تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 800 اولاول ... 263663713753759760761762763764765766767773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا توی بعضی از پوشه های من رنگ نوشته ها آبیه و توی یه سری دیگه مثل همیشه مشکی چرا اینطوریه ؟ ویروسی که نیست؟ من آوست آخرین ورژن دارم با آپدیت روزانه اما ویروسی پیدا نکرده
    سلام
    ویندوز برای اینکه فضایی تو درایوتون ایجاد کنه بعضی از فایلها رو فشرده میکنه که همین فایلهایی هستن که به رنگ آبی در اومدن.
    رو فایلتون کلیک راست کنید و properties بعد advance رو بزنید
    تیک گزینه Compress contents to save disk رو بردارید و apply کنید و ok.

شما وقتی تیک این گزینه رو بردارید این فایلها رو از حالت فشرده خارج می‏کنید...

2. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام .

1 - روی بوت سیستم چجوری میشه پسورد گذاشت ؟ ( طوری که همون اول که سیستم رو روشن میکنیم ازمون پسورد بخواد )

2 - امکانش هست برای منوی بوت هم پسورد گذاشت طوری که مثلا اگه کسی بخواد ویندوز عوض کنه نتونه ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا در ویندوز xp بدون نیاز به نرم افزارهای rip کننده راهی وجود دارد تا AUDIO ها را MP3 کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Dokhtar_Bache's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    طــــــــــــــــهران

پيش فرض

الان 2 دفعه است که وسط کار با کامپیوتر یه پیغام error واسم میاد که اینجوریه :
    cpu : Genuintel,intel pentium 4,mmx 3220 MHZ
    application data :
    ......
    .......
    بعد از این عبارت آخر یه سری مطالب نوشته که نامفهومه ودر آخرتر هم 3تا گزینه ی ok , copy text , submit report
    داره.
    مشکل چیه ؟ cpu یا چیز دیگه ایه ؟

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

یه سیستم دارم که بعد 1 سال روشنش کردم دیدم ویندوزش پسورد داره و منم پسوردش رو یادم نمیومد و هر کاری کردم نتونستم پسوردش رو بشکونم , ویندوز هم XP SP2 بود , تا اینکه مجبور شدم ویندوز بزنم واسه همین ویندوز سرویس پک 3 که توی مجموعه لرد 2010 بود رو ستاپ کردم و ویندوز بدون هیچ مشکلی تو قسمت بوت نصب شد ولی وقتی سیستم رستارت شد و رسید به قسمت دوم دقیقا رو 13 دقیقه گیر کرد ویندوز و این ارور که عکسش گذاشتم رو میده و چندین بار تست کردم بازم همین ارور رو میده:

و دیگه رو 13 دقیقه گیر میکنه و همین که دی وی دی رو بیرون بیارم توی 3 سوت باقیش لود میشه و ویندوز میاد بالا ولی... ویندوز نصفه و نیمه هست و هیچ برنامه و درایوری نصب نمیشه و از سر و دیوار ویندوز ارور میباره !! اول فکر کردم حتما دی وی دی مشکل داره واسه همین از اینترنت یه ویندوز سرویس پک 3 دیگه دانلود کردم و زدم رو دی وی دی و ستاپ کردم دیدم بازم دقیقا همون مشکل قبلی رو دارم که ایندفعه گفتم برم یه سرویس پک 2 پیدا کنم بزنم شاید درست بشه که این کار رو هم کردم ولی ایندفعه توی قسمت بوت این ارور رو میده :

خلاصه اینکه الان سیستمم بدون ویندوز مونده و نمیدونم چی کارش کنم , از دوستان خواهش میکنم کمکم کنین که خیلی گیرم . با تشکر

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان

یه سیستم دارم که بعد 1 سال روشنش کردم دیدم ویندوزش پسورد داره و منم پسوردش رو یادم نمیومد و هر کاری کردم نتونستم پسوردش رو بشکونم , ویندوز هم XP SP2 بود , تا اینکه مجبور شدم ویندوز بزنم واسه همین ویندوز سرویس پک 3 که توی مجموعه لرد 2010 بود رو ستاپ کردم و ویندوز بدون هیچ مشکلی تو قسمت بوت نصب شد ولی وقتی سیستم رستارت شد و رسید به قسمت دوم دقیقا رو 13 دقیقه گیر کرد ویندوز و این ارور که عکسش گذاشتم رو میده و چندین بار تست کردم بازم همین ارور رو میده:

و دیگه رو 13 دقیقه گیر میکنه و همین که دی وی دی رو بیرون بیارم توی 3 سوت باقیش لود میشه و ویندوز میاد بالا ولی... ویندوز نصفه و نیمه هست و هیچ برنامه و درایوری نصب نمیشه و از سر و دیوار ویندوز ارور میباره !! اول فکر کردم حتما دی وی دی مشکل داره واسه همین از اینترنت یه ویندوز سرویس پک 3 دیگه دانلود کردم و زدم رو دی وی دی و ستاپ کردم دیدم بازم دقیقا همون مشکل قبلی رو دارم که ایندفعه گفتم برم یه سرویس پک 2 پیدا کنم بزنم شاید درست بشه که این کار رو هم کردم ولی ایندفعه توی قسمت بوت این ارور رو میده :

خلاصه اینکه الان سیستمم بدون ویندوز مونده و نمیدونم چی کارش کنم , از دوستان خواهش میکنم کمکم کنین که خیلی گیرم . با تشکر
    شما درایو c زو ازطریق بوت ویندوزفرمت سریع نکنید فرمت معمولی کنیدازنوع اونم ntfs ببینید بازم پیغام میده یا نه اگر باز پیغام داد مشکل از سیدی ویندوز باید چنج بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آیا در ویندوز xp بدون نیاز به نرم افزارهای rip کننده راهی وجود دارد تا AUDIO ها را MP3 کنم؟؟؟؟
    windows media player این کار رو میکنه.
    البته نسخه های پایین تر فقط به wma تبدیل میکنند، ولی اگه اشتباه نکنم نسخه 11 به بعد تبدیل به mp3 رو هم دارن.

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

سلام .

1 - روی بوت سیستم چجوری میشه پسورد گذاشت ؟ ( طوری که همون اول که سیستم رو روشن میکنیم ازمون پسورد بخواد )

2 - امکانش هست برای منوی بوت هم پسورد گذاشت طوری که مثلا اگه کسی بخواد ویندوز عوض کنه نتونه ؟

ممنون
    از طریق setup کامپیوتر این کار امکانپدیر هست.
    هم برای ورود به کامپیوتر و هم برای ورود به setup میشه پسورد تعیین کرد.

راهنمایی: موقع بوت شدن با زدن کلید DEL وارد setup میشی.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من یک اسکرین سیور با پسوند scr دارو که وقتی روش کلیک میکنم اجرا میشه ولی نمیدونم چجوری به عنوان اسکرین سیور پیش فرض ویندوز قرارش بدم. راهنمایی بفرمایید.
    ممنون.

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    اسکرول موس کار نمیکنه . صفحات بالا و پایین نمیرن
    نه توی اینترنت و نه توی پنجره های ویندوز

چیکار باید بکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

security warning: malicious program has been detected chick here to protect your cumputer regexدوستان این چیه لطفان راهنمایی کنید سریعان الان کلان کامبیوتر من کلان هنگ کرده هیچ برنامه ای رو باز نمی کنه لطفان پاس ندین به تایپک دیگه اگه میدونین راهنماییم کنیین خیلی زود موندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •