بله اون دلیلو مدرکم بحثش دیشب شد .....
من نمیگم دروغ میگی پرسیدم چطوری ممکنه
جالبه دیشب کلا 3 نفر اعلام کردن 250 بقیه همه بین 3-100 بودن.اون 3 نفرم از معترضایی بودن که میگفتن برین مخابرات.حدود 30 صفحه خوندم تغییرات جالب بود
بله اون دلیلو مدرکم بحثش دیشب شد .....
من نمیگم دروغ میگی پرسیدم چطوری ممکنه
جالبه دیشب کلا 3 نفر اعلام کردن 250 بقیه همه بین 3-100 بودن.اون 3 نفرم از معترضایی بودن که میگفتن برین مخابرات.حدود 30 صفحه خوندم تغییرات جالب بود
دیشب آشنا خانواده 250 بود .من که کاملا از مخابرات راضیم.3ماه شاتل 50گیگ دان کردم.2ماه با مخابرات 200 گیگ.
مخابرات متشکریم.
آقا اگه امشب هم مثل دیشب بود فردا میرم پیش همون مسول مخابرات که گفت شبانه نصف روزانه هست میدونم چیکار کنم.من کلا اعصاب مصاب ندارم با شاتل سردعوا تو همون نمایندگی مجبورشون کردم پورتمو خالی کنن یه ماه پولمو هم گرفتم.
همیشه روال بر این بوده که هر کس شرایط اینترنت خودش رو گفته و اگه اعتراضی هم بوده و هست برای کم فروشی و عمل نکردن مخابرات به وعده هاش بوده
حالا دیشب برای بعضی ها سرعت خوب بوده گفتن
برای منم برعکس این دوستان شرایط بد بود گفتم
دیگه سوال چطوری ممکنه؟ سوال مناسبی نیست به نظرم چون ما نه مهندس اینترنت هستیم نه تو مخابرات کار میکنیم
ای لعنت بر مخابرات و دروغگو الان سرعت 40
نوش جونت که می کنی از مخابرات ولی پس ما ها چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان ساعت 8 شب سرعت در سرورهای خارجی افتضاح
اقای مهندس ما اصلاح نخواستیم
Last edited by rtmreza; 25-11-2013 at 20:18.
در مورد باز نشدن سامانه گلدنت از هر سه آدرس که دوستان اشاره کردند بله متاسفانه یکی دو هفته ای هست که بنده هم این مشکل رو دارم و به هیچ وجه به این صفحه دسترسی ندارم جالبه دوستان چک کردن گویا از آی اس پی های دیگه این سایت باز میشه و فقط با سرویس های خودشون باز نمیشه! باز از اون جالبتر اینکه وقتی شارژتون تموم میشه این سایت فقط برای شارژ حساب باز میشه!!!!!! خدا می دونه باز چه نقشه ای در سر دارن.
نکته بدتری که این چند روزه برای من پیش اومده و نمیدونم کسی هم مشابه من هست یا نه؟ اینه که وقتی برای آگاهی از مانده حساب 2020 رو میگیرم بوق عدم سرویس میزنه! خلاصه از همه جا مونده شدیم و به هیچ طریقی نمیشه با اینا ارتباط برقرار کرد!
سلام خدمت دوستان گل. پستها رو خوندم اما در مورد سرعت دیشب. صبح ساعت 6 که پای پی سی نشستم سرعتم 250(200تا 250) تا بود از سرور اکسپرلیچ که حدود 3.5 گیگ دانلود داشتم امشبم سرعتو تست میکنم.![]()
Last edited by shoojats; 25-11-2013 at 21:26.
تا حالا که واسه من این مشکل پیش نیومده ولی چند وقته لطف کردن منو تغییر رمز رو برداشتن که نتونم رمزمو عوض کنم که بابت دزدیهای اخیرشون از22مهر به اینور(همین30درصدی که بیشتر از حجم مصرفی کم میکنن) بگن که مثلا رمزت لو رفته یا باز مسئله تروجان رو وسط بکشن
همشهری گرانقدرشما دیشب چطور بودی محدودیت برداشته شده بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)