تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 1805 اولاول ... 26266271275275875976076176276376476576677281286212621762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آقاي عزيز قبل از اين اين جوري بياي ما رو بزني يه كم مطالب قبلي رو ببين تا لااقل كمتر كتك بخوريم از شما .

عجب گيري كرديم ها . اشتباه كرديم اومديم گفتيم ! تازه من كه با دليل و مدرك هم گذاشتم .
    هر چه قدر هم فكر ميكنم بازم قابل قبول نيست واسم كه يكي بياد اينجا بخواد خود شيريني كنه و هم مخابرات رو قربون صدقه ( فكري كه بعضي ميكنند واسه ماها )
    والا چيزي كه بودش رو اومديم اعلام كرديم . دليلي نداره كه بيام الكي بگم !
    بازم امشب هم تست ميزنم .

جداي از اين حرف ها امروز نت محل كارم از صبح موقع كانكت شدن همش ارور 734 رو ميده و بعد از صد بار كانكت زدن بالاخره وصل ميشه ولي سرعت در حد كيلو بايت .

بله اون دلیلو مدرکم بحثش دیشب شد .....
    من نمیگم دروغ میگی پرسیدم چطوری ممکنه
    جالبه دیشب کلا 3 نفر اعلام کردن 250 بقیه همه بین 3-100 بودن.اون 3 نفرم از معترضایی بودن که میگفتن برین مخابرات.حدود 30 صفحه خوندم تغییرات جالب بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دیشب آشنا خانواده 250 بود .من که کاملا از مخابرات راضیم.3ماه شاتل 50گیگ دان کردم.2ماه با مخابرات 200 گیگ.
    مخابرات متشکریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آقا اگه امشب هم مثل دیشب بود فردا میرم پیش همون مسول مخابرات که گفت شبانه نصف روزانه هست میدونم چیکار کنم.من کلا اعصاب مصاب ندارم با شاتل سردعوا تو همون نمایندگی مجبورشون کردم پورتمو خالی کنن یه ماه پولمو هم گرفتم.

4. 3 کاربر از + Mister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله اون دلیلو مدرکم بحثش دیشب شد .....
    من نمیگم دروغ میگی پرسیدم چطوری ممکنه
    جالبه دیشب کلا 3 نفر اعلام کردن 250 بقیه همه بین 3-100 بودن.اون 3 نفرم از معترضایی بودن که میگفتن برین مخابرات.حدود 30 صفحه خوندم تغییرات جالب بود
    همیشه روال بر این بوده که هر کس شرایط اینترنت خودش رو گفته و اگه اعتراضی هم بوده و هست برای کم فروشی و عمل نکردن مخابرات به وعده هاش بوده

حالا دیشب برای بعضی ها سرعت خوب بوده گفتن
    برای منم برعکس این دوستان شرایط بد بود گفتم
    دیگه سوال چطوری ممکنه؟ سوال مناسبی نیست به نظرم چون ما نه مهندس اینترنت هستیم نه تو مخابرات کار میکنیم

6. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ای لعنت بر مخابرات و دروغگو الان سرعت 40

8. این کاربر از + Mister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دیشب آشنا خانواده 250 بود .من که کاملا از مخابرات راضیم.3ماه شاتل 50گیگ دان کردم.2ماه با مخابرات 200 گیگ.
    مخابرات متشکریم.

نوش جونت که می کنی از مخابرات ولی پس ما ها چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان ساعت 8 شب سرعت در سرورهای خارجی افتضاح

اقای مهندس ما اصلاح نخواستیم
    Last edited by rtmreza; 25-11-2013 at 20:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد باز نشدن سامانه گلدنت از هر سه آدرس که دوستان اشاره کردند بله متاسفانه یکی دو هفته ای هست که بنده هم این مشکل رو دارم و به هیچ وجه به این صفحه دسترسی ندارم جالبه دوستان چک کردن گویا از آی اس پی های دیگه این سایت باز میشه و فقط با سرویس های خودشون باز نمیشه! باز از اون جالبتر اینکه وقتی شارژتون تموم میشه این سایت فقط برای شارژ حساب باز میشه!!!!!! خدا می دونه باز چه نقشه ای در سر دارن.
    نکته بدتری که این چند روزه برای من پیش اومده و نمیدونم کسی هم مشابه من هست یا نه؟ اینه که وقتی برای آگاهی از مانده حساب 2020 رو میگیرم بوق عدم سرویس میزنه! خلاصه از همه جا مونده شدیم و به هیچ طریقی نمیشه با اینا ارتباط برقرار کرد!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل. پستها رو خوندم اما در مورد سرعت دیشب. صبح ساعت 6 که پای پی سی نشستم سرعتم 250(200تا 250) تا بود از سرور اکسپرلیچ که حدود 3.5 گیگ دانلود داشتم امشبم سرعتو تست میکنم.
    Last edited by shoojats; 25-11-2013 at 21:26.

12. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در مورد باز نشدن سامانه گلدنت از هر سه آدرس که دوستان اشاره کردند بله متاسفانه یکی دو هفته ای هست که بنده هم این مشکل رو دارم و به هیچ وجه به این صفحه دسترسی ندارم جالبه دوستان چک کردن گویا از آی اس پی های دیگه این سایت باز میشه و فقط با سرویس های خودشون باز نمیشه! باز از اون جالبتر اینکه وقتی شارژتون تموم میشه این سایت فقط برای شارژ حساب باز میشه!!!!!! خدا می دونه باز چه نقشه ای در سر دارن.
    نکته بدتری که این چند روزه برای من پیش اومده و نمیدونم کسی هم مشابه من هست یا نه؟ اینه که وقتی برای آگاهی از مانده حساب 2020 رو میگیرم بوق عدم سرویس میزنه! خلاصه از همه جا مونده شدیم و به هیچ طریقی نمیشه با اینا ارتباط برقرار کرد!
    تا حالا که واسه من این مشکل پیش نیومده ولی چند وقته لطف کردن منو تغییر رمز رو برداشتن که نتونم رمزمو عوض کنم که بابت دزدیهای اخیرشون از22مهر به اینور(همین30درصدی که بیشتر از حجم مصرفی کم میکنن) بگن که مثلا رمزت لو رفته یا باز مسئله تروجان رو وسط بکشن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تا حالا که واسه من این مشکل پیش نیومده ولی چند وقته لطف کردن منو تغییر رمز رو برداشتن که نتونم رمزمو عوض کنم که بابت دزدیهای اخیرشون از22مهر به اینور(همین30درصدی که بیشتر از حجم مصرفی کم میکنن) بگن که مثلا رمزت لو رفته یا باز مسئله تروجان رو وسط بکشن
    همشهری گرانقدرشما دیشب چطور بودی محدودیت برداشته شده بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •