تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 775 اولاول ... 263663713753759760761762763764765766767773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان نگران نباشید من مدتی قبل از دو تا آی پی مختلف در فاصله کوتاهی میخواستم آن بشم که گیر داد و سوال امنیتی و منم که یادم نبود جوابش!
    بعدش چی شد؟
    حدود دوماه بعد یک روز که ناامیدانه رفتم سراغ مسنجر دیدم که با همون پسورد قبلی و بدون هیچگونه سوال و گیری اکی شد
    فقط نباید درطول این مدت دیگه اقدام کنید براش
    وقتی میخواستی لاگین کنی ، چه اروری میداد ؟ واسه من الان ارور incorrect password میده . تماس با یاهو اشتباست ! من تماس گرفتم گمونم آیدیمو دی اکتیو کردن ... :(

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وقتی میخواستی لاگین کنی ، چه اروری میداد ؟ واسه من الان ارور incorrect password میده . تماس با یاهو اشتباست ! من تماس گرفتم گمونم آیدیمو دی اکتیو کردن ... :(
    یادم نمیاد دقیقشو فقط همین که اصلا نمیتونستم وارد ایمیل بشم چه از سایت چه مسنجر بعد ارجاع میداد به سوال امنیتی که واسه ساخت ایمیل جواب داده بودم اونم که مربوط به ماقبل تاریخ میشد یادم نمی اومد و باقی ماجرا
    اره تماس با یاهو رو باید بیخیال شد
    خودبه خود درست میشه! فقط زمان میبره((تجربه من فقط نیست چند نفر دیگه هم برخورد داشتم همینطور شده بوده))

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان نگران نباشید من مدتی قبل از دو تا آی پی مختلف در فاصله کوتاهی میخواستم آن بشم که گیر داد و سوال امنیتی و منم که یادم نبود جوابش!
    بعدش چی شد؟
    حدود دوماه بعد یک روز که ناامیدانه رفتم سراغ مسنجر دیدم که با همون پسورد قبلی و بدون هیچگونه سوال و گیری اکی شد
    فقط نباید درطول این مدت دیگه اقدام کنید براش
    مرسی .
    ولی مشکل من اینه که آیدیم توسط یکی از خدا بی خبر دی اکتیو شده و کلا آیدیمو زده ترکونده ...
    عالم و آدم با من مشکل دارن

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

یادم نمیاد دقیقشو فقط همین که اصلا نمیتونستم وارد ایمیل بشم چه از سایت چه مسنجر بعد ارجاع میداد به سوال امنیتی که واسه ساخت ایمیل جواب داده بودم اونم که مربوط به ماقبل تاریخ میشد یادم نمی اومد و باقی ماجرا
    اره تماس با یاهو رو باید بیخیال شد
    خودبه خود درست میشه! فقط زمان میبره((تجربه من فقط نیست چند نفر دیگه هم برخورد داشتم همینطور شده بوده))
    اولش سوال امنیتی کرد که من گویا گند زدم و الان دی اکتیو شده کاملا !! ارور پسورد یا آیدی اشتباه میده ! وقتی می خوام وارد ایمیل بشم ! دیگه از اون سوال امنیتی خبری نیست ...

لعنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اقا یکی بگه این پیغام چی هست من نمیتونم تو ایمیلم برم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ماه عسل کجا رفتی؟

7. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

باز سوالات تکراری در مورد " پرسش یاهو موقع ورود به ایمیل " می بینم !!!!!

دوستان اینو از سر تجربه می گم !

اگه یاهو موقع ورود به ایمیل از شما سوال کرد اگر بلدید که هیچ اگر بلد نیستید بی خود انگولکش نکنید که اکانتتون غیر فعال خواهد شد !!!

اگر جواب پرسش رو نمیدونید ، برین 2-1 دوماه بی خیال اون آیدی بشین تا دوباره عادی باز بشه . راه دیگه ای نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چه سوالی حال کسی ازدواج نکرده ماه عسل کجا میره

تکلیف چیست چکار کنم دوستان این ایمیل من با خیلی ها در ارتباط هستم و حتی تو چت هم بکاپ برداشتم راهی هست از این سوالهای مسخره دیگه نیاد

ضمنا این ایمل مال خیلی سال پیش هست حداقل 8سال و من هیچ چیزش یادم نیست فقط پسورد رو دارم که چندین بار هم ع.وض کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چه سوالی حال کسی ازدواج نکرده ماه عسل کجا میره

تکلیف چیست چکار کنم دوستان این ایمیل من با خیلی ها در ارتباط هستم و حتی تو چت هم بکاپ برداشتم راهی هست از این سوالهای مسخره دیگه نیاد

ضمنا این ایمل مال خیلی سال پیش هست حداقل 8سال و من هیچ چیزش یادم نیست فقط پسورد رو دارم که چندین بار هم ع.وض کردم
    شما در حین ثبت نام به سوال "ماه عسل کجا رفتی " پاسخ دادی که یاهو الان جوابش رو از شما میخواد
    شما ۲راه بیشتر نداری : اول اینکه به سوال پاسخ بدین . دوم اینکه اگه زمان ثبت نام ایمیل جایگزین دادین از طریق اون ایمیل پسورد جدید برای خودتون تعیین کنین .

در غیر اینصورت ، چاره ای جز خداحافظی با ایمیلتون ندارید

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان.

من وقتی یاهو مسنجر رو باز میکنم و sign in میشم چند ثانیه بعد برنامه بسته میشه و میپره بیرون.

مشکلش چیه؟؟

یه بار پاک کردم دوباره ریختم

ورژن رو هم عوض کردم ولی درست نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •