تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 763 از 2014 اولاول ... 26366371375375976076176276376476576676777381386312631763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوردبين:كريمي از تمام بازيكنان تيم ملي بهتر

محمود خوردبين در گفت و گويي اظهار داشت:‌ همانطور كه قول داده بوديم به همراه علي رضا نيكبخت واحدي در كميته انضباطي حضور يافتيم و دقايقي را با شريفي به گفت و گو پرداختيم. وي افزود: دعوت نيكبخت هيچ ربطي به دربي 65 نداشت و فقط به دليل تكرار مجدد در بازي مقابل پيام بود كه با يك تذكر از سوي كميته انضباطي رد شد البته از قبل هم مي‌دانستيم كه نيكبخت كاري نكرده كه بخواهد محروم شود. وي ادامه داد: لب‌خواني در دربي 65 پس از تعويض نيكبخت نيز فقط مربوط به باشگاه است و آنها تصميم لازم را مي‌گيرند. سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در خصوص علي كريمي نيز گفت: مگر مي‌شود به راحتي از اسم بازيكن بزرگي مثل كريمي در تيم ملي گذشت؟ با توجه به قدرت تاكتيكي و تفكري بالا در حال حاضر علي كريمي تمام بازيكنان تيم ملي بهتر است و مطمئن هستم اگر او به تيم ملي دعوت نشوند آقايان بايد پاسخگوي خيلي از موارد باشند. وي در پايان خاطرنشان كرد: قصد حمايت و جانبداري ندارم و همه با چشمان خود ديدند كه در دربي 65 كريمي چگونه جادوگري كرد تا نشان دهد هنوز مي‌تواند به اروپا برود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيرواني هم مطالباتش را درخواست كرد

افشين پيرواني كه از نفرات اصلي كادر فني پرسپوليس است و در ماه هاي اخير همواره تمرينات تيم را زير نظر گرفته بود،‌اما وي به دليل عدم دريافت مطالباتش در هشتمين دوره ليگ برتر ايران از دست مسئولان پرسپوليس ناراحت است.
    پيرواني تا به امروز هيچ مبلغي را بابت حقوقش از باشگاه پرسپوليس دريافت نكرده است و به همين دليل در روزهاي اخير به اين رفتار آنها انتقاد كرده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قطبي از مصطفوي مطالباتش را خواست

افشين قطبي كه طبق قرارداد بايد 20 درصد از مطالباتش را تا قبل از نيم فصل دريافت كند از طريق مديربرنامه‌هايش اولتيماتومي را به داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس داد. گفتني است تا به امروز قطبي 70 درصد از قراردادش را دريافت كرده و طبق قراردادش با باشگاه بايد تا قبل از نيم فصل دوم مسابقات ليگ برتر 20 درصد از قراردادش را دريافت كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجوز كار بازيكنان خارجي پرسپوليس صادر شد

با پيگيري‌هاي مسئولان باشگاه پرسپوليس از امور اتباع خارجه، مديران سازمان ليگ برتر پس از 2 ماه اعلام كردند كه مجوز كار ابراهيم توره، فرانك آتسو، ايوان پتروويچ و ماركو صادر شد.
    آلبرت گريگوريان ضمن تاييد خبر خاطر نشان كرد:‌ مطمئن باشيد با توجه به مقررات ليگ برتر همه بازيكنان از هفته دهم مسابقات داراي مجوز كار هستند.
    وي ادامه داد:بازيكنان پرسپوليس نيز در اين خصوص مشكلي ندارند چون مجوز كار آنها از طرف امور اتباع خارجه صادر شده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تعجب و خنده های عجیب دیکارمو

در مسیر فرودگاه مشهد تا هتل پارس، هواداران پرسپولیس با شور و حال خاصی اتوبوس حامل سرخپوشان را همراهی می کردند که در این میان با تعجب و خنده های عجیب دیکارمو روبرو شدند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دیکارمو مهاجم برزیلی و سیه چرده سرخپوشان که در کنار پنجره اتوبوس نشسته بود، با شور و شوق هواداران پرسپولیسی مواجه شد و پس از دقایقی با تعجب و خنده های عجیب برای آنها دست تکان می داد و به آنها وعده گلزنی می داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلهره سرخپوشان از فرودگاه تا هتل

کاروان پرسپولیس جهت انجام مسابقه با تیم ابومسلم مشهد با دلهره از فرودگاه مشهد به سمت هتل حرکت کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاروان سرخپوشان پس از ترک فرودگاه و در مسیر هتل با عده زیادی از طرفداران پرسپولیسی مواجه شدند که با اسکورتی از موتورسواران و ماشین های رنگارنگ روبرو شدند که آنها برای گرفتن عکس و دیدن بازیکنان و کادر فنی بیش از حد به ماشین حامل سرخپوشان نزدیک می شدند و این موضوع سبب دلهره و نگرانی کاروان پرسپولیس شده بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلهره سرخپوشان از فرودگاه تا هتل

کاروان پرسپولیس جهت انجام مسابقه با تیم ابومسلم مشهد با دلهره از فرودگاه مشهد به سمت هتل حرکت کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاروان سرخپوشان پس از ترک فرودگاه و در مسیر هتل با عده زیادی از طرفداران پرسپولیسی مواجه شدند که با اسکورتی از موتورسواران و ماشین های رنگارنگ روبرو شدند که آنها برای گرفتن عکس و دیدن بازیکنان و کادر فنی بیش از حد به ماشین حامل سرخپوشان نزدیک می شدند و این موضوع سبب دلهره و نگرانی کاروان پرسپولیس شده بود.
    راست میگه من خودم تو خیابون ددمشون اینقد اطراف اتوبوسه شون شلوغ بود که نمی شد نزدیک شی طفلی ها لابد مردن از ترس

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هواداران مشهدی سنگ تمام گذاشتند

سرخپوشان پایتخت پس از ورود به فرودگاه مشهد مقدس به دلیل ازدحام جمعیت بدون حضور در سالن اصلی و از درب ویژه کارکنان با یک دستگاه اتوبوس قرمز رنگ فرودگاه را به مقصد هتل پارس ترک کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هواپیمای حامل کاروان پرسپولیس رأس ساعت 35/19 در فرودگاه مشهد مقدس به زمین نشست و سرخپوشان در ساعت 50/19 دقیقه با یک دستگاه اتوبوس قرمز رنگ فرودگاه را به مقصد هتل ترک کردند.

گفتنی است؛ هواداران خونگرم و صمیمی پرسپولیس در مسیر فرودگاه مشهد تا هتل پارس سنگ تمام گذاشتند و بازیکنان، کادر فنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس را تا محل هتل اسکورت و مورد تشویق قرار دادند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرخپوشان با جت فوکر 100 عازم مشهد مقدس شدند

کاروان پرسپولیس رأس ساعت 30/18 با 15 دقیقه تاخیر تهران را به مقصد مشهد مقدس ترک کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان با یک فروند هواپیمای جت فوکر 100، با 15 دقیقه تاخیر از ساعت 30/18 تهران را به مقصد مشهد مقدس ترک کرده و در ساعت 35/19 هواپیمای حامل سرخپوشان در فرودگاه مشهد به زمین نشست.

گفتنی است؛ کاروان پرسپولیس پیش از این قرار بود رأس ساعت 15/18 تهران را به مقصد مشهد مقدس ترک کنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سید مهدی واعظی: آماده و سرحال در خدمت پرسپولیس هستم

سید مهدی واعظی دروازه بان خوش قامت و با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس که در اوج آمادگی بسر می برد و در هر بازی با توپگیری های متعدد خود نقش مهمی در موفقیت های پرسپولیس ایفا می کند، در مسیر تهران تا مشهد مقدس و در داخل هواپیما با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به گفتگو نشست که ماحصل آن از حضورتان می گذرد؛

ابتدا راجع به مصدومیتت بگو...

در تمرین روز دوشنبه پس از برخورد با بهادر عبدی از ناحیه زانو دچار مصدومیت جزیی شدم که پس از آن با یخ درمانی برای بهبود زانویم اقدام کردم و هم اینک مشکلی ندارم.

آیا به بازی با ابومسلم می رسی...

بله با تمرینات ویژه ای که انجام داده ام مشکل خاصی نیست و می توانم سرخپوشان را در برابر ابومسلم همراهی کنم و آماده و سرحال در خدمت پرسپولیس هستم.

در مورد دربی 65...

بازی خیلی خوبی بود و فکر می کنم تیم استقلال با جسارت خاصی و با پرهیز از یک فوتبال بسته به میدان آمد و مثل سالهای گذشته از ابتدا در لاک دفاعی فرو نرفت. در نیمه اول بازی خوبی را از هر دو تیم شاهد بودیم اما در آغاز نیمه دوم و پس از زدن گل، آنها به حالت تدافعی در مقابل ما ظاهر شدند.

پس از گل استقلال شرایط برای پرسپولیس چگونه بود؟

بعد از اینکه گل اول این دیدار به ثمر رسید ما بازی هجومی و روانی را بر روی دروازه آبی پوشان تدارک دیدیم و تقریباً به هدفمان رسیدیم ولی دیر این اتفاق رخ داد و در پایان بازی با کمبود وقت مواجه شدیم وگرنه به راحتی آنها را شکست می دادیم.

در خصوص گل مشکوک به آفساید استقلال ...

با اینکه عده ای از کارشناسان معتقدند که این گل صحیح به ثمر رسیده اما من می گویم که مهاجم استقلال در موقعیت آفساید قرار داشت.

گاهی اوقات فاصله زیادی بین مدافعان و دروازه بان ایجاد می شود!

بله اما دلیل آن تنها عدم هماهنگی است و من چندین بار با مدافعان صحبت کردم که مهاجمان سریع، با سرعت زیادی که دارند ممکن است ایجاد خطر کنند و دفاع باید همیشه عقب تر از آنها قرار گیرد که این اتفاق نیز در یک صحنه مشکوک به آفساید رخ داد.

مشکل خط دفاعی پرسپولیس در نفرات است یا تاکتیک تیمی؟

تیم پرسپولیس از وجود بازیکنان بزرگی سود می برد و در خط دفاع نیز حضور این بازیکنان هیچ کمبودی را بوجود نمی آورد. از نظر تاکتیکی نیز هیچگونه مشکلی نداریم و تنها مسئله ای که گاهی خط دفاع پرسپولیس را دچار مشکل می کند عدم هماهنگی بازیکنان است و امیدوارم این هماهنگی در بازیهای آتی برطرف شود و ما باید حتماً به نقطه واحد و تمرکز فکری برسیم تا زودتر این مشکل رفع شود.

در خصوص برخورد با برهانی...

در یک صحنه که من برای تصاحب توپ از دروازه خارج شدم با آرش برهانی برخورد کردم که در این صحنه داور در موقعیت خوبی حضور داشت و نوع برخورد را به خوبی و در فضایی مناسب دید و تشخیص درستی داد. در آن برخورد حتی زانوی آرش برهانی به سر من برخورد کرد.

بازی با ابومسلم را چگونه ارزیابی می کنید؟

تیم ابومسلم در شرایط بحرانی قرار دارد ولی ما نباید فراموش کنیم که این بازی در شهر آنها برگزار می شود. تیم ابومسلم از بازیکنان جوان و با انگیزه ای سود می برد و یقیناً آنها نهایت تلاششان را برای نشان دادن خودشان بکار می بندند اما ما باید با هدف کسب 3 امتیاز به این میدان برویم و اجازه ندهیم فاصله مان تا صدر جدول زیاد شود و حتماً بعد از تساوی در دربی می بایست با برد این مسیر را ادامه دهیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •