وقتی میخواستی لاگین کنی ، چه اروری میداد ؟ واسه من الان ارور incorrect password میده . تماس با یاهو اشتباست ! من تماس گرفتم گمونم آیدیمو دی اکتیو کردن ... :(
وقتی میخواستی لاگین کنی ، چه اروری میداد ؟ واسه من الان ارور incorrect password میده . تماس با یاهو اشتباست ! من تماس گرفتم گمونم آیدیمو دی اکتیو کردن ... :(
یادم نمیاد دقیقشو فقط همین که اصلا نمیتونستم وارد ایمیل بشم چه از سایت چه مسنجر بعد ارجاع میداد به سوال امنیتی که واسه ساخت ایمیل جواب داده بودم اونم که مربوط به ماقبل تاریخ میشدیادم نمی اومد و باقی ماجرا
اره تماس با یاهو رو باید بیخیال شد
خودبه خود درست میشه! فقط زمان میبره((تجربه من فقط نیست چند نفر دیگه هم برخورد داشتم همینطور شده بوده))
مرسی .
ولی مشکل من اینه که آیدیم توسط یکی از خدا بی خبر دی اکتیو شده و کلا آیدیمو زده ترکونده ...
عالم و آدم با من مشکل دارن![]()
اولش سوال امنیتی کرد که من گویا گند زدم و الان دی اکتیو شده کاملا !! ارور پسورد یا آیدی اشتباه میده ! وقتی می خوام وارد ایمیل بشم ! دیگه از اون سوال امنیتی خبری نیست ...
لعنت
اقا یکی بگه این پیغام چی هست من نمیتونم تو ایمیلم برم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ماه عسل کجا رفتی؟![]()
باز سوالات تکراری در مورد " پرسش یاهو موقع ورود به ایمیل " می بینم !!!!!
دوستان اینو از سر تجربه می گم !
اگه یاهو موقع ورود به ایمیل از شما سوال کرد اگر بلدید که هیچ اگر بلد نیستید بی خود انگولکش نکنید که اکانتتون غیر فعال خواهد شد !!!
اگر جواب پرسش رو نمیدونید ، برین 2-1 دوماه بی خیال اون آیدی بشین تا دوباره عادی باز بشه . راه دیگه ای نداره
چه سوالی حال کسی ازدواج نکرده ماه عسل کجا میره
تکلیف چیست چکار کنم دوستان این ایمیل من با خیلی ها در ارتباط هستم و حتی تو چت هم بکاپ برداشتم راهی هست از این سوالهای مسخره دیگه نیاد
ضمنا این ایمل مال خیلی سال پیش هست حداقل 8سال و من هیچ چیزش یادم نیست فقط پسورد رو دارم که چندین بار هم ع.وض کردم
شما در حین ثبت نام به سوال "ماه عسل کجا رفتی " پاسخ دادی که یاهو الان جوابش رو از شما میخواد
شما ۲راه بیشتر نداری : اول اینکه به سوال پاسخ بدین . دوم اینکه اگه زمان ثبت نام ایمیل جایگزین دادین از طریق اون ایمیل پسورد جدید برای خودتون تعیین کنین .
در غیر اینصورت ، چاره ای جز خداحافظی با ایمیلتون ندارید![]()
سلام دوستان.
من وقتی یاهو مسنجر رو باز میکنم و sign in میشم چند ثانیه بعد برنامه بسته میشه و میپره بیرون.
مشکلش چیه؟؟
یه بار پاک کردم دوباره ریختم
ورژن رو هم عوض کردم ولی درست نشد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)