تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 959 اولاول ... 262662712752758759760761762763764765766772812862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض بازی ایرانی میر مهنا

این بازی در سبک FPS ساخته شده و درباره یک مبارز ایرانی به نام میر مهنا است که در دوره پادشاهی زندیه، در جنوب ایران به مبارزه با استعمارگران می‌پردازد. از مشخصه‌های این بازی ایرانی استفاده از موسیقی کاملا سنتی با گرایش‌های محلی منطقه است که به جذابیت و حس ایرانی بازی افزوده است. فضا سازی متنوع و بومی منطقه و طراحی شخصیت‌ها بر اساس داستان و زمان بازی از دیگر مشخصه‌های بارز بازی میر مهنا است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ایکس‌باکس360 در برابر پلی‌استیشن3
    حداقل مقایسه pad کنسول هم باید بشه ! خیلی مقایسه ضعیفی هست ! فقط از روی بالا بودن بعضی قسمت های سخت افزاری ( بالا بودن ورژن ها) جمع شده که واقعا بعضی جاها از روی اصول نبوده !
    خودم قبول دارم ps3 تونسته % بالاتر باشه ! اما مقایسه هم باید روی اصول باشه !
      محتوای مخفی: no attack 
    لطفا بعضی دوستان (fan ) جبهه نگیرین و جوابی ندین ! این پست رو برای ناگفته تکمیلی پست مهدی جان زدم

4. 2 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حداقل مقایسه pad کنسول هم باید بشه ! خیلی مقایسه ضعیفی هست ! فقط از روی بالا بودن بعضی قسمت های سخت افزاری ( بالا بودن ورژن ها) جمع شده که واقعا بعضی جاها از روی اصول نبوده !
    خودم قبول دارم ps3 تونسته % بالاتر باشه ! اما مقایسه هم باید روی اصول باشه !
      محتوای مخفی: no attack 
    لطفا بعضی دوستان (fan ) جبهه نگیرین و جوابی ندین ! این پست رو برای ناگفته تکمیلی پست مهدی جان زدم
    سلام. این یک مقایسه ی سخت افزاری بود که هر کدوم از دو کنسول چه توانایی هایی در بطن خودشون دارن ، حالا به نظر شما کدوم قسمتش غیر منطقی بوده یا باید چه کار می کردن که یک مقایسه ی قوی ای می بود؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام. این یک مقایسه ی سخت افزاری بود که هر کدوم از دو کنسول چه توانایی هایی در بطن خودشون دارن ، حالا به نظر شما کدوم قسمتش غیر منطقی بوده یا باید چه کار می کردن که یک مقایسه ی قوی ای می بود؟!
    pad هم فکرکنم جزء سخت افزار باشه درسته ؟!!!
    یا خیلی موردهای دیگه که میتونست اضافه بشه ( هرچند کوچیک اما قابل مقایسه )
    دوست عزیز تاکید هم کردم لطفا پست نزنین ! بهتر بود توی پروفایل cm میزاشتین !!!

7. 2 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من نميخواستم پست بدم ولي ميدم :دي 

تو انجمن كنسول هم با اين پست دعوايي شد !‌
    ديگه اون بحث ها اينجا نشه بهتره .. 
    خيلي از كاربر فعال هاي كنسول ميگفتن اصلا اين قسمت ها بعضي هاش به سخت افزار ربط نداره و مربوط ميشه به نرم افزار ! 
    به هر حال اين نظر سايت IGN هست كه اينا ترجمه كردن . اگر قبول ندارين خوب مجبور نيستيد كه بخونيد . هر كسي نظر خودش رو داره و كسي هم نيومده اونو محدود كنه كه يكي از اين دو كنسول رو بخره ... 
    Last edited by CATALONIA; 04-09-2010 at 00:29.

9. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این بازی میر مهنا تاریخ انتشاز هم داره یا نه مثل گرشاسب فقط بازی رو می سازن و منتشر نمی کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از روی عکس ها که به نظر بازی خوبی میاد در مقایسه با بقیه بازی های ایرانی باید ببینیم وقتی بیرون اومد چی از آب در اومده................البته شاید هم مثل گرشاسب بیرون ندنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این بازی میر مهنا تاریخ انتشاز هم داره یا نه مثل گرشاسب فقط بازی رو می سازن و منتشر نمی کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از روی عکس ها که به نظر بازی خوبی میاد در مقایسه با بقیه بازی های ایرانی باید ببینیم وقتی بیرون اومد چی از آب در اومده................البته شاید هم مثل گرشاسب بیرون ندنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی به نظر من خیلی خوب نیست.......................cod رو ول کنم بیام اینو بازی کنم

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

شایعاتی به گوش می‌رسد که نشان می‌دهد عرضه نسخه ششم بازی Resident Evil کمتر از هشت سال به طول می‌انجامد.
    آقای Keiji Inafune در مصاحبه اختصاصی خود با یک وبسایت اسپانیایی که در رویداد بازی Dead Rising 2 در اسپانیا انجام داد، به این نکته اشاره کرد بزودی اولین اطلاعات را از نسخه ششم رزیدنت اویل می‌شنویم.
    متن ترجمه شده گفته‌های وی به شرح زیر است:
    "ما همانطور که وعده داده بودیم موفقیت بزرگی را از نسخه پنجم بدست آوردیم. خواسته ما بر این است که نسخه ششم را با سرعت هرچه تمام‌تر روانه بازارها کنیم. بنابراین بزودی شما خبرهای بسیاری را در این باره از شرکت Capcom خواهید شنید."
    هنوز اطلاعات بیشتری در مورد ساخت و چگونگی بازی بدست نرسیده اما ممکن است این بار بازی تحت رهبری تولید کننده نسخه پنجم یعنی آقای Jun Takeuchi قرار نگیرد.
    قبل از انتشار Resident Evil 5 در ماه مارس 2009 وی در این باره گفته بود عنوان بعدی (ششم) تحولی مجدد برای این سری خواهد بود. باید منتظر انتشار اطلاعات بیشتر در نمایشگاه توکیو (TGS) امسال باشیم.
    لازم به ذکر است که نسخه پنجم بعد از انتشارش در ماه مارس و تا پایان سال گذشته بیش از 5.3 میلیون نسخه کپی از آن در سراسر جهان بفروش رفته است.
    ای بابا کسی این خبر رو ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من نفهمیدم چی شد..........بالاخره 8 سال طول میکشه بازی رو بسازن؟؟؟؟؟؟قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ما هم نگفتیم COD رو ول کنی و این رو بازی کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه بازی های اولیه COD رو می دیدی شبیه این بودند و شاید یه کم با گرافیک بالاتر اما با حمایت بازی کننده ها و سعی خودشون الان MW2 رو سا ختند............اگه از این بازی ها هم ما بازی کننده ها حمایت کنیم ممکنه در 5 سال آینده یه بازی درست و حسابی ببینیم!!!!!!!!!!!!

بهر حال از هیچی بهتره.............همه که اولش کرایسیس نمی سازن که

13. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من هم حمایت از بازی های ایرانی کار درستی هست ما کلا از دنیا عقبیم نباید انتظار داشته باشیم که ره 100 ساله رو یک شبه بریم. این وسط مشکلی هست و اون اینکه بازی های الان مثل سایر محصولاتمون زیر ذره بین و فیلتر هستند. ولی اگه بشه استعداد ها پیدا بشه و بریم توی این کار شاید بتونیم شاهد محصولاتی جالب باشیم... فقط شاید... ولی خود کوچک بینی به هیچ وجه تائید نمیشه همین خود کوچک بینی های بیش از اندازه هست که سد پیشرفت هست. گرچه به خاطر شرایط نه چندان جالبی که برای ما پیش اومده دچار مشکلات فراوان شدیم. ولی مطمئن باشید کسی ما رو نه نجات می ده و نه بالا می کشه همین خودمون باید به حال خودمون فکری کنیم همین تویی که داری این متن رو می خونی. من دلم می خواست وقت داشتم و می رفتم دنبال بازی سازی و این حرف ها. من همیشه کسانی که با دستشون چیزی رو می سازن رو تحقیر نمی کنم. چیزی که براش وقت صرف میشه باید بهش اهمیت داد نه این که مسخره بشه حتی اگه محصول از آب در اومده مسخره باشه. خدایا لهنت کن بر کسانی که خود باوری از جوونهای این زمانه ایران گرفتند. چی بودیم چی شدیم. خدا می دونه آخرمون چی میشه با این وضع
    Last edited by Spaniuly; 05-09-2010 at 17:18.

15. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من هم حمایت از بازی های ایرانی کار درستی هست ما کلا از دنیا عقبیم نباید انتظار داشته باشیم که ره یک شبه رو 100 ساله بریم. این وسط مشکلی هست و اون اینکه بازی های الان مثل سایر محصولاتمون زیر ذره بین و فیلتر هستند. ولی اگه بشه استعداد ها پیدا بشه و بریم توی این کار شاید بتونیم شاهد محصولاتی جالب باشیم... فقط شاید... ولی خود کوچک بینی به هیچ وجه تائید نمیشه همین خود کوچک بینی های بیش از اندازه هست که سد پیشرفت هست. گرچه به خاطر شرایط نه چندان جالبی که برای ما پیش اومده دچار مشکلات فراوان شدیم. ولی مطمئن باشید کسی ما رو نه نجات می ده و نه بالا می کشه همین خودمون باید به حال خودمون فکری کنیم همین تویی که داری این متن رو می خونی. من دلم می خواست وقت داشتم و می رفتم دنبال بازی سازی و این حرف ها. من همیشه کسانی که با دستشون چیزی رو می سازن رو تحقیر نمی کنم. چیزی که براش وقت صرف میشه باید بهش اهمیت داد نه این که مسخره بشه حتی اگه محصول از آب در اومده مسخره باشه. خدایا لهنت کن بر کسانی که خود باوری از جوونهای این زمانه ایران گرفتند. چی بودیم چی شدیم. خدا می دونه آخرمون چی میشه با این وضع
    ره یک شبه رو 100 ساله بریم
    در واقع ره 100 ساله رو یک شبه بریم
    ===================
    شمام حالا زیاد سخت نگیرین یه چیزی گفتم

17. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •