من مطمنم همه بسته های جدیدو میخرن میگی نه نگاه کن
من مطمنم همه بسته های جدیدو میخرن میگی نه نگاه کن
من خودم تا 2 ژانویه بسته دارم البته همیشه 2 گیگش اضافه میومد 4 تا قسمت سریال میزدم دانلود میکردم باهاش تموم شه ولی این قیمت ها خیلی فرق داره الان در شرایط مشابه و استیبل رایتل 1.5 گیگ میده 12500 تازه شبکه اشم خوبه البته من مجبورم همیشه انلاین باشم چه با تبلت چه باگوشی ولی کلا مردم نخرن هم 2 حالت داره یا ارزون میکنه یا یکم ارزون میکنه میشه اونی که در نظر داشتن نمونش تو قیمت پراید
البته من از یک نظر خوشحالم اون بسته 10 تومن شبانه رو ورداشتن بیخود بود، همون بهتر که حذف شد نصف شبی میای از ADSL استفاده کنی ملت ریختن رو دانلود ترکیده است ، میای رو نت سیمکارت اونم ترکیده است
Last edited by amin1374; 23-12-2014 at 16:54.
دوستان اعتراضات گسترده داره کار ساز میشه بسته های جدید داره اضافه میشه ولی باز به صرفه نیست
تا بازگشت کامل قیمت ها به قیمت های سابق به هیچ وجه از اینترنت ایرانسل استفاده نکنید
#تحریم_ایرانسل
Last edited by dj77; 23-12-2014 at 17:01.
کدوم بسته جدید؟ نکنه 500 مگ 10 هزار تومن رو میگی![]()
کسی از شکایتها در 195 پاسخی دریافت کرده:
محتوای مخفی: ...
خیر یه سری بسته های ترکیبی که اصولا برای استفاده اینرتنت طراحی نشده اند در راه هست برای خوابوندن این موج گسترده اعتراض کاربران که فقط به ظاهر به صرفه به نظر میاد و نسبت به بسته های سابق رشد بسیار زیادی داره
#تحریم_ایرانسل تا زمان بازگشت کامل تعرفه های ایرانسل به تعرفه های سابق ادامه دارد.
فعلا خیر
كاربر گرامي درخواست شما براي اپراتور ارسال شد و در دست بررسي مي باشد 1393/10/01 14:03:41
سرور دبی همین الان
انصافا پوشش و سرعت در تهران واقعا خوب شده
![]()
یا حجم پیام ها به ایرانسل زیاده یا اینکه فعلا جوابی برای گرون کردن ندارن بدن که پاسخ نمیدن.
داداش سرور قحطی بود از دبی تست گرفتی؟!
یه تست از تهران و فرانکفورت هم بگیر.![]()
چه پینگ باحالی داره ...سرعت هم که ماشالله قربونش برم فضایی مثل قیمت بسته ها...
#تحریم_ایرانسل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)