تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 1746 اولاول ... 2626627127527587597607617627637647657667728128621262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتفاقا داستانش مثل فینال فانتزی ه ولی خوب نمی شه توی این ژانر بیان داستان رو تاثیر بدن
    مثلا اگه بخوان داستان رو تاثیر بدن هیچ موقع داریوش نباید با داداشش دریون یا سوین مبارزه کنن یا اینجور مسائل
    کاملا موافقم!
    حتی اگر داستان بازی League of Legends از بازی عظیم Warcraft یا اصن از داستان هایی مثل هری پاتر یا ارباب حلقه ها یا.... بهتر ، بزرگتر و پیچیده تر می بود بازم داستان این بازی به خاطر سبکی که داره تو حاشیه قرار میگرفت!
    کاملا مخالفم!
    خواهشا عظمت داستانهای بازی فاینال فانتزی رو با مقایسه با داستان این بازی لکه دار نکنید!

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

قابلیت resume داره ولی مشکل اینجاس که steam غاطی داره من 3 بار dota 2 رو دانلود کردم هر بار تا 90% ،70% و... میرفت بعد دوباره بدون اینکه استیم قطع بشه یا چیزی بشه از اول شروع میکرد دانلود کردن وگرنه من خیلی وقت پیش این invite دوتا رو گرفتم.3 بار 3 و خورده ای گیگ دانلود کردم فقط بعدش رفتم فحش دادم به استیم در جا های مختلف
    ای گفتی که دل منم از استیم خونه عجب چیز اشغالیه من تو عمرم یه بازی دانلود کردم 3 گیگ روی 99% موند دیگه نرفت هر کاری کردم نشد که نشد درکل بگم استیم ماله ما ایرانیا نیست

3. 2 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

حالا چرا چسبیدین به داستان بازی از خودش حال کنید تا داستانش مهم اینه که رنگار جلو کازیکس کم نمیاره بقیه داستانه این بازی شرو وره

5. 2 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینکه بازی از لحاظ هنری و .. تا اینجا رسید فقط بخاطر داستانش بی انصافی بخوایم داستان بازی ابتدایی بگیریم
    ولی بحث این که این بازی مثل wow نیست که بشه داستانی تو روند بازی تقریبا خالص لمس کرد البته همون wow نمیشه کامل
    داستان ادامه بدید من کلی استفاده کردم صفحه اول یه دستی بکشید اونجا بهتر برای اشنایی تازه کار خوب
    حد اقل رو مود مپ چمپ بازی که تاثیر داشته میشه حدث زد با داستان
    یه چیز هست این کانتر بازی با داستان در ارتباط ؟

7. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

کاملا موافقم!
    حتی اگر داستان بازی League of Legends از بازی عظیم Warcraft یا اصن از داستان هایی مثل هری پاتر یا ارباب حلقه ها یا.... بهتر ، بزرگتر و پیچیده تر می بود بازم داستان این بازی به خاطر سبکی که داره تو حاشیه قرار میگرفت!
    کاملا مخالفم!
    خواهشا عظمت داستانهای بازی فاینال فانتزی رو با مقایسه با داستان این بازی لکه دار نکنید!
    مپ valaron رو اگه نگاه کنید خیلی مپ غنی ای هست مثل فاینال فانتزی ها
    Race های متفاوتی داره
    منطقه های متفاوت
    داستان های زیاد
    چندوقت پیش با خودم فکر می کردم یه بازی مثل ff بسازن ولی از داستان لول
    خیلی باحال می شد

9. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Life Watcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوخیشششش آپم تموم شد بالاخره

11. این کاربر از Life Watcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من گفتم قابلیت Resume نداره؟ کو؟ بیا بگرد
    مگه من گفته ام که تو گفته ای که نداره
    -------------------------------------------------------------------
    دوستانی که با adc مثل من مشکل داشتین اگه adc میخواین برین هر adc یه ابیلیتی پوک خفن داره مثلا ashe ابیلیتی 2 اشه graves ( نمیدونم درست نوشتم یا نه)ابیلیتی یکشه اینا رو باید اول لول اپ کرد بعد برای پایین اوردن health طرف و به وجود اوردن موقعیت حمله و در نهایت فارم کردن حساب شده (منظور mana هم در نظر داشته باشی) استفاده کرد.دومین چیزی که برای adc مهمه بعد از مورد قبل last hit اگه مورد قبل رو درست انجام ندی و adc حریف وارد باشه اونوقت من میخوام ببینم که چجور farm میکنی بعضیا هی میگفتن فقط farm کن یا adc = farm .فارم کردن مهمه ولی وقتی حریف هی poke ات میکنه بعد میاد میکشتت تنها adc هم که به از این شکل poke ها نداره vayne که ابیلیتی یکش به این صورت عمل میکنه هم بهش دیمیج میده هم برد اتو اتکت رو زیاد تر میکه یه ملق کماندویی هم میزنه.سومین چیزی که برای adc مهمه ایتم هست که infinitie edge (اینم نمیدونم درست نوشتم یا نه) جزء همشونه که وسط بازی میگیرناگه دیگه خیلی اوضاع به کام باشه دقیقه 10 تا 15 گرفتیش ایتم بعدی که خیلی مهمه لایف استیل که اول بازی حتما باید یه ایتمی که بهت لایف استیل کمی میده رو بگیری و بقیه ی ایتم ها با champ و اوضاع بازی ممکنه فرق کنه ولی بیشتر adc ها ایتم هاشون یکیه.
    Last edited by daniel'; 03-08-2013 at 10:30.

13. 3 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

درباره مشکل استیم که میگید من راهشو تو تاپیک دوتا2 گفتم و چند نفر از دوستانم هم تست کردن و درست شد مشکلشون و الآن بدون مشکل دانلود کردن و دارن بازی میکنن .
    در ضمن ریوت هرچی باشه صد برابر Steam و Valve می ارزه که ملت 40 بار دارن dota 2 رو دانلود میکنند و یه قابلیت فوق العاده پیش پا افتاده Resume رو برای دانلود بازی هنوز نتونستن درست حسابی پیاده سازی کنند.
    این که نت ایران زده پرتای استیمو دست کاری کرده و نمیدونم Steamcommunity رو فیلـــتر کرده ، تقصیر Steam نیست .
    خود خارجیا هم بدون مشکل دانلود میکنن این مشکل واسه ما ایرانیاست و مقصر کس دیگه ای هست .
    Dota 2 یکی از تنها بازی هایی هست که کوچکترین فرقی بین پلیر های فری و اونایی که پول میدن توش نیست ، به جز آیتم برای ظاهر هیروها که تازه اونم آخر هر دست رندوم به بعضی پلیرا آیتم میده . مثلا همین چند دقیقه پیش با هادی توی بازی بودیم آخرش من یه Shoulder واسه Omni Knight گیرم اومد .(این که کدوم بهتره نظر شخصی افراده و کاملا محترم . ولی این جمله شما که لول از صد برابر دوتا2 بهتره صد در صد غلطه ! نمرات 9 و 9.4 از Gamespot و IGN گویای همین موضوع هستند . متای دوتا2 در حال حاضر 89 هست و لول 78 )

دوستان خواهشا هنگام مقایسه دو بازی ، اگه هر دو رو خوب بازی نکردید نظری ندید !(شخص خاصی رو نمیگم کلیه)

Lore توی دوتا2 اینطوره که مثلا وقتی Lycan میرسه به Lone Druid که یارشه اینو میگه(برای اولین بار فقط میگه البته) :
    Ah, Lone Druid, a kindred spirit
    یا وقتی Lycan میزنه Lone Druid رو میکشه این جمله رو میگه :
    Ha, bears are no match for the cunning of wolves
    یا مثلا وقتی روی یه گرگ توی Jungle از Helm of Dominator استفاده میکنه(و گرگ برای یه مدت میشه یونیتش و قابل کنترل میشه) جمله زیر رو میگه :
    Welcome to the pack
    یا نمیدونم وقتی Night Stalker رو می کشه اینو میگه :
    The night needs nobility, not a beastly fairy tale

Lore طوری هست که به چشم میاد کاملا توی بازی و هر هیرویی کلی دیالوگ داره که مثلا لینک زیر واسه Lycan هست(به واسطه همین دیالوگ ها خیلی چیزا میشه فهمید مثل اسم واقعی Invoker یا اینکه مثلا در قدیم کدوم هیروها با هم جنگیدن و اینجور مسائل . بعضی هیروها به زبان شیاطین با هم دیگه صحبت میکنن مثلا) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

بکس کسی اکانت pbe داره بده ماهم بازی کنیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

والا به نظر من کسی ک تو لول حداقل گلد 1 نباشه نمیتونه مقایسه درستی داشته بین دو بازی.
    اکانت pbeیه مواقع خاصی میتونی ثبت نام کنی و اپدیت هم خیلی میاد نمیصرفه ب نظرم مگه اینکه نت نا محدود داشته باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •