تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 1320 اولاول ... 2626627127527587597607617627637647657667728128621262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    دوستان این سرعت من طبیعیه؟
    یه بسته یک ماهه همراه اول خریدم 29 تومن
    سرعت زیر 500K هست الانم که نزدیک ساعت 11 صبح هست حدود 1.2 شده
    اولش هم 4G نمیشد یه بسته 4 تومنی همراه اول گرفتم تا 4G شد انتن ولی نمیدونم چرا اینقدر سرعت پایینه
    انتن BTS همراه اول هم تو فاصله 35 متری از خونه هست (عرض یک خیابون 20 متری)
    گوشی و سیم کارت هم هر دو 4 هستن
    با ایرانسل +4G هم دیدم تو گووشی ولی خب سرعتش +4G نیست چون 2 تا خط انتن نداره
    الان برای همراه اول آنتن فول هست
    84-dbm
    57 asu
    هر گونه راهنمایی بدین ممنون میشم
    نامردا کلاه بردار ن
    داداش منطقتون به احتمال زیاد شلوغه و پهنای باند کافی نداره - منم 60 متری دکل هستم داخل همراه اول اینجور نیست که لزوما اگه 10 متری باشی حتما سرعت بهتری میگیری تا اونی که فاصله 100 متری هست ( برعکس ایرانسل ) -سرعت اکثرا هم محدود شده هست به 8 مگابیت هست- به اپراتور تماس بگیر ثبت درخواست انجام یده بگو سرعت 200 الی 300 کیلوبایت هست در 24 ساعت - همه ی منطقه این مشکل رو دارن - و الان نزدیک یک هقته است ( بگی زیر 3 روز میگن باید 72 ساعت گذشته باشه ) - در چند گوشی و مودم هم تست کردم
    Last edited by mohammad_1992; 07-06-2017 at 11:02.

2. 3 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز سایت bts در صورتی میتواند سیگنال دهی و جذب کاربر کند که ارتباطش با مرکز برقرار باشد و زمانی که ارتباطش با مرکز برقرار باشد یعنی همکاران بخش فنی ما تسلط روی سایت از لحاظ نرم افزاری دارند. اینکه شما میفرمایید دسترسی انلاین ندارند زمانی رخ میدهد که اصطلاحا لینک سایت قطع شده و سایت عملا پوشش دهی و جذب کاربر را متوقف کرده و به اصطلاح خاموش میباشد. در خصوص انالیز و اپتیمایز یا همان بهینه سازی سایت باید خدمت شما عرض شود که همکاران با هزاران سایت سر و کله میزنند و در حال حاظر که شبکه چند لایه شده (نسل 2 و 3 و 4 ) مشغله کاری و مدیریتی سایت ها خیلی بیشتر از قبل شده است، اینها رو در کنار اضاف کردن هر روزه سایت های جدید نسل 3 و 4 در نظر بگیرید.

5 و 10 و 15 و 20 مگاهرتز، پهنای باند فرکانسی است که توسط کاربر دریافت میشود و حداکثر سرعت دانلود و یا اپلود رو برای هر کاربر مشخص میکند. اگر پهنای باند ورودی سایت بالا باشد، چندین کاربر میتوانند بطور همزمان با حداکثر سرعت دانلود نمایند.
    اضاف کردن پهنای باند فرکانسی و یا بوجود اوردن چند کریر فقط برای بالا بردن حداکثر سرعت دانلود و اپلود کاربر صورت میگیرد.

در رابطه با مورد اول
    پس اگه واقعا دسترسی انلاین دارن چرا این همه مشکلات سرعت وجود داره ؟ یا اصلا کارشناساشون رسیدگی نمی کنن یا اصلا نمیخوان تا کاربر ثبت درخواست بده ( اهر چی هم تعداد دکل زیاد باشه - انلاین چک کردن و دوره ای خب راحت تره تا کاربر بیاد شکایت ثبت کنه چه راست چه دروغ بعد اینا متوجه بشن )
    اخه اکثر جاها مشکل سرعت دارن بعد یکی سری مناطق خلوت هستن سرعت بسیار بالا همین شیراز محدوده نزدیک خودم یک دکل پیدا کردم روی 20 مگاهرتز گذاشتن سرعت زیر 8 مگابایت نمیاد !!!
    بعد یک مورد دیگه در رابطه یا ایرانسل همین موضوع : من ثبت درخواست داده بودم برای سایت مجاور منزل که نت فعال نداره !!! ولی اونا محل سایت ها رو بهم گفتن میدونن ولی اینکه فعال هست یا نه رو نمیشه انلاین تشخیص داد ! و چند روز بعد حضوری اومدن تست کردن

به نظرم فرقی بین این سایت ها و دکل هاست : میشه اون دکل ها رو انلاین دید ولی در اکثر مناطق شهری سایت های کوچیک تر زده شده مثلا در منطقه ما حدود 9 سایت ایرانسل هست که فکر کنم پهنای باند رو از دکل های اصلی دریافت می کنن ! اگه اینطور نیست و اشتباه می کنم شما توضیح بدید

4. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیشب از بسته 1 تا 11 استفاده کردم
    فقط مشکلی که داشتم این بود که سرعت 4G به ندرت به 1 مگ میرسید
    چه روی باند 3 و چه روی باند 7 آنتن هم پر نمیشد
    ولی وقتی مودم رو روی UMTS که فکر کنم میشه همون 3G ذاشتم
    سرعت بیشتر شد و پایداری بیشتری هم داشت
    2تا سوال
    اصلا سرعت 4G همراه اول ماکزیمومش چقدر هست؟
    و دوم اینکه من اگر بخوام فقط 3G استفاده کنم بازم باید بسته آلفا+ بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

SAeedBaa@ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام همراه اول تو منطقه تبریز 15 مگاهرتز پهنای باند روی باند 3 1800 داره حداکثر سرعتش میشه 75 مگابیت؟
    رو باند 7 2600 هم 15 مگاهرتز داره اونم 75 مگابیت میده یا فرق داره؟
    این محدودیت سرعت 8 مگابیت برا چیه اگه تا 10 برابر پهنا بازه؟
    چرا علامت 4G+ نمیفته وقتی هر دو باند 3 و7 هست؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

SAeedBaa@ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام همراه اول تو منطقه تبریز 15 مگاهرتز پهنای باند روی باند 3 1800 داره حداکثر سرعتش میشه 75 مگابیت؟
    ۷۵ نه، ۱۱۲
    اونم ۱۱۲
    نمیدونم
    تجمیع رو فعال نکرده

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

8. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز سایت bts در صورتی میتواند سیگنال دهی و جذب کاربر کند که ارتباطش با مرکز برقرار باشد و زمانی که ارتباطش با مرکز برقرار باشد یعنی همکاران بخش فنی ما تسلط روی سایت از لحاظ نرم افزاری دارند. اینکه شما میفرمایید دسترسی انلاین ندارند زمانی رخ میدهد که اصطلاحا لینک سایت قطع شده و سایت عملا پوشش دهی و جذب کاربر را متوقف کرده و به اصطلاح خاموش میباشد. در خصوص انالیز و اپتیمایز یا همان بهینه سازی سایت باید خدمت شما عرض شود که همکاران با هزاران سایت سر و کله میزنند و در حال حاظر که شبکه چند لایه شده (نسل 2 و 3 و 4 ) مشغله کاری و مدیریتی سایت ها خیلی بیشتر از قبل شده است، اینها رو در کنار اضاف کردن هر روزه سایت های جدید نسل 3 و 4 در نظر بگیرید.

5 و 10 و 15 و 20 مگاهرتز، پهنای باند فرکانسی است که توسط کاربر دریافت میشود و حداکثر سرعت دانلود و یا اپلود رو برای هر کاربر مشخص میکند. اگر پهنای باند ورودی سایت بالا باشد، چندین کاربر میتوانند بطور همزمان با حداکثر سرعت دانلود نمایند.
    اضاف کردن پهنای باند فرکانسی و یا بوجود اوردن چند کریر فقط برای بالا بردن حداکثر سرعت دانلود و اپلود کاربر صورت میگیرد.
    سلام همراه اول تو منطقه تبریز 15 مگاهرتز پهنای باند روی باند 3 1800 داره حداکثر سرعتش میشه 75 مگابیت؟
    به ازای هر 5 مگاهرتز 200 نفر میتونن سرویس بگیرن؟
    Last edited by bsm1992; 07-06-2017 at 17:56.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یعنی از این اشغال تر نمیشه
    سرعت بزور به 600kb میرسه
    بعد اسمشو گذاشتن 4g خیر سرشون

11. 3 کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    وقت همگی به خیر
    چند شبه که وسط دانلود، دانلود قطع میشه و idm همچین پیامی میده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نزدیک یه ماهه دارم استفاده میکنم از این سرویس، اوایل 2.5-2 مگ سرعت داشت ولی یه هفته س که اومدیم خونه ی جدید، سرعتش به زور به 1.2 مگ میرسه.
    سرعت پایین رو میشه یه کاریش کرد ولی این مشکلی که پیش اومده رو چطوری باید حل کنم؟

پیشاپیش ممنون.

به بقیه سرورا وصل میشه؟

13. 2 کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

در رابطه با مورد اول
    پس اگه واقعا دسترسی انلاین دارن چرا این همه مشکلات سرعت وجود داره ؟ یا اصلا کارشناساشون رسیدگی نمی کنن یا اصلا نمیخوان تا کاربر ثبت درخواست بده ( اهر چی هم تعداد دکل زیاد باشه - انلاین چک کردن و دوره ای خب راحت تره تا کاربر بیاد شکایت ثبت کنه چه راست چه دروغ بعد اینا متوجه بشن )
    اخه اکثر جاها مشکل سرعت دارن بعد یکی سری مناطق خلوت هستن سرعت بسیار بالا همین شیراز محدوده نزدیک خودم یک دکل پیدا کردم روی 20 مگاهرتز گذاشتن سرعت زیر 8 مگابایت نمیاد !!!
    بعد یک مورد دیگه در رابطه یا ایرانسل همین موضوع : من ثبت درخواست داده بودم برای سایت مجاور منزل که نت فعال نداره !!! ولی اونا محل سایت ها رو بهم گفتن میدونن ولی اینکه فعال هست یا نه رو نمیشه انلاین تشخیص داد ! و چند روز بعد حضوری اومدن تست کردن

به نظرم فرقی بین این سایت ها و دکل هاست : میشه اون دکل ها رو انلاین دید ولی در اکثر مناطق شهری سایت های کوچیک تر زده شده مثلا در منطقه ما حدود 9 سایت ایرانسل هست که فکر کنم پهنای باند رو از دکل های اصلی دریافت می کنن ! اگه اینطور نیست و اشتباه می کنم شما توضیح بدید
    ببینید بیشتر مشکلات سرعتی مربوط به کمبود پهنای باند ورودی سایت ها است. حال افزایش این پهنای باند گاهی اوقات با مشکلات زیر ساختی مواجه بوده و باید ماه ها در انتظار ارتقا زیر ساخت ان منطقه یا مرکز مخابراتی میبود تا افزایش پهنای باند میسر گردد. البته در بعضی موارد خاص این پهنای باند به دلیل مشکلات سرمایه ای و اقتصادی توسط اپراتور افزایش نمیابد.
    حال اگر همکاران بخش فنی مشکل کمبود پهنای باند را تشخیص دهند: تنها کاری که میتوانند انجام بدهند درخواست افزایش پهنای باند در ان منطقه است که این درخواست هم میتواند به دلیل زیرساختی رد شده و یا جوابی دریافت نشود.

در خصوص دلیل سرعت متفاوت ارائه شده توسط سایت ها، بخصوص همراه اول، تغذیه ارتباطی سایت از طریق چندین مرکز مخابراتی مختلف است.

بله گاها با شکایت های انجام شده، شرکت های زیر مجموعه اپراتور که کار انالیز و تست حضوری سایت رو بر عهده دارند این کار را انجام میدهند که این در انالیز کامل سایت تاثیر گذار است. البته این اقدام در بیشتر اوقات برای رضایت کاربر شکایت کننده و همچنین راضی نگه داشتن نظارت کنندها بر اپراتور است.

ساختار سایت ها شاید با هم متفاوت بوده و یا نوع تغذیه ارتباطی انها با هم فرق داشته باشد اما از نظر نظارت و انالیز انها با هم فرقی ندارند و همه ی انها یک سایت جدا تلقی میشوند.

15. 5 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

کد های الفاپلاس 200 مگ و نامحدود شبانه 30 روزه رو بفرستید

ما هر بار این بسته ها رو میخریم

اکثرا وسط تایم شبانه سویچ میکنه روی الفا پلاس و اون رو تموم میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •