تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 949 اولاول ... 263663713753759760761762763764765766767773813863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه من درست متوجه شده باشم سرویسی که الان شرکت داره به مشترکای نامحدودش میده اصلا با شرایط جدول شماره 4 اساس نامه شرکت تناسب نداره! فن آوا حداقل میتونست تا پایان قرارداد هر یوزر این شرایط رو ادامهه بده و تو دوره جدید محدودیت ها رو اعمال کنه. من که بعد تعطیلات درخواست جمع آواری میدم و لی کسی که 3 ماهه گرفته و هنوز یک ماهش تموم نشده میتونه حداقل در این مورد شکایت کنه.
    کل اعتزاض و شکایت من همین بود که هر شرکتی چه فن آوا باشه، چه اینکه شما یک مستاجر باشین و خونه رو از صاحب خونه کرایه کرده باشین برای هر مدت چه یک روز چه یکسال، فراهم کننده خدمات اینترنت یا طبق مثال، صاحبخونه باید تا آخر قرار داد به مفاد قرار داد متعهد باشند...

نه اینکه وسط قرارداد مثلا قیمت بالا و پایین کنه یا مفاد قرارداد و یکطرفه مفاد و برای خودش عوض کنه به نام قانون برای خودش تصمیم بگیره.

کل این جلسات هم برای همین بود که کاربران و مشترکین که قرارداد طولانی مدت داشتن بر طبق همون فرارداد سرویسشون ادامه پیدا کنه و اینها به هر صورت نمی خوان زیر بار این موضوع برن...

Last edited by codex1; 01-06-2015 at 14:39.

2. این کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دوستاني كه نا محدود دارن، مشكل حل شده؟
    من دو هفته پيش شكايت كردم به 195 . الان برام اس ام اس اومد كه نهايي شده و رفتم نگاه كردم ديدم زده :

باسلام،تغيير سرويس انجام و مشكل مشترك برطرف گرديد. باتشكر

يعني چي ؟ من چند روز بعدش مجبور شدم سرويسم رو عوض كنم و محدود بگيرم تا اين دو ماه هم تموم بشه و كلا بي خيال فن آوا بشم. اما الان مي خوام بدونم يعني درست شده كه اين جواب رو دادن؟

من شكايتم هم به خاطر مصرف منصفانه بوده و هم دادن سرعت كمتر از سرعت واقعي.
    احتمالا تغییر شما از سرویس نامحدود به محدود از نظر اونا یعنی مشکل شما برطرف شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

احتمالا تغییر شما از سرویس نامحدود به محدود از نظر اونا یعنی مشکل شما برطرف شده
    من هم همین احتمال و نظر شما رو دارم، برای همین قبل از اینکه قرارداد و فسخ کنم، سوال کردم که می تونم شکایتم دنبال کنم یا نه؟ جواب این بود که با فسخ قرار داد یا تغییر سرویس شکایت اتوماتیک از پروسه خارج میشه، اگر از سرویس جدید اعتراض دارید می تونید شکایت جدید تنظیم کنید.
    Last edited by codex1; 01-06-2015 at 16:35.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

درست میگی منم هنوز دنبال کارمم اما اینجور که معلومه بدجور از این تخلیه ها و شکایت ها که شده دارن میترسن میشه تو این وضعیت بهشون فشار اورد که یه سرویس خوب جایگزین بدن چون نامحدود واقعی که فکر نکنم دیگه جایی بدن با این وضعیت اما میشه فشار بیشتر اورد که مثلا حجم 44 گیگ رو بکنن ماهی 80 گیگ مثلا و اینکه گفت این چند روز اخیر هم محدودیت 1 گیگ در روز را 1.5 گیگ کردیم.
    برای من که محدود دارم درست شد
    دیشب 8 گیگ دانلود کرد !!!
    امشب هم تست میکنم ببین چطوره

6. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای من که محدود دارم درست شد
    دیشب 8 گیگ دانلود کرد !!!
    امشب هم تست میکنم ببین چطوره
    عجیبه من همین آلان تماس گرفتم به من گفتن هنوز همون ۱ گیگ در روزه و تا شنبه اعمال نمیشه، چون بخش فنی چند روز فرصت خواسته!!!

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

عجیبه من همین آلان تماس گرفتم به من گفتن هنوز همون ۱ گیگ در روزه و تا شنبه اعمال نمیشه، چون بخش فنی چند روز فرصت خواسته!!!
    والله دروغ نداریم بگیم که
    من سرویس محدود رو گفتما !!!

9. 3 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

والله دروغ نداریم بگیم که
    من سرویس محدود رو گفتما !!!

نفرمایید بنده فصد جسارت نداشتم، فکر کردم نامحدود ها رو می فرمایید

11. 2 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فک میکردم این شرکت دزد نیست ولی اینم دسته کمی از بقیه نداره چند روز پیش دادم سرویس 2مگ نامحدودمو جمع کنه . عجله هم ندارم تا قرون اخره پولمو هم ازشون میگیرم . عجله هم ندارم اینترنت موبایلو Hotspot کردم رو پی سیم سرعتشم هم نداره کارمو راه میندازه ماشاالله . اونایی که نامحدود دارن برن جمع کنن اخره بی انصافیه که سرویس اسمی رو محدود کنن اونم چی روزی فقط 1 گیگ بتونی با سرعت اسمی استفاده کنی جوک تمام عمرم بود وقتی اینو شنیدم

13. 2 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

۵۱۲ که عین قبله و فعلا توی نامحدودا بهترین گزینس.سرعتشم تغییری نکرده....

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فعلا رفتم پارس انلاین ببینم اونجا چطوریه اگه اونم خوب نباشه میرم اسیاتک اونم نامحدودش قیمتش بد نیست اگه سرعت رو از اسمی کم نکنه خوبه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •