تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 954 اولاول ... 262662712752758759760761762763764765766772812862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا draw رو انقدر تو تک به تک گندش می کنین . این هیرو خیلی بدرد تک به تک نمی خوره به خدا و خیلی از هیرو می تونن تو 1v1 بزننش.(البته به بازیکنش هم ربط داره) دوباره می گم بهترین هیرو برای 1v1 هیروی batrider که در لول ۲ می تونه هر هیرویی رو ۳تا اتک کنه.

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

چرا draw رو انقدر تو تک به تک گندش می کنین . این هیرو خیلی بدرد تک به تک نمی خوره به خدا و خیلی از هیرو می تونن تو 1v1 بزننش.(البته به بازیکنش هم ربط داره) دوباره می گم بهترین هیرو برای 1v1 هیروی batrider که در لول ۲ می تونه هر هیرویی رو ۳تا اتک کنه.
    مام گفتیم به درد تک به تک نمی خوره، دلیلم آووردم اما دوستمون اومدن می گن من تایید نمی کنم!

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

lol داشمون جوش آوورد!
    عزیزم شما می تونی آی دی GGتو بگی در خدمتت باشیم، تو هم 2 نفرو بیار منم 2 نفرو می یارم 3v3 می زنیم ریپلی می ذاریم همینجا. ازم انتظار 1v1 که نداری؟! دوتا یعنی تیم، کسی که تک به تک ادعاش می شه به درد دوتا نمی خوره.
    ضمنا گلم من کپی نگرفتم، ترجمه ی یه بخشیشو براتون گذاشتم. الان فکر کردی معما حل کردی شرلوک هولمز؟ من که خودم آی دیمو گفته بودم.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

همم....نمیدونم از کجا شروع کنم...
    ولی،از نظره من اصلا تایید نمیشه...
    (تقریبا) هیچکدومشون....
    دسته گلی که می فرمایید هیچ کدومو تایید نمی کنی، یعنی تایید نمی کنی که و لول هایی هستن که هم Disable می کنن هم دمیج می دن؟ یا و و Burst دمیج هستن؟ می شه لطف بفرمایین بگین چیرو تایید می کنی؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

مام گفتیم به درد تک به تک نمی خوره، دلیلم آووردم اما دوستمون اومدن می گن من تایید نمی کنم!
    من گفتم تقریبا!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راستیTraxex چرا تو 1v1 بدرد نمیخوره؟
    یکی از بهترین dps هاست...چطور بدرد نمیخوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

یکی از بحث هایی که تو دوتا فوق العاده مورد علاقه منه بحث ضد هاست، اینکه ضد چه هیرو یا چه آیتمی چه هیرو یا چه آیتمی بردارین.

الان زیاد وقت ندارم اگه نه بیشتر توضیح می دادم.

این ها Burst دمیج هستن، یعنی در آن واحد HP حریف رو می بلعند.

اینا هم لول هایی هستن که هم دمیج می دن هم طرف رو Disable می کنن، که این واسه Drow کابوسه.

اینم بزرگ ترین دشمن Drow. کافیه یه آیتم لایف استیل و WindWalk ببندین روش و پدر Drow رو در بیارین.

موفق باشید.
    کی گفته troll ضده traxex e ؟

پست هات تهاجمین!!
    اگه کلت خیلی داغه بیا تا خنکش کنیم

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

برا چی اینقدر دعوا میکنید؟!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

جوال 2تا سئوالو تو یه پست می دم.
    ببین عزیز تک به تک داریم تا تک به تک، یه وقت می بینی تو یه بازیه 5 به 5 Drow و Troll تو یکی از Line ها باهم تک به تک درگیر می شن که این یه بحث دیگست. اما شروع این بحث از اونجایی بود که دوستمون پرسیدن تو یه بازیه تک به تک که طبق معمول فقط تو Mid Line بازی می شه کدوم هیرو Drow رو می زنه. حالا اینکه Troll چطور Drow رو می زنه:
    دوسته من درسته که Drow از هیروهای DPS بالاست حتی بالا تر از Troll که البته به واسطه لول 6 و لول 3 Drow هست که این DPS بالا می ره. اما فرض رو بر این بذار که Troll با WindWalk اینویس کنه و بیاد سراغت، تا چشم باز کنی می بینی Troll لول 6 فعال کرده و داره بهت دمیج می ده، از اونجایی که آیتم Life Steel هم بسته دمیج هایی که بهش می دی تاثیره زیادی نداره، یه نکته دیگه هم که هست اینه که وقتی Troll نزدیک زن می کنه قابلیت Bash هم داره که این خودش تموم کننده کار هستش. اگه بازی بیشتر ادامه پیدا کنه هم که Troll کریتیکال می بنده، Drow هم که HP خیلی کمی داره با کریتیکال داغون می شه. یه چیزه دیگه هم اینه که Troll می تونه به راحتی در طول بازی چند بار Roshan رو بزنه که اینم جای خود داره، یه مقدار هم که از بازی بگذره Troll خیلی راحت TW هارو می ندازه. همه چیز به آیتم های طرفین و 100 البته بازیه طرفین بستگی داره، اما من مطمئنم که تو شرایط نرمال Troll برنده بازیه.

امیدوارم متوجه شده باشین چطور Troll می تونه Drow رو بزنه.
    ضمنا هر هیرویی می تونه تو 1به1 قوی باشه منتها باید دید هیرویی که جلوشه چیه.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

برا چی اینقدر دعوا میکنید؟!!!
    تو چرا انقدر اخطار میگیری؟؟
    بیخیال از اینا زیاد اومدن و رفتن
    lol داشمون جوش آوورد!
    عزیزم شما می تونی آی دی GGتو بگی در خدمتت باشیم، تو هم 2 نفرو بیار منم 2 نفرو می یارم 3v3 می زنیم ریپلی می ذاریم همینجا. ازم انتظار 1v1 که نداری؟! دوتا یعنی تیم، کسی که تک به تک ادعاش می شه به درد دوتا نمی خوره.
    ضمنا گلم من کپی نگرفتم، ترجمه ی یه بخشیشو براتون گذاشتم. الان فکر کردی معما حل کردی شرلوک هولمز؟ من که خودم آی دیمو گفته بودم.
    caocaox
    s0hrab
    شب11 انلاین باش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •