنده 1 کمی برم جلو یه دفعه دور موتور اومد پایین متوجه شدم به محض گرفتن کلاج دور موتور میاد پایین حالا نمیدونم ربطی به کلاجم داره؟جریان چیه؟مدل ماشین پراید 87 توروخدا یکی کمکم کنه ماشین تمیزیه دست خودم بوده از روز اول کلی خرجش کردم دلم نمیاد بفروشمش
    ماشین منم روآ 87 دقیقا این شکلیه

همینجوری واسه خودش گاز میخوره ، توی دنده با حالت نیم کلاج دور موتور میاد پایین !

14. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونم داداش
    بعد از ظهر رفتم نمایندگی فروش ایرانول عمده فروش کرمانشاه و 3 عدد ایرانول EP با گرانروی 75W80 خریدم که هرکدم از بطری ها 1 لیتری بودن حدود 2 و نیم لیتر ریختم داخل ماشین واقعا دنده عوض کردن زمین تا اسمان فرق کرد
    تو خود سایت ایرانول نوشته ایرانول EP با درجه 75W80 مخصوص پراید تولید شده این از این راستی دونه ای 7و 500 خریدم که 3تاش شد 22 تومن و 4 تومنم دادم تعویض روغنی برام تعویضش کرد.
    در مورد گاز خوردن ماشینم پیرو پستهای قبلیم امروز نشستم تو ماشین دوباره به شدت شروع کرد گاز خوردن فقط خوشم بود از درخونه تا سرخیابون بقیش حدود 30 کیلومتری رانندگی کردم با مکافات , دوباره دور موتورم بالا میرفت بعد یهو میفتاد پایین واقعا حدود 3 سالی هست درگیرشم کلافه شدم هرکاری بگی کردم اورینگ واشر انژکتور عوض کردم استپر عوض کردم چند روز پیش دیاگ حرفه ای زدم همه چیز نرمال بود جز استپرم که کمی نویز داشت اونم عوض کردم استپر نو زیمنس ترکیه ای انداختم روماشین
    حالا واقعا مخم در حال دود شدنه از دست این ماشین موندم چیکار کنم
    سلام
    یکی از آشناهامون پژو 206 تیپ 5 داره که دریچه ی گازش برقیه , سیمی نیست
    همین مشکل رو داشت
    بردنش نمایندگی , استپر عوض کرد , درست نشد , سنسور دریچه گاز عوص کردند درست نشد , موتور دریچه گاز هم همینطور
    بالاخره شک کردند به برنامه ی کامپیوتر
    برنامه ی جدید دانلود کردند روی کامپیوتر , درست شد

شما اول از سالم بودن سیستم برق مطمئن بشید خصوصا اگر با روشن کردن چراغهای جلو , چراغ آمپرها چشمک میزنه یا ضعیف میشه
    باید سیمها و بستهای باتری را تمیز و براق کنین و محکم ببندید
    اگر درست نشد , سیم منفی بدنه و خصوصاً سیم منفی روی موتور رو باز کنین و تمیز کنین و محکم ببندین .
    اگر باز درست نشد باید برنامه کامپیوتر تعویض بشه

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ماشین منم روآ 87 دقیقا این شکلیه

همینجوری واسه خودش گاز میخوره ، توی دنده با حالت نیم کلاج دور موتور میاد پایین !
    درود
    اول با یه ماشین دیگه استپر رو جابجا کنید. البته قبلش سوکت ها چک بشه و اگه سولفاته یا لقی مشاده شده حل بشه.
    بعدش اگه جواب نداد سنسور دریچه گاز جابجا بشه.
    به احتمال 99 درصد یکی از این دو تاس. با فلش کردن ایسیو هم مطمئنا مشکل حل میشه ولی مهم اینه که بعد از دو روز دوباره مشکل برنگرده

18. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •