همیشه اینقدر میده یا بعضی وقتها قفل میشه روی 512 ؟
روی بقیه ای پی و گیت وی ها هم همینه ؟
همیشه اینقدر میده یا بعضی وقتها قفل میشه روی 512 ؟
روی بقیه ای پی و گیت وی ها هم همینه ؟
این 1 مگ نامحدود هم افت سرعت داره یا همیشه ثابته ؟
همیشه از خارج 1 مگ میده ؟
با هر بار خاموش روشن کردن مودم یا قطع کانکشن(در صورتی که روی Bridge ) گذاشته باشین.(درسته بچه ها؟)،با چیزشکن هم آیپی تغییر میکنه
راستی یه سوال؟بعضی سایت ها که یه فایلی رو میخوای دان کنی میزنه مثلا 96 ساعت فعال برای آیپی شما؟حالا وقتی مودم و خاموش روشن کنی ای پی عوض میشه دیگه؟پس چرا ادامه دانلود میره؟
Last edited by 8-1kel; 29-09-2013 at 10:31.
هر سرویسیو که دان استریمشو زیاد ببندن همیشه خوبه اما اگر کم ببندن همیشه افته مثلا 2مگ رو 2مگ یا 1مگ رو 1مگ که اصلا بدرد نمیخوره و همیشه سرعتی کمتر از حق خودت میده(40کیلوبایت کمتر)و هیچوقت و به هیچ روشی بیشتر نمیشه(بلایی که سر من اومده)
Last edited by farshad0123; 29-09-2013 at 12:00.
اگه هميشه اينطور بود كه من غمي نداشتم!
از ديشب اينطور شده و موقتيه مي دونم(تجربه اش رو داشتم!)
اينم سرعت الان:
![]()
یعنی هنوز ibs برات اونجوریه برا من که درست شده(متاسفانه) داره کنتور میندازه لعنت به این نمودار پهنای باند البته چیزیش به من نمیرسه چون رو 2مگم خودشو بکشه 220 کیلوبایت ولی تا دان استریممو زیاد نکنن ولشون نمیکنم
یعنی الان 2مگ نامحدود داری;ماهی 70000 تومن![]()
Last edited by farshad0123; 29-09-2013 at 13:27.
ibsng فكر كنم نمودار پهناي باندش رفته از توي صفحه اصلي.
بله يه يه روز 2 مگ نامحدود دارم البته 79 هزار تومن
بديش اينه كه من به بچه ها هم گفتم اصلا علاقه اي به دانلود ندارم! بيشتر وب مي گردم!
برا من فقط دیشب رفت اما صبح ساعت 9که مودمو روشن کردم دیدم اومده تعجب میکنم هنوز برا تو نیومده.نیومدنش انشاالله
فکر کنم برا کسایی که از ضحی دارن هنوز نیومده
Last edited by farshad0123; 29-09-2013 at 13:35.
ممد من فقط میخام بدونم ثبات سرعت نامحدود ها از حجمی بیشتره یا مثل این حجمی ها یه روز خوبه یه روز کند میشه ؟
راستی دیشب که نمودار رفت یوزر پس دوستمو وارد کردم برا اولین بار وارد شد اما الان که نمودار اومده دیگه نمیتونم از یوزر پسش استفاده کنم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)